gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΜΕΝΙΔΙ!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΜΕΝΙΔΙ! Image

Είναι ωραίο να ξεχωρίζεις μέσα από την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση. Αυτή είναι η ουσία σε όλους τους τομείς της ζωής: να μην αρκείσαι σ’ αυτό που βρήκες, αλλά να το παίρνεις και, χρησιμοποιώντας όλη τη γνώση, την όρεξη και τη φαντασία σου, να το κάνεις ακόμα καλύτερο. Η ΠΡΟΛΑΤ, ας πούμε, ξεπερνώντας τη συνηθισμένη μπογιά, δημιούργησε ένα προϊόν που, πέρα από τα πρακτικά του πλεονεκτήματα, μπορεί να αλλάξει ριζικά την εξωτερική εικόνα ενός κτιρίου, προσελκύοντας τα βλέμματα, το ενδιαφέρον και, κατ’ επέκταση, όταν πρόκειται για κατάστημα, την πελατεία.
Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint της ΠΡΟΛΑΤ δεν είναι μια μπογιά που το μόνο που προσφέρει είναι μια μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια· η ανεπαίσθητα τραχιά υφή της χαρίζει ένα αποτέλεσμα διαφορετικό και πρωτότυπο, που αποπνέει μια αναζωογονητική αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κατάστημα γυναικείων ειδών ένδυσης MoreShop στο Μενίδι. Με την πρώτη κιόλας ματιά διαπιστώνεις πόσο ξεχωρίζει – μια μικρή όαση αισθητικής δροσιάς μέσα στο δομημένο περιβάλλον μιας πυκνοκατοικημένης αστικής συνοικίας.
Η αισθητική διάσταση του τελικού αποτελέσματος δεν είναι, ωστόσο, ο μόνος λόγος που η ΠΡΟΛΑΤ είναι περήφανη για το συγκεκριμένο προϊόν της: η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι ένα έγχρωμο σπατουλαριστό υλικό κατάλληλο τόσο για νέες εργασίες όσο και για ανακαινίσεις, που εφαρμόζεται είτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς τοίχους, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άριστη αδιαβροχοποίηση.
Αξίζει, τέλος να σημειωθεί ότι η Φυσική Βαφή LavaPaint, ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, διατίθεται και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης στις προσόψεις κτιρίων.
Είναι ωραίο να ξεχωρίζεις. Και τόσο απλό, τελικά.

Photography by VWebdesign.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ