gr
Menu

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Image

Αν και είναι αλήθεια ότι πολλές φορές μέσα από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες βγαίνουμε δυνατότεροι και σοφότεροι, η οικονομική και ανθρωπιστική κρίση που πλήττει εδώ και αρκετά χρόνια τη χώρα μας θέτει σε σοβαρή δοκιμασία τις αντοχές όλων μας. Η κοινωνία υποφέρει και αυτήν την πραγματικότητα δεν μπορεί να την αγνοήσει κανένας.

Οι υγιείς επιχειρήσεις, ζωντανό κύτταρο της σύγχρονης κοινωνίας, έχουν το ηθικό χρέος και τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν βοηθώντας στην πράξη τις λιγότερο προνομιούχες ομάδες του πληθυσμού και αποδεικνύοντας έτσι ότι η επιτυχία δεν μετριέται μόνο με οικονομικά μεγέθη αλλά και με βάση την κοινωνική υπευθυνότητα. Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΡΟΛΑΤ, πιστή στις αξίες της και στο σταθερό στόχο της να μεταφράζει την κοινωνική της αλληλεγγύη σε ουσιαστική προσφορά, προχώρησε σε δωρεά οικοδομικών υλικών στην UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ, μη κυβερνητική οργάνωση με πολύπλευρη πολιτιστική, εκπαιδευτική, κοινωνική και περιβαλλοντική δράση σύμφωνη με τις αρχές της UNESCO. Ο πρόεδρός της οργάνωσης, Ιωάννης Μαρωνίτης, σε ειδική τιμητική εκδήλωση, απένειμε έπαινο στην ΠΡΟΛΑΤ για την κίνησή της αυτή. Τα υλικά που χορηγήθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία δομών στο Κερατσίνι και την Κόρινθο.

Μια πράξη προσφοράς είναι από μόνη της μια εξαίσια χαρά, όπως έχει πει ο Έριχ Φρομ. Άλλωστε, πλούσιος δεν είναι όποιος αποκτά πολλά, μα όποιος δίνει πολλά (Ιωάννης Χρυσόστομος). Και η ΠΡΟΛΑΤ είναι σίγουρα πλούσια· σε καινοτόμες ιδέες, έμψυχο δυναμικό και κοινωνική ευαισθησία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ