gr
Menu

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΝΑΞΟ!

Στη Νάξο, το εύφορο νησί που δίκαια φέρει τον τίτλο της «Βασίλισσας των Κυκλάδων», η ήρεμη και πλούσια σε βιοποικιλότητα φύση έκανε κάποτε τον Καζαντζάκη να γράψει «Αν ο Παράδεισος ήταν στη γη, θα ήταν εδώ». Σ’ ένα τέτοιο ειδυλλιακό τοπίο, στο χωριό Βίβλος, η πανέμορφη σύγχρονη Villa of delight and serenity έχει έντονα στοιχεία παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής, υποδέχεται τον επισκέπτη στους άνετους και φιλόξενους χώρους της και υπόσχεται να τον μαγέψει με την εκπληκτική της θέα και τα γήινα, ξεκούραστα χρώματά της που δένουν θαυμάσια με το γαλήνιο φυσικό περιβάλλον. Στη δημιουργία της ελκυστικής αυτής εικόνας, καθοριστική ήταν η συμβολή της ΠΡΟΛΑΤ με δύο από τα κορυφαία και ευρέως γνωστά προϊόντα της: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster στα μπάνια και τον Έγχρωμο Αρμό Πέτρας σε όλο το σπίτι. Η Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η φυσική ομορφιά της και η απουσία αρμών, που εξασφαλίζει μια ενιαία και εντελώς ομαλή επιφάνεια χωρίς ρηγματώσεις, καθώς και οι υψηλές αντοχές της και η τέλεια αδιαβροχοποίηση που εγγυάται, την έχουν αναδείξει σε ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ. Χρησιμοποιείται τόσο σε νέα έργα όσο και σε ανακαινίσεις, σε σκάλες, πάγκους, μπάνια, χτιστά κρεβάτια κ.λ.π. και διατίθεται σε πάνω από 150 χρωματικές αποχρώσεις που καλύπτουν κάθε αρχιτεκτονική και διακοσμητική ανάγκη και προτίμηση. Επιπλέον, η επάλειψη της Πατητής Τσιμεντοκονίας LavaPlaster με ένα ειδικό βερνίκι, προστατεύει την επιφάνεια από κάθε είδους στιγματισμούς και λεκέδες. Εξίσου πρακτικό και λειτουργικό είναι και το δεύτερο προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ, ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας, που αποτελεί ιδανική λύση για πετρόχτιστα κτίρια για λόγους αισθητικής και αδιαβροχοποίησης. Πρόκειται για προϊόν βιοκλιματικό που περιέχει μόνο φυσικά συστατικά: κεραμάλευρο, χαλαζιακή άμμο, θηραϊκή γη και υδράσβεστο Τα δύο τελευταία δημιουργούν υδραυλικές ιδιότητες που ενισχύουν τις αντοχές του και την υδρομόνωση που προσφέρει. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα του Έγχρωμου Αρμού Πέτρας είναι το ότι επιτρέπει στο κτίριο να «αναπνέει» και ταυτόχρονα το φωτίζει και του προσδίδει μια ξεχωριστή γοητεία, χάρη και στο χρώμα του, που οφείλεται στο αλεσμένο κεραμίδι. Τα δύο αυτά ποιοτικά προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ συνδυάστηκαν αρμονικά για να οδηγήσουν στο εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα που αποτυπώνεται ολοφάνερα στις φωτογραφίες: ένα εξαιρετικά καλαίσθητο, ξεκούραστο και λειτουργικό περιβάλλον.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ PATIO VILLAS!

Στο Νεοχώρι της Μάνης, από ένα ύψωμα που δεσπόζει σ’ ένα μαγευτικό τοπίο άγριας ομορφιάς, το συγκρότημα πέτρινων κατοικιών Patio Villas αγναντεύει την απεραντοσύνη του πελάγους. Οι τέσσερις ανεξάρτητες βίλες που το απαρτίζουν, με έντονα παραδοσιακά στοιχεία αλλά και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, αποτελούν ένα θαυμάσιο παράδειγμα της λιτής, επιβλητικής μανιάτικης αρχιτεκτονικής. Η ΠΡΟΛΑΤ συνέβαλε στη δημιουργία μιας ιδιαίτερα ελκυστικής εικόνας σε τέλεια αρμονία με το φυσικό περιβάλλον με ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της, την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster. Πρόκειται για ένα ενισχυμένο υλικό που εγγυάται υψηλές αντοχές και απόλυτα ομαλές, ενιαίες και αδιάβροχες επιφάνειες πάχους μόλις 4 χιλιοστών. Στην προκειμένη περίπτωση, η ΠΡΟΛΑΤ έντυσε με την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster τα δάπεδα και τα μπάνια. Το προϊόν, που είναι επίσης κατάλληλο για σκάλες, πάγκους, χτιστά κρεβάτια κ.λ.π. διατίθεται σε περισσότερες από 150 αποχρώσεις, που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη, και εντυπωσιάζει με τη φυσική ομορφιά του. Επιπλέον, η επάλειψή του με ένα ειδικό βερνίκι εμποδίζει αποτελεσματικά τον στιγματισμό των επιφανειών από ρύπους, λάδια κ.λ.π. Η συμβολή της ΠΡΟΛΑΤ, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο σε ένα υλικό. Είναι γνωστό πόσο σημαντικό είναι στα πετρόχτιστα κτίρια να χρησιμοποιείται αρμός υψηλών προδιαγραφών, για λόγους τόσο αισθητικής όσο και αδιαβροχοποίησης. Η λύση που είχε να προτείνει εδώ η ΠΡΟΛΑΤ ήταν ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας, ένα βιοκλιματικό υλικό που περιέχει αμιγώς φυσικά συστατικά: κεραμάλευρο, χαλαζιακή άμμο, θηραϊκή γη και υδράσβεστο. Η συνύπαρξη των δύο τελευταίων δημιουργεί υδραυλικές ιδιότητες που αυξάνουν την ανθεκτικότητα και την υδρομόνωση. Η ΠΡΟΛΑΤ προτείνει ανεπιφύλακτα τον Έγχρωμο Αρμό Πέτρας ακόμα και για περιοχές παραθαλάσσιες ή με χαμηλές θερμοκρασίες. Πρέπει, τέλος, να επισημανθεί ότι το συγκεκριμένο υλικό επιτρέπει στα κτίσματα να «αναπνέουν», ενώ παράλληλα τους προσδίδει ξεχωριστή χάρη και ένα υπέροχο χρώμα το οποίο οφείλεται στο αλεσμένο κεραμίδι που περιέχει. Το αισθητικό αποτέλεσμα γοητεύει και αποδεικνύει για άλλη μία φορά την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της ΠΡΟΛΑΤ.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΧΟΙΝΙΑ!

Στον Σχοινιά, μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής στο βορειοανατολικό άκρο του κάμπου του Μαραθώνα, η ΠΡΟΛΑΤ είχε την ευκαιρία να ολοκληρώσει ιδανικά την ειδυλλιακή εικόνα ενός κήπου πλάι στο κύμα με το καταλληλότερο προϊόν της για επιφάνειες γύρω από πισίνες: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό. Πρόκειται για ένα αντιολισθητικό δάπεδο με εξαιρετικές μηχανικές αντοχές και άριστη ελαστικότητα, κατάλληλο κυρίως, αλλά όχι μόνο, για εξωτερικούς χώρους κάθε είδους και έκτασης. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό αποτελεί την αξιόπιστη πρόταση της ΠΡΟΛΑΤ για ξενοδοχεία, καταστήματα ή ιδιωτικές κατοικίες, όπως η εικονιζόμενη, επειδή είναι όχι μόνο ασφαλές και πρακτικό, αφού δεν χρειάζεται αρμούς, έτσι καθαρίζεται πολύ εύκολα, αλλά και επειδή, χάρη στη φυσική χαλαζιακή πέτρα που περιέχει, δεν ξεθωριάζει στον ήλιο και μένει ανεπηρέαστο από οποιεσδήποτε δύσκολες καιρικές συνθήκες χωρίς ανάγκη συντήρησης.

Όμως ένα πρόσθετο, αλλά εξίσου σημαντικό και άμεσα ορατό πλεονέκτημα είναι η υψηλή αισθητική του αξία, που αναδεικνύεται μέσα από την ποικιλία χρωμάτων στην οποία διατίθεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε Χαλαζιακό Ψηφιδωτό στο χρώμα QM68, μια απόχρωση του γκρίζου ιδιαίτερα ξεκούραστη στο μάτι και απόλυτα ταιριαστή με το πράσινο του κήπου και το γαλάζιο της θάλασσας. Ήταν η τελευταία και καθοριστική πινελιά στη δημιουργία ενός ευχάριστου και χαλαρωτικού περιβάλλοντος που σε καλεί να χαρείς τη θέα, τη φύση και το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΑΡΟΙΚΙΑ!

Για μια ακόμα φορά, η ΠΡΟΛΑΤ βρέθηκε στην Πάρο, το αγαπημένο Κυκλαδονήσι με τους πανέμορφους παραδοσιακούς οικισμούς και τις μαγευτικές χρυσαφένιες παραλίες. Εκεί, στη γραφική Παροικιά με τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα νησιώτικα σπιτάκια και τις ανθισμένες αυλές, η ΠΡΟΛΑΤ είχε την ευκαιρία να βάλει τη δημιουργική της σφραγίδα σ’ ένα από τα πιο κομψά και καλαίσθητα κτίρια της περιοχής με ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της : τη Φυσική Βαφή LavaPaint. Γιατί ένα ξεχωριστό οίκημα όπως το παλιό κτίριο του Πέτρου Ραγκούση, που αγναντεύει περήφανα το λιμάνι από το 1887, δεν μπορεί παρά να απαιτεί και ξεχωριστά υλικά. Και η Φυσική Βαφή LavaPaint όντως ξεχωρίζει, γιατί δεν δίνει απλά μια μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια, αλλά προσφέρει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό οπτικό αποτέλεσμα χάρη στην ελαφρά τραχύτητα της υφής της, που δημιουργεί μια αδρή αίσθηση φυσικότητας. Άλλωστε το χρώμα που επιλέχθηκε, είναι απόλυτα ταιριαστό με την ατμόσφαιρα του νησιού και το οικιστικό περιβάλλον. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς τοίχους νέων ή ανακαινιζόμενων κτιρίων για τη μετατροπή τους σε ενιαίες χρωματιστές και αδιάβροχες επιφάνειες, ενώ το προϊόν διατίθεται επίσης και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Πρακτικότητα, αντοχή και ομορφιά είναι το τρίπτυχο που υπόσχεται η Φυσική Βαφή LavaPaint.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Με ένα – ιδιαίτερα θερμό, όπως προβλέπεται – καλοκαίρι προ των πυλών, κάθε ευκαιρία για λίγη δροσιά σε μια ασφυκτικά δομημένη μεγαλούπολη όπως η Αθήνα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Και είναι τυχεροί όσοι έχουν έναν άνετο δικό τους εξωτερικό χώρο με απεριόριστη θέα και ποικίλες δυνατότητες αξιοποίησης, όπως αυτή η ιδιωτική ταράτσα στην Αγία Παρασκευή. Τα λευκά έπιπλα που θυμίζουν διακοπές και παραλίες, τα περιποιημένα φυτά, τα κομψά φωτιστικά και, φυσικά, το υδρομασάζ, συνθέτουν μια υπέροχη εικόνα, που η ΠΡΟΛΑΤ συμπλήρωσε ιδανικά με το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της. Πρόκειται για ένα δάπεδο εξαιρετικής ποιότητας, κατάλληλο για κάθε είδους χώρους, και ιδίως για ταράτσες, βεράντες, μπαλκόνια, κήπους και επιφάνειες γύρω από πισίνες, καθώς είναι αντιολισθητικό και επιδεικνύει ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές. Η χρωματική πρόταση της ΠΡΟΛΑΤ ήταν μια διακριτική, ανοιχτή απόχρωση του θερμού γκρίζου (QM15), που δένει θαυμάσια με τα χρώματα των επίπλων και το γαλάζιο του αττικού ουρανού. Επιπλέον, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό διαθέτει 100% ελαστικότητα χάρη στην πολυουρεθανική ρητίνη που περιέχει και καθαρίζεται εύκολα, αφού δεν χρειάζεται αρμούς. Τέλος, επειδή η φυσική χαλαζιακή πέτρα του δεν αποχρωματίζεται με την έκθεση στον ήλιο, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της μένει αναλλοίωτο ακόμα και κάτω από τις δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες χωρίς ειδική συντήρηση. Ένα ακόμα ποιοτικό προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ που διευκολύνει και ομορφαίνει την καθημερινότητά μας!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΠΕΤΣΕΣ!

Σε παραθαλάσσιες περιοχές, τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, τα οικοδομικά υλικά που επιλέγονται, πέρα από ένα οπτικά ελκυστικό τελικό αποτέλεσμα, πρέπει πρώτιστα να εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή στο ηλιακό φως, τις κάθε λογής αντίξοες καιρικές συνθήκες και την υγρασία. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει την ιδανική λύση για όλους τους εξωτερικούς χώρους ενός σύγχρονου καφέ-μπαρ κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, του Cielo Mar στο γραφικό νησί των Σπετσών: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της. Πρόκειται για ένα αντιολισθητικό προϊόν, κατάλληλο για επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων, ιδίως όταν υπόκεινται σε συχνή και σκληρή χρήση. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό διαθέτει ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη ελαστικότητα, χάρη στην πολυουρεθανική ρητίνη που περιέχει, ενώ παράλληλα καθαρίζεται πολύ εύκολα με τα συνηθισμένα χημικά καθαριστικά καθώς δεν έχει αρμούς. Επιπλέον, στη φυσική χαλαζιακή πέτρα του οφείλει τα ποικίλα χρώματα στα οποία διατίθεται. Από την πλούσια αυτή χρωματική γκάμα, η ΠΡΟΛΑΤ διάλεξε για τη συγκεκριμένη περίπτωση το χρώμα QΜ65, μια ήπια γήινη απόχρωση, που δένει αρμονικά με το ήρεμο φυσικό περιβάλλον και δημιουργεί όμορφη αντίθεση με το γαλάζιο της θάλασσας. Τέλος, επειδή η πέτρα που περιέχει το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό είναι φυσική, δεν αποχρωματίζεται με την έκθεση στον ήλιο και δεν αλλοιώνεται – και όλα αυτά, όπως μπορεί να διαβεβαιώσει η ΠΡΟΛΑΤ, χωρίς να χρειάζεται καμία συντήρηση. Ένα εξαιρετικά πρακτικό και καλαίσθητο προϊόν για ξεχωριστούς χώρους και υψηλές απαιτήσεις!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΡΑΦΗΝΑ!

Μια από τις ιδιότητες που θεωρούνται ιδιαίτερα επιθυμητές σε ένα προϊόν είναι η πολυχρηστικότητά του. Και ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ που ανήκει αναμφισβήτητα σε αυτή την κατηγορία είναι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της – ένα υλικό κατάλληλο για επίστρωση δαπέδων κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, εξωτερικών χώρων, μικρών ή μεγάλων, δημόσιων ή ιδιωτικών. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό όχι μόνο για παζόδρομους, καταστήματα, ξενοδοχεία και χώρους εστίασης, αλλά και για ιδιωτικές κατοικίες, όπως η εικονιζόμενη μονοκατοικία στη Ραφήνα, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπαλκόνια, ταράτσες, σκάλες, διαδρόμους, κήπους και πάρκινγκ. Σε σκούρο χρώμα (QM61), αποτελεί ιδανική επιλογή για πάρκινγκ, ενώ το χρώμα QM64 είναι πραγματικά πανέμορφο για την είσοδο ενός σπιτιού και η αντιολισθηρή εκδοχή του (χρώμα QM68) ενδείκνυται για εξωτερικές σκάλες. Τη μεγάλη χρωματική ποικιλία του το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό την οφείλει στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας του, χάρη στην οποία, άλλωστε δεν ξεθωριάζει με την έκθεση στο ηλιακό φως και μένει αναλλοίωτο κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες χωρίς να χρειάζεται συντήρηση. Τέλος, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται τις εξαιρετικά υψηλές αντοχές του, την ελαστικότητά του και την ευκολία καθαρισμού του, καθώς δεν απαιτούνται καθόλου αρμοί. Μια έξυπνη και πρακτική λύση με πολλαπλές εφαρμογές που καλύπτει απόλυτα κάθε απαίτηση, προτίμηση και προσδοκία.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΤΑ CULTIVOS!

Το χρώμα, όπως είναι γενικά παραδεκτό, είναι αυτό που δίνει ζωή και δημιουργεί ατμόσφαιρα τόσο στους επαγγελματικούς όσο και στους προσωπικούς μας χώρους, καθώς επηρεάζει άμεσα όχι μόνο τη διάθεση, αλλά και την εικόνα που θέλουμε να δίνουμε στους άλλους, είτε στηρίζοντας είτε υπονομεύοντάς την. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντική η επιλογή του. Εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή της κατάλληλης βαφής, στην οποία πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, πέρα από την ποιότητα, και άλλοι παράγοντες, όπως η αντοχή, η ευκολία η χρήσης, η αισθητική διάσταση και φυσικά η τιμή. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι η Φυσική της Βαφή LavaPaint παίρνει άριστα σε όλους αυτούς τους τομείς. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν, κατάλληλο για εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους, όπως στην περίπτωση του εικονιζόμενου καταστήματος της αλυσίδας Cultivos Coffee, όπου το ζητούμενο ήταν η δημιουργία ενός ζεστού, φιλικού και ευχάριστου περιβάλλοντος που θα χαλαρώνει και θα ηρεμεί τον επισκέπτη. Όπως είναι εμφανές, ο σκοπός επιτεύχθηκε: η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε τη Φυσική Βαφή Lavapaint στους τοίχους του γνωστού espresso & brew bar, σε κάποιες από τις πολλές ελκυστικές χρωματικές αποχρώσεις της (LP12, LP36, LP74). Αντίθετα με τις συνηθισμένες μπογιές που κυκλοφορούν στο εμπόριο, η Φυσική Βαφή LavaPaint προσφέρει μια ξεχωριστή φυσική, αδρή αίσθηση χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της. Αν στην αισθητική της πρωτοτυπία και υπεροχή προσθέσουμε τις πρακτικές αρετές της, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε ανακαινίσεις, μετατρέποντας τους υπάρχοντες τοίχους σε ενιαίες και αδιάβροχες  επιφάνειες, είναι φανερό ότι αποτελεί ιδανική λύση για κάθε τοίχο και εσωτερική κάθετη επιφάνεια δημόσιων ή ιδιωτικών χώρων. Πρέπει τέλος να σημειωθεί, ότι διατίθεται και ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Ας δώσουμε, λοιπόν χρώμα στην καθημερινή μας ζωή… Η ΠΡΟΛΑΤ ξέρει τον τρόπο!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΦΙΛΟΘΕΗ!

Οι σύγχρονες απαιτήσεις για τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στον τομέα της δόμησης και των κατασκευών είναι – όπως θα έπρεπε, άλλωστε – εξαιρετικά υψηλές: ένα υλικό, πέρα από ασφαλές, πρέπει να είναι επίσης ανθεκτικό, εύχρηστο, οικονομικά προσιτό αλλά και αισθητικά άψογο. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό για Τοίχους Lavacryl Granite, ένα από τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που έχει αναπτύξει η ΠΡΟΛΑΤ για την εξωτερική θερμομόνωση, πληροί αδιαμφισβήτητα όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Στη Φιλοθέη, η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε το συγκεκριμένο προϊόν στον μαντρότοιχο της εικονιζόμενης μονοκατοικίας. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό για Τοίχους Lavacryl Granite είναι ένα έτοιμο επίχρισμα τοίχων κατάλληλο τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές επιφάνειες. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι το ότι μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε θερμοπρόσοψη. Πρόκειται για ένα υλικό με άριστη ελαστικότητα, πάχους μόλις 4-5 χιλιοστών. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται τη σταθερότητα και την αντοχή του, καθώς δημιουργείται με την ανάμειξη της φυσικής πέτρας με αδιάβροχες ακρυλικές ρητίνες, που μένουν ανεπηρέαστες από τις καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, το Lavacryl Granite διατίθεται σε ευρεία ποικιλία χρωμάτων, χάρη στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας που περιέχει. Μια ιδανική επιλογή για κάθε είδους προσόψεις, από την οικογένεια ποιοτικών προϊόντων νέας γενιάς της ΠΡΟΛΑΤ.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΡΕΒΕΝΑ!

Στην όμορφη μακεδονική πόλη των Γρεβενών, στη Βόρεια Ελλάδα, δεν βρίσκεις μόνο τα πολλά και ποικίλα μανιτάρια (πάνω από 2.500 είδη!) που της έχουν προσδώσει τον τίτλο της «μανιταροπρωτεύουσας της Ελλάδας», αλλά και κομψά, καλοβαλμένα μαγαζιά που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχα μαγαζιά μεγαλουπόλεων όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κομμωτήριο και κουρείο F&F, που δημιουργήθηκε με δύο κύρια συστατικά στοιχεία: την καλαισθησία και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Την ευθύνη για το πρώτο είχε το στούντιο διακόσμησης εσωτερικών χώρων Decomaniacs του Στέργιου Λάζου, που, με το ταλέντο και τη φαντασία του σχεδίασε ένα ελκυστικό και φιλόξενο περιβάλλον, αριστοκρατικά λιτό και μοντέρνο ταυτόχρονα, ενώ τα εύσημα για το δεύτερο ανήκουν στην ΠΡΟΛΑΤ, που διέθεσε δύο από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της για να αναδειχθούν ιδανικά οι άνετοι και φωτεινοί χώροι: τη Φυσική Βαφή LavaPaint για τους τοίχους και την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster για τα δάπεδα. Όπως δείχνουν ολοφάνερα οι φωτογραφίες, η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι μια πολύ ξεχωριστή λύση που προτείνει η ΠΡΟΛΑΤ για εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους. Το ιδιαίτερο γνώρισμα που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές είναι η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της, που δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Τόσο για νέα έργα όσο και για ανακαινίσεις που απαιτούν κάτι διαφορετικό από μια μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια, η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint, που διατίθεται σε ποικίλα υπέροχα χρώματα, καθώς επίσης και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Όσο για τα πατώματα, η ΠΡΟΛΑΤ είχε, φυσικά, την ιδανική πρόταση: την Πατητή Τσιμεντοκονία Lavaplaster, ένα ενισχυμένο υλικό που εγγυάται υψηλές αντοχές, απόλυτη αδιαβροχοποίηση και επιφάνειες εντελώς ομαλές και χωρίς αρμούς, που χαρίζουν μια οπτικά άψογη εικόνα και τέλεια λειτουργικότητα. Σημειωτέον δε ότι το προϊόν διατίθεται σε πάνω από 150 πανέμορφες αποχρώσεις. Το συνολικό τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει και τις δύο παραπάνω επιλογές. Και η ΠΡΟΛΑΤ, για άλλη μία φορά, έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη γι’ αυτές.

Περισσότερα …
list-product
Load more projects More