gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΤΟΛΟ!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΤΟΛΟ! Image

Στο ειδυλλιακό Τολό, στο μυχό του Αργολικού Κόλπου, το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Nelly’s, πάνω σε μια από τις ωραιότερες αμμουδιές της περιοχής, περιμένει μικρούς και μεγάλους επισκέπτες για ονειρεμένες πασχαλινές και καλοκαιρινές αποδράσεις.

Αυτή τη φορά η πρόκληση για την ΠΡΟΛΑΤ ήταν η επιλογή ενός υλικού κατάλληλου για το δάπεδο και τους τοίχους της καφετέριας του ξενοδοχείου, που βρίσκεται κυριολεκτικά δύο βήματα από τη θάλασσα, συνεπώς θα έπρεπε, πέρα από καλαίσθητο, να είναι και ιδιαίτερα ανθεκτικό. Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ ανταποκρίθηκε στην πρόκληση αυτή με απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που συνδυάζει φυσικότητα, ομορφιά και αντοχή.

Ακόμα πιο υψηλές ήταν οι απαιτήσεις για τον εξωτερικό τοίχο, που έρχεται σχεδόν σε άμεση επαφή με τη θάλασσα. Το υλικό που επιλέχθηκε να εφαρμοστεί εκεί ήταν το ειδικό κονίαμα PROLAT VISTRO, στο οποίο χρησιμοποιείται υδραυλική άσβεστος. Πρόκειται για ένα κονίαμα χωρίς καθόλου τσιμέντο, που πραγματικά «αναπνέει» και έτσι δεν καταστρέφεται από την υγρασία και την αρμύρα της θάλασσας. Εξίσου σημαντικό είναι το ότι ο τοίχος δεν χρειάζεται καμία συντήρηση –ένα πρόσθετο πρακτικό πλεονέκτημα που κάνει το προϊόν αυτό ιδανικό για χρήση σε δύσκολες συνθήκες, όπως σε φάρους. Δεν χρειάζεται βέβαια να διαθέτετε φάρο για να το δοκιμάσετε και να διαπιστώσετε τα προτερήματά του!

prolat-lavaplater-nellys-hotel-01
prolat-lavaplater-nellys-hotel-02
prolat-lavaplater-nellys-hotel-03
prolat-lavaplater-nellys-hotel-04
prolat-lavaplater-nellys-hotel-05
prolat-lavaplater-nellys-hotel-06
prolat-lavaplater-nellys-hotel-07
prolat-lavaplater-nellys-hotel-08
prolat-lavaplater-nellys-hotel-09
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ