gr
Menu

ΦΥΣΙΚΗ ΒΑΦΗ ΚΟΥΡΑΣΑΝΙ LAVAPAINT

Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint είναι βιοκλιματική, ανόργανη, βασισμένη στο κεραμάλευρο, το κουρασάνι και τη θηραϊκή γη, ενώ περιέχει αδρανή υλικά, ειδικά επιλεγμένα, χωρίς καμία χημική επεξεργασία. Δημιουργεί μια ιδιαίτερη αισθητική με “νερά” και υφή που διαμορφώνονται από τον εφαρμοστή με τη χρήση σπάτουλας. Η ειδική της σύσταση την κάνει να έχει εξαιρετική διαπνοή εξασφαλίζοντας στεγνή επιφάνεια και διατηρώντας την ατμόσφαιρα του χώρου υγιεινή και ευχάριστη. Όλες οι ιδιότητες της Φυσικής Βαφής LavaPaint προέρχονται από τις ιδιότητες των φυσικών ορυκτών πρώτων υλών καθώς δεν περιέχονται χημικά πρόσθετα, πλαστικοποιητές, φιλμογόνα και συντηρητικά. Είναι εξαιρετικά ανθεκτική και προστατεύει την επιφάνεια από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την UV ακτινοβολία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά δίνοντας μια εξαιρετικά ανθεκτική αλλά ταυτόχρονα ελαστική και αδιάβροχη επιφάνεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ!

Σ’ ένα γαλήνιο, καταπράσινο τοπίο στους πρόποδες του Βερμίου, γύρω στα έξι χιλιόμετρα από τη Νάουσα και σε υψόμετρο 290 μέτρων, το Γιαννακοχώρι αγναντεύει τους απέραντους αμπελώνες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, που ιδρύθηκε το 1997 από τον γνωστό οινοποιό, οινολόγο και πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Στο οινοποιείο του χωριού, όπου o Γιάννης Μπουτάρης επέλεξε να παρουσιάσει το βιβλίο του «60 χρόνια τρύγος…», υπάρχει ένα όμορφο και φιλόξενο εστιατόριο και wine bar. Εκεί, η ΠΡΟΛΑΤ φρόντισε να προσθέσει τη δική της πινελιά στη δημιουργία ενός καλαίσθητου, ζεστού και φιλικού χώρου, με ένα από τα κορυφαία προϊόντα της: τη Φυσική Βαφή LavaPaint με Κουρασάνι. Πρόκειται για ένα έγχρωμο σπατουλαριστό υλικό κατάλληλο τόσο για νέες κατασκευές όσο και για ανακαινίσεις, που μετατρέπει εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους σε ενιαίες, χρωματιστές, αδιάβροχες επιφάνειες. Η ΠΡΟΛΑΤ υπόσχεται ένα θαυμάσιο αισθητικό αποτέλεσμα, χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της Φυσικής Βαφής LavaPaint, που τη διαφοροποιεί από όλες τις συνηθισμένες μπογιές και προσδίδει στις βαμμένες επιφάνειες μια ιδιαίτερη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. «Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου»… και τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, όπως η δημοφιλής Φυσική Βαφή της, με την εξαιρετική ποιότητα και τα πανέμορφα χρώματά τους, σίγουρα ευφραίνουν το μάτι…

Περισσότερα …
boutaris_front_image1

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!

Την ομορφιά, όσο υποκειμενικό θέμα κι αν είναι, συνήθως τη βρίσκουμε στα απλά και φυσικά πράγματα. Με γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία έχει δημιουργηθεί ένα από τα ποιοτικότερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ: η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint. Αντίθετα με τις συνηθισμένες μπογιές, που δεν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω από μια μονότονη πλαστική επιφάνεια, η Φυσική Βαφή LavaPaint, που προτείνει ανεπιφύλακτα η ΠΡΟΛΑΤ για εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους τόσο σε νέες δουλειές όσο και σε ανακαινίσεις, προσφέρει μια μοναδική αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας, χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του άψογου αισθητικού αποτελέσματος είναι η κομψή σύγχρονη κατοικία στο Παλαιό Φάληρο, δημιουργία των αρχιτεκτόνων Μίλτου Πορτοκάλη και Έφης Μαλανδράκη, όπου η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε τη Φυσική Βαφή της στους τοίχους, αλλάζοντας εντυπωσιακά το χώρο με ένα ιδιαίτερα ξεκούραστο και καλαίσθητο χρώμα που αναδεικνύει τις λιτές, καθαρές γραμμές και τη μινιμαλιστική διακόσμηση. Το βιοκλιματικό αυτό υλικό, πέρα από αδιάβροχο και εξαιρετικά ανθεκτικό, είναι παράλληλα και πολύ οικονομικό, αποτελώντας έτσι ιδανική λύση για κάθε είδους ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους που πραγματικά ξεχωρίζουν.

Περισσότερα …
malandrakis_front_1

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΑΜΟ!

Η κύρια διαφορά ανάμεσα στον τουρίστα και στον ταξιδευτή είναι ότι ο ένας θεωρεί αυτοσκοπό την άνεση και την καλοπέραση όπου κι αν βρίσκεται, ενώ ο άλλος λαχταράει να γνωρίσει πραγματικά και σε βάθος τον κάθε τόπο που επισκέπτεται, την ιστορία, τα μυστικά και τους ανθρώπους του. Και συχνά αυτό είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, σε ένα απρόσωπο ξενοδοχείο, όσο πολυτελές κι αν είναι. Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, λοιπόν, η απάντηση είναι ένα κατάλυμα διακοπών όπως το Maria’s Stonehouse στο καταπράσινο νησί του Πυθαγόρα, τη Σάμο, που προσφέρει τη γοητεία της παράδοσης, όχι όμως σε βάρος μιας ξεκούραστης και ευχάριστης διαμονής. Γι’ αυτό, τα κλασικά υλικά που απαιτούσε η αρχιτεκτονική και ο χαρακτήρας τους, όπως το ξύλο και η πέτρα, έπρεπε να συνδυαστούν αρμονικά με αντίστοιχα σύγχρονα ποιοτικά υλικά, όπως, για παράδειγμα, η Πατητή Τσιμεντοκονία, η Φυσική Βαφή και ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας της ΠΡΟΛΑΤ. Η πρόταση της ΠΡΟΛΑΤ για τα μπάνια ήταν η Πατητή Τσιμεντοκονία, ένα ενισχυμένο, και ανθεκτικό υλικό που εξασφαλίζει πλήρως αδιάβροχες επιφάνειες στην απόχρωση της αρεσκείας σας, ομαλές, ενιαίες και, χάρη σε ένα ειδικό βερνίκι, απόλυτα προστατευμένες από στίγματα και ρύπους. Για τους τοίχους, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε τη γνωστή Φυσική της Βαφή LavaPaint, ένα έγχρωμο σπατουλαριστό υλικό, κατάλληλο τόσο για προσόψεις όσο και για εσωτερικούς τοίχους. Αυτό που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές είναι η διακριτική τραχύτητα της υφής της, που δημιουργεί μια εντυπωσιακή αίσθηση φυσικότητας. Ιδιαίτερη σημασία σε ένα τέτοιο πετρόχτιστο κτίσμα είχε τέλος ο αρμός. Η ΠΡΟΛΑΤ είχε το ιδανικό υλικό: τον Έγχρωμο Αρμό Πέτρας, ένα βιοκλιματικό προϊόν με φυσικά συστατικά, που εξασφαλίζει εξαίρετη πρόσφυση, επιτρέπει στο κτίριο να αναπνέει και το αναδεικνύει με το όμορφο χρώμα του, που χρωστάει στο κεραμάλευρο που περιέχει. Για κάθε είδους κατασκευαστικές απαιτήσεις, η ΠΡΟΛΑΤ προσφέρει λύσεις· με γνώση, υπευθυνότητα και ποιότητα.

Περισσότερα …
samos_armos_petras_10

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΜΕΝΙΔΙ!

Είναι ωραίο να ξεχωρίζεις μέσα από την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση. Αυτή είναι η ουσία σε όλους τους τομείς της ζωής: να μην αρκείσαι σ’ αυτό που βρήκες, αλλά να το παίρνεις και, χρησιμοποιώντας όλη τη γνώση, την όρεξη και τη φαντασία σου, να το κάνεις ακόμα καλύτερο. Η ΠΡΟΛΑΤ, ας πούμε, ξεπερνώντας τη συνηθισμένη μπογιά, δημιούργησε ένα προϊόν που, πέρα από τα πρακτικά του πλεονεκτήματα, μπορεί να αλλάξει ριζικά την εξωτερική εικόνα ενός κτιρίου, προσελκύοντας τα βλέμματα, το ενδιαφέρον και, κατ’ επέκταση, όταν πρόκειται για κατάστημα, την πελατεία. Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint της ΠΡΟΛΑΤ δεν είναι μια μπογιά που το μόνο που προσφέρει είναι μια μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια· η ανεπαίσθητα τραχιά υφή της χαρίζει ένα αποτέλεσμα διαφορετικό και πρωτότυπο, που αποπνέει μια αναζωογονητική αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κατάστημα γυναικείων ειδών ένδυσης MoreShop στο Μενίδι. Με την πρώτη κιόλας ματιά διαπιστώνεις πόσο ξεχωρίζει – μια μικρή όαση αισθητικής δροσιάς μέσα στο δομημένο περιβάλλον μιας πυκνοκατοικημένης αστικής συνοικίας. Η αισθητική διάσταση του τελικού αποτελέσματος δεν είναι, ωστόσο, ο μόνος λόγος που η ΠΡΟΛΑΤ είναι περήφανη για το συγκεκριμένο προϊόν της: η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι ένα έγχρωμο σπατουλαριστό υλικό κατάλληλο τόσο για νέες εργασίες όσο και για ανακαινίσεις, που εφαρμόζεται είτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς τοίχους, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άριστη αδιαβροχοποίηση. Αξίζει, τέλος να σημειωθεί ότι η Φυσική Βαφή LavaPaint, ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, διατίθεται και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης στις προσόψεις κτιρίων. Είναι ωραίο να ξεχωρίζεις. Και τόσο απλό, τελικά.

Περισσότερα …
more_shop_0
More