gr
Menu

ΦΥΣΙΚΗ ΒΑΦΗ ΚΟΥΡΑΣΑΝΙ LAVAPAINT

Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint είναι βιοκλιματική, ανόργανη, βασισμένη στο κεραμάλευρο, το κουρασάνι και τη θηραϊκή γη, ενώ περιέχει αδρανή υλικά, ειδικά επιλεγμένα, χωρίς καμία χημική επεξεργασία. Δημιουργεί μια ιδιαίτερη αισθητική με “νερά” και υφή που διαμορφώνονται από τον εφαρμοστή με τη χρήση σπάτουλας. Η ειδική της σύσταση την κάνει να έχει εξαιρετική διαπνοή εξασφαλίζοντας στεγνή επιφάνεια και διατηρώντας την ατμόσφαιρα του χώρου υγιεινή και ευχάριστη. Όλες οι ιδιότητες της Φυσικής Βαφής LavaPaint προέρχονται από τις ιδιότητες των φυσικών ορυκτών πρώτων υλών καθώς δεν περιέχονται χημικά πρόσθετα, πλαστικοποιητές, φιλμογόνα και συντηρητικά. Είναι εξαιρετικά ανθεκτική και προστατεύει την επιφάνεια από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την UV ακτινοβολία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά δίνοντας μια εξαιρετικά ανθεκτική αλλά ταυτόχρονα ελαστική και αδιάβροχη επιφάνεια.
Διατίθεται με το ίδιο χρωματολόγιο, σε ειδικά τροποποιημένη έκδοση ως τελικός Σοβάς Θερμομόνωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής ΒΕΑΛ αξιοποιεί ενεργειακά το βιοαέριο που παράγεται από απόβλητα σε Χώρους Υγιειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), συμβάλλοντας σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της παραγωγής ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας, της μείωσης της έκλυσης διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και της εξοικονόμησης πετρελαίου. Μια εταιρεία για την οποία η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα δεν θα μπορούσε παρά να χρησιμοποιήσει ποιοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που ταιριάζουν με τους στόχους της. Η συμβολή  της ΠΡΟΛΑΤ στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ΒΕΑΛ ήταν διπλή, μέσω ισάριθμων προϊόντων της: της Φυσικής Βαφής και του Χαλαζιακού Ψηφιδωτού της. Για τη χτιστή βιβλιοθήκη, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε την Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint και το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό,  προϊόντα ιδανικά όχι μόνο για τοίχους και δάπεδα, αλλά και για χτιστές κατασκευές. Στους τοίχους, η ΠΡΟΛΑΤ χρησιμοποίησε τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint, που προτιμάται πολύ συχνά για προσόψεις και εξωτερικές τοιχοποιίες, καθώς μπορεί να ανανεώσει ακόμα και υπάρχοντες τοίχους, μετατρέποντάς τους σε ενιαίες, αδιάβροχες επιφάνειες στα χρώματα της αρεσκείας μας. Αυτό που διαφοροποιεί τη Φυσική Βαφή LavaPaint από τις συνηθισμένες μπογιές, ωστόσο, είναι η ανεπαίσθητα τραχιά υφή της, που δημιουργεί μια εμφανώς ελκυστική εικόνα και μια ευχάριστη αίσθηση φυσικότητας.  Στους εξωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων, η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε επίσης το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της, ένα πολύ πρακτικό και ανθεκτικό υλικό που δεν αλλοιώνεται από την έκθεση στον ήλιο ή τις κακές καιρικές συνθήκες και δεν απαιτεί συντήρηση. Ο χώρος εργασίας μας είναι εξίσου σημαντικός με το οικιακό μας περιβάλλον, όχι μόνο επειδή εκεί περνάμε καθημερινά σημαντικό μέρος του χρόνου μας, αλλά και επειδή επηρεάζει αποδεδειγμένα τη διάθεση και κατ΄επέκταση την απόδοσή μας. Γι’ αυτό αξίζει να έχει τα καλύτερα δυνατά υλικά. Και η ΠΡΟΛΑΤ αυτό μπορεί να το εγγυηθεί!

Περισσότερα …
veal_front_small

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ FEMENINO!

Το Femenino στην Κηφισιά δεν είναι ένα συνηθισμένο καφέ· είναι το πρώτο αθηναϊκό κατάστημα της ομώνυμης αλυσίδας που συνεργάζεται με γυναικείους συνεταιρισμούς από 9 χώρες της Λατινικής Αμερικής, συμβάλλοντας στην οικονομική αυτάρκεια και την κοινωνική ενδυνάμωση γυναικών απομακρυσμένων, φτωχών περιοχών μέσω της εκπαίδευσής τους στην καλλιέργεια υψηλής ποιότητας καφέ. Ένας τέτοιος ξεχωριστός χώρος δεν μπορεί παρά να χρειάζεται ξεχωριστά υλικά για να αναδείξει την αισθητική πλευρά του. Και η Φυσική Βαφή LavaPaint, ένα από τα γνωστότερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, ήταν η ιδανική λύση για τη δημιουργία της ζεστής, φιλόξενης και φυσικής ατμόσφαιρας που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της επιχείρησης. Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει τη Φυσική Βαφή LavaPaint της ΠΡΟΛΑΤ από τις απλές, συνηθισμένες μπογιές είναι η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της, που προσδίδει στις επιφάνειες μια ιδιαίτερα ελκυστική και πρωτότυπη όψη φυσικότητας και φρεσκάδας. Τα πλεονεκτήματά της, όμως, δεν περιορίζονται στο αισθητικό αποτέλεσμα. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά ανεπιφύλακτα τη Φυσική Βαφή LavaPaint σε νέες δουλειές και ανακαινίσεις, τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς τοίχους, που μετατρέπονται σε ενιαίες, χρωματιστές και ‘φυσικές’ επιφάνειες. Πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι διατίθεται σε ποικίλα χρώματα, αλλά και σε ειδική έκδοση κατάλληλη για εξωτερική θερμομόνωση. Ένα εξαιρετικό υλικό που μπορεί να αναβαθμίσει και να μεταμορφώσει κυριολεκτικά ένα χώρο.

Περισσότερα …
femeninio_prolat_front_1

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ!

Σ’ ένα γαλήνιο, καταπράσινο τοπίο στους πρόποδες του Βερμίου, γύρω στα έξι χιλιόμετρα από τη Νάουσα και σε υψόμετρο 290 μέτρων, το Γιαννακοχώρι αγναντεύει τους απέραντους αμπελώνες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, που ιδρύθηκε το 1997 από τον γνωστό οινοποιό, οινολόγο και πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Στο οινοποιείο του χωριού, όπου o Γιάννης Μπουτάρης επέλεξε να παρουσιάσει το βιβλίο του «60 χρόνια τρύγος…», υπάρχει ένα όμορφο και φιλόξενο εστιατόριο και wine bar. Εκεί, η ΠΡΟΛΑΤ φρόντισε να προσθέσει τη δική της πινελιά στη δημιουργία ενός καλαίσθητου, ζεστού και φιλικού χώρου, με ένα από τα κορυφαία προϊόντα της: τη Φυσική Βαφή LavaPaint με Κουρασάνι. Πρόκειται για ένα έγχρωμο σπατουλαριστό υλικό κατάλληλο τόσο για νέες κατασκευές όσο και για ανακαινίσεις, που μετατρέπει εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους σε ενιαίες, χρωματιστές, αδιάβροχες επιφάνειες. Η ΠΡΟΛΑΤ υπόσχεται ένα θαυμάσιο αισθητικό αποτέλεσμα, χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της Φυσικής Βαφής LavaPaint, που τη διαφοροποιεί από όλες τις συνηθισμένες μπογιές και προσδίδει στις βαμμένες επιφάνειες μια ιδιαίτερη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. «Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου»… και τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, όπως η δημοφιλής Φυσική Βαφή της, με την εξαιρετική ποιότητα και τα πανέμορφα χρώματά τους, σίγουρα ευφραίνουν το μάτι…

Περισσότερα …
boutaris_front_image1

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!

Την ομορφιά, όσο υποκειμενικό θέμα κι αν είναι, συνήθως τη βρίσκουμε στα απλά και φυσικά πράγματα. Με γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία έχει δημιουργηθεί ένα από τα ποιοτικότερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ: η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint. Αντίθετα με τις συνηθισμένες μπογιές, που δεν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω από μια μονότονη πλαστική επιφάνεια, η Φυσική Βαφή LavaPaint, που προτείνει ανεπιφύλακτα η ΠΡΟΛΑΤ για εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους τόσο σε νέες δουλειές όσο και σε ανακαινίσεις, προσφέρει μια μοναδική αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας, χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του άψογου αισθητικού αποτελέσματος είναι η κομψή σύγχρονη κατοικία στο Παλαιό Φάληρο, δημιουργία των αρχιτεκτόνων Μίλτου Πορτοκάλη και Έφης Μαλανδράκη, όπου η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε τη Φυσική Βαφή της στους τοίχους, αλλάζοντας εντυπωσιακά το χώρο με ένα ιδιαίτερα ξεκούραστο και καλαίσθητο χρώμα που αναδεικνύει τις λιτές, καθαρές γραμμές και τη μινιμαλιστική διακόσμηση. Το βιοκλιματικό αυτό υλικό, πέρα από αδιάβροχο και εξαιρετικά ανθεκτικό, είναι παράλληλα και πολύ οικονομικό, αποτελώντας έτσι ιδανική λύση για κάθε είδους ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους που πραγματικά ξεχωρίζουν.

Περισσότερα …
malandrakis_front_1
More