gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΡΕΒΕΝΑ!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΡΕΒΕΝΑ! Image

Στην όμορφη μακεδονική πόλη των Γρεβενών, στη Βόρεια Ελλάδα, δεν βρίσκεις μόνο τα πολλά και ποικίλα μανιτάρια (πάνω από 2.500 είδη!) που της έχουν προσδώσει τον τίτλο της «μανιταροπρωτεύουσας της Ελλάδας», αλλά και κομψά, καλοβαλμένα μαγαζιά που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχα μαγαζιά μεγαλουπόλεων όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κομμωτήριο και κουρείο F&F, που δημιουργήθηκε με δύο κύρια συστατικά στοιχεία: την καλαισθησία και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Την ευθύνη για το πρώτο είχε το στούντιο διακόσμησης εσωτερικών χώρων Decomaniacs του Στέργιου Λάζου, που, με το ταλέντο και τη φαντασία του σχεδίασε ένα ελκυστικό και φιλόξενο περιβάλλον, αριστοκρατικά λιτό και μοντέρνο ταυτόχρονα, ενώ τα εύσημα για το δεύτερο ανήκουν στην ΠΡΟΛΑΤ, που διέθεσε δύο από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της για να αναδειχθούν ιδανικά οι άνετοι και φωτεινοί χώροι: τη Φυσική Βαφή LavaPaint για τους τοίχους και την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster για τα δάπεδα.

Όπως δείχνουν ολοφάνερα οι φωτογραφίες, η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι μια πολύ ξεχωριστή λύση που προτείνει η ΠΡΟΛΑΤ για εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους. Το ιδιαίτερο γνώρισμα που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές είναι η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της, που δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Τόσο για νέα έργα όσο και για ανακαινίσεις που απαιτούν κάτι διαφορετικό από μια μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια, η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint, που διατίθεται σε ποικίλα υπέροχα χρώματα, καθώς επίσης και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Όσο για τα πατώματα, η ΠΡΟΛΑΤ είχε, φυσικά, την ιδανική πρόταση: την Πατητή Τσιμεντοκονία Lavaplaster, ένα ενισχυμένο υλικό που εγγυάται υψηλές αντοχές, απόλυτη αδιαβροχοποίηση και επιφάνειες εντελώς ομαλές και χωρίς αρμούς, που χαρίζουν μια οπτικά άψογη εικόνα και τέλεια λειτουργικότητα. Σημειωτέον δε ότι το προϊόν διατίθεται σε πάνω από 150 πανέμορφες αποχρώσεις.

Το συνολικό τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει και τις δύο παραπάνω επιλογές. Και η ΠΡΟΛΑΤ, για άλλη μία φορά, έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη γι’ αυτές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ