gr
Menu

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ!

Σ’ ένα γαλήνιο, καταπράσινο τοπίο στους πρόποδες του Βερμίου, γύρω στα έξι χιλιόμετρα από τη Νάουσα και σε υψόμετρο 290 μέτρων, το Γιαννακοχώρι αγναντεύει τους απέραντους αμπελώνες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, που ιδρύθηκε το 1997 από τον γνωστό οινοποιό, οινολόγο και πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Στο οινοποιείο του χωριού, όπου o Γιάννης Μπουτάρης επέλεξε να παρουσιάσει το βιβλίο του «60 χρόνια τρύγος…», υπάρχει ένα όμορφο και φιλόξενο εστιατόριο και wine bar. Εκεί, η ΠΡΟΛΑΤ φρόντισε να προσθέσει τη δική της πινελιά στη δημιουργία ενός καλαίσθητου, ζεστού και φιλικού χώρου, με ένα από τα κορυφαία προϊόντα της: τη Φυσική Βαφή LavaPaint με Κουρασάνι. Πρόκειται για ένα έγχρωμο σπατουλαριστό υλικό κατάλληλο τόσο για νέες κατασκευές όσο και για ανακαινίσεις, που μετατρέπει εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους σε ενιαίες, χρωματιστές, αδιάβροχες επιφάνειες. Η ΠΡΟΛΑΤ υπόσχεται ένα θαυμάσιο αισθητικό αποτέλεσμα, χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της Φυσικής Βαφής LavaPaint, που τη διαφοροποιεί από όλες τις συνηθισμένες μπογιές και προσδίδει στις βαμμένες επιφάνειες μια ιδιαίτερη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. «Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου»… και τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, όπως η δημοφιλής Φυσική Βαφή της, με την εξαιρετική ποιότητα και τα πανέμορφα χρώματά τους, σίγουρα ευφραίνουν το μάτι…

Περισσότερα …
boutaris_front_image1

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!

Την ομορφιά, όσο υποκειμενικό θέμα κι αν είναι, συνήθως τη βρίσκουμε στα απλά και φυσικά πράγματα. Με γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία έχει δημιουργηθεί ένα από τα ποιοτικότερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ: η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint. Αντίθετα με τις συνηθισμένες μπογιές, που δεν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω από μια μονότονη πλαστική επιφάνεια, η Φυσική Βαφή LavaPaint, που προτείνει ανεπιφύλακτα η ΠΡΟΛΑΤ για εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους τόσο σε νέες δουλειές όσο και σε ανακαινίσεις, προσφέρει μια μοναδική αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας, χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του άψογου αισθητικού αποτελέσματος είναι η κομψή σύγχρονη κατοικία στο Παλαιό Φάληρο, δημιουργία των αρχιτεκτόνων Μίλτου Πορτοκάλη και Έφης Μαλανδράκη, όπου η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε τη Φυσική Βαφή της στους τοίχους, αλλάζοντας εντυπωσιακά το χώρο με ένα ιδιαίτερα ξεκούραστο και καλαίσθητο χρώμα που αναδεικνύει τις λιτές, καθαρές γραμμές και τη μινιμαλιστική διακόσμηση. Το βιοκλιματικό αυτό υλικό, πέρα από αδιάβροχο και εξαιρετικά ανθεκτικό, είναι παράλληλα και πολύ οικονομικό, αποτελώντας έτσι ιδανική λύση για κάθε είδους ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους που πραγματικά ξεχωρίζουν.

Περισσότερα …
malandrakis_front_1

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ HURACAN!

Στην επιλογή των δομικών υλικών, ιδίως όταν πρόκειται για χώρο αναψυχής, όπως το εστιατόριο Huracan στη Γλυφάδα, όπου η εικόνα παίζει καθοριστικό ρόλο, συχνά τίθεται το δίλημμα αν πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην εμφάνιση ή στις πρακτικές ιδιότητες ενός υλικού. Ευτυχώς, με το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της ΠΡΟΛΑΤ, τέτοια διλήμματα δεν υπάρχουν, καθώς, πέρα από τους υπέροχους χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας, έχει να επιδείξει εξαιρετική αντοχή και αντιολισθητικές ιδιότητες, δεν λεκιάζει και δεν απαιτεί συντήρηση. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της δεν κιτρινίζει με την έκθεσή του στον ήλιο και μένει αναλλοίωτο κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Και, επειδή η ΠΡΟΛΑΤ αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα της, αφού ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της προσφέρεται πλέον και σε νέα χρώματα, όπως για παράδειγμα αυτό που έχει μέσα ρινίσματα χαλκού! Το συγκεκριμένο υλικό παρουσιάζει ένα επιπλέον πλεονέκτημα: μία ημέρα μετά την εφαρμογή του, μπορεί να σφραγιστεί με το νέο LavaDrops Gel, οπότε λερώνεται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς οι οποιοιδήποτε λεκέδες μένουν μόνο στην επιφάνεια και απομακρύνονται πανεύκολα με ένα απλό σφουγγάρισμα. Επιπλέον, ως δάπεδο, δεν απαιτεί αρμούς, πράγμα που διευκολύνει ακόμα περισσότερο το καθάρισμα. Για όλους αυτούς τους λόγους, η ΠΡΟΛΑΤ προτείνει υπεύθυνα το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό ως μια ιδανική και ασφαλή λύση τόσο για εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους.

Περισσότερα …
huracan_front-image

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ… LA PASTERIA!

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και πολύμηνους περιορισμούς, το ελληνικό καλοκαίρι μας χαμογελάει δειλά και ο τουρισμός ανοίγει και πάλι πανιά. Τα ταξίδια ξαναβρίσκουν τη θέση τους στα όνειρά μας και τα αεροδρόμια αρχίζουν να γεμίζουν από κίνηση και ζωή. Η χαρά του ταξιδιού, φυσικά, ξεκινάει από τη στιγμή που πατάς το πόδι σου στο αεροδρόμιο – ιδίως αν πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αεροδρόμιο όπως ο αναβαθμισμένος Διεθνής Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης Μακεδονία, που είναι πλέον διπλάσιος σε έκταση, με σύγχρονο ντιζάιν και πολλά νέα καταστήματα. Ένα από τα δημοφιλέστερα είναι το La Pasteria, με την αρχιτεκτονική υπογραφή του γραφείου ΧΑΔΙΩΣ & Συνεργάτες Αρχιτέκτονες, που υπόσχεται να κάνει την αναμονή επιβατών και επισκεπτών ευχάριστη και χαλαρωτική. Σ’ ένα εστιατόριο, τον πρώτο λόγο έχουν φυσικά τα πιάτα του, αλλά το περιβάλλον παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο. Και εδώ, η ΠΡΟΛΑΤ έπαιξε τον δικό της ρόλο, με ένα από τα ποιοτικά προϊόντα της, το Ρητινούχο Μωσαϊκό LavaMosaic, που επέλεξε για τα δάπεδα του La Pasteria. Το Μωσαϊκό LavaMosaic είναι ιδανικό για την επίστρωση εσωτερικών χώρων και η ΠΡΟΛΑΤ το συνιστά ανεπιφύλακτα όχι μόνο για κατοικίες, αλλά και για κάθε είδους μαγαζιά, ξενοδοχεία και χώρους εστίασης όπου υπάρχουν συνθήκες έντονης χρήσης, καθώς είναι αντιολισθητικό, ιδιαίτερα ανθεκτικό και, χάρη σε ένα ειδικό βερνίκι, δεν λεκιάζει και καθαρίζεται πανεύκολα. Πέρα από την άριστη λειτουργικότητα του LavaMosaic, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται τέλος και ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, που μπορεί να αναδείξει ιδανικά τη διακόσμηση, την ατμόσφαιρα και την προσωπικότητα ενός χώρου. Επιπλέον, το προϊόν διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων που καλύπτουν κάθε απαίτηση και προτίμηση. Καλή απόλαυση, λοιπόν, και καλά και ασφαλή ταξίδια!

Περισσότερα …
la_pasteria_10_front

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΑΜΟ!

Η κύρια διαφορά ανάμεσα στον τουρίστα και στον ταξιδευτή είναι ότι ο ένας θεωρεί αυτοσκοπό την άνεση και την καλοπέραση όπου κι αν βρίσκεται, ενώ ο άλλος λαχταράει να γνωρίσει πραγματικά και σε βάθος τον κάθε τόπο που επισκέπτεται, την ιστορία, τα μυστικά και τους ανθρώπους του. Και συχνά αυτό είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, σε ένα απρόσωπο ξενοδοχείο, όσο πολυτελές κι αν είναι. Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, λοιπόν, η απάντηση είναι ένα κατάλυμα διακοπών όπως το Maria’s Stonehouse στο καταπράσινο νησί του Πυθαγόρα, τη Σάμο, που προσφέρει τη γοητεία της παράδοσης, όχι όμως σε βάρος μιας ξεκούραστης και ευχάριστης διαμονής. Γι’ αυτό, τα κλασικά υλικά που απαιτούσε η αρχιτεκτονική και ο χαρακτήρας τους, όπως το ξύλο και η πέτρα, έπρεπε να συνδυαστούν αρμονικά με αντίστοιχα σύγχρονα ποιοτικά υλικά, όπως, για παράδειγμα, η Πατητή Τσιμεντοκονία, η Φυσική Βαφή και ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας της ΠΡΟΛΑΤ. Η πρόταση της ΠΡΟΛΑΤ για τα μπάνια ήταν η Πατητή Τσιμεντοκονία, ένα ενισχυμένο, και ανθεκτικό υλικό που εξασφαλίζει πλήρως αδιάβροχες επιφάνειες στην απόχρωση της αρεσκείας σας, ομαλές, ενιαίες και, χάρη σε ένα ειδικό βερνίκι, απόλυτα προστατευμένες από στίγματα και ρύπους. Για τους τοίχους, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε τη γνωστή Φυσική της Βαφή LavaPaint, ένα έγχρωμο σπατουλαριστό υλικό, κατάλληλο τόσο για προσόψεις όσο και για εσωτερικούς τοίχους. Αυτό που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές είναι η διακριτική τραχύτητα της υφής της, που δημιουργεί μια εντυπωσιακή αίσθηση φυσικότητας. Ιδιαίτερη σημασία σε ένα τέτοιο πετρόχτιστο κτίσμα είχε τέλος ο αρμός. Η ΠΡΟΛΑΤ είχε το ιδανικό υλικό: τον Έγχρωμο Αρμό Πέτρας, ένα βιοκλιματικό προϊόν με φυσικά συστατικά, που εξασφαλίζει εξαίρετη πρόσφυση, επιτρέπει στο κτίριο να αναπνέει και το αναδεικνύει με το όμορφο χρώμα του, που χρωστάει στο κεραμάλευρο που περιέχει. Για κάθε είδους κατασκευαστικές απαιτήσεις, η ΠΡΟΛΑΤ προσφέρει λύσεις· με γνώση, υπευθυνότητα και ποιότητα.

Περισσότερα …
samos_armos_petras_10

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

Ένας κήπος στην πόλη είναι ανεκτίμητη τύχη, καθώς αποτελεί κυριολεκτικά ένα παράθυρο στη φύση. Επιπλέον, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, μπορεί να μετατραπεί σε ένα μικρό ιδιωτικό παράδεισο που προσφέρει ανάσες δροσιάς, φρεσκάδας και ομορφιάς. Για τον σκοπό αυτό, πέρα από έμπνευση και φαντασία, απαιτούνται τα σωστά υλικά, που συνδυάζουν ποιότητα, ανθεκτικότητα και υψηλή αισθητική. Για τον όμορφο και λειτουργικά σχεδιασμένο κήπο αυτής της μονοκατοικίας στους Θρακομακεδόνες, μια προνομιακή και σχετικά αραιοκατοικημένη οικιστική περιοχή στους πρόποδες της Πάρνηθας, η ΠΡΟΛΑΤ είχε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό, ένα γνωστό προϊόν της που χρησιμοποιείται ευρέως για την επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων, καθώς είναι αντιολισθητικό και επιδεικνύει ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές. Εδώ, χρησιμοποιήθηκε στους χτιστούς πάγκους και στα φαρδιά, άνετα σκαλοπάτια που οδηγούν στην είσοδο της μοντέρνας αλλά γραφικής πετρόχτιστης κατοικίας. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό διατίθεται σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων που οφείλονται στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας. Και, ακριβώς επειδή πρόκειται για φυσική πέτρα, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι δεν αποχρωματίζεται με την έκθεσή της στον δυνατό ελληνικό ήλιο, μένει ανεπηρέαστη από τα στοιχεία της φύσης και δεν έχει ανάγκη συντήρησης. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του Χαλαζιακού Ψηφιδωτού τέλος είναι ότι δεν χρειάζεται αρμούς και καθαρίζεται πανεύκολα με τα συνηθισμένα οικιακά προϊόντα καθαρισμού. Να πώς ακόμα και ένας μικρός κήπος μπορεί να είναι όχι μονάχα η προέκταση ενός σπιτιού, αλλά μια πράσινη παραμυθένια γωνιά όπου μπορεί κανείς να χαλαρώνει, να ρεμβάζει και να ξεκουράζεται από το άγχος και τις έννοιες της καθημερινότητας.

Περισσότερα …
thrakomakedones_image

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!

Το σπίτι μας είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς μας και ένας από τους καθοριστικότερους παράγοντες της διάθεσής μας. Γι’ αυτό, το οικιακό μας περιβάλλον, πέρα από λειτουργικό και εργονομικό για ευνόητους λόγους, πρέπει να είναι ευχάριστο και ξεκούραστο. Στα διαμερίσματα πόλης, εκεί που η δημιουργικότητα συχνά σκοντάφτει σε περιορισμούς χώρου και φυσικού φωτισμού, η επιλογή έξυπνων, ποιοτικών και πρακτικών υλικών αντισταθμίζει τα μειονεκτήματα αυτά. Για το εικονιζόμενο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, μια εμβληματική αστική περιοχή, η ΠΡΟΛΑΤ είχε την ιδανικότερη λύση: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster, που, χάρη στην απουσία αρμών και τη φυσική της ομορφιά, εξασφαλίζει μια καλαίσθητη ενιαία επιφάνεια, κάνοντας τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φωτεινός. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά ανεπιφύλακτα το ανθεκτικό και πλήρως αδιάβροχο αυτό προϊόν, που διατίθεται μάλιστα σε πάνω από 150 υπέροχες αποχρώσεις, όχι μόνο για πατώματα, αλλά και για σκάλες, πάγκους, μπάνια, χτιστά κρεβάτια και άλλες επιφάνειες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, με την επάλειψη της Πατητής Τσιμεντοκονίας LavaPlaster με ένα ειδικό βερνίκι, αποφεύγονται κάθε είδους στίγματα από ρύπους, λάδια κ.λ.π. Για τη συγκεκριμένη οικία, ωστόσο, η ΠΡΟΛΑΤ είχε κι άλλον άσο στο μανίκι της: με την απομίμηση Μπετοφόρμ και τάβλες μπετόν στους τοίχους, πέτυχε ένα πρωτότυπο και εξαιρετικά ελκυστικό οπτικό αποτέλεσμα, που τραβάει αμέσως την προσοχή και ξεκουράζει το μάτι. Αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι, με τα κατάλληλα, εγνωσμένης ποιότητας υλικά, φαντασία και μεράκι, οποιοσδήποτε καθημερινός χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί κυριολεκτικά σε μια προσωπική όαση ηρεμίας και γαλήνης.

Περισσότερα …
kolonaki_15

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΑΙΓΙΝΑ!

Το μυστικό μιας επιτυχημένης ανακαίνισης είναι να δημιουργείς κάτι πρωτότυπο, ελκυστικό και λειτουργικό χτίζοντας πάνω σε ό,τι καλαίσθητο και συμβολικό αξίζει να διατηρηθεί και παντρεύοντας το παλιό με το καινούριο. Η καφετέρια και κρεπερί Παναγάκη στην πανέμορφη Αίγινα, συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση 150 ετών στον τομέα της εστίασης, εξακολουθεί να τέρπει γευστικά και οπτικά την πιστή της πελατεία μέσα από το πρόσφατα ανακαινισμένο της κατάστημα. Η ΠΡΟΛΑΤ είχε τον πρώτο λόγο στη διαμόρφωση της καινούριας εικόνας: η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint είναι μια επιλογή που κάνει πάντα τη διαφορά, καθώς, αντίθετα με τις συνηθισμένες μπογιές που δεν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω από μια αδιάφορη πλαστική επιφάνεια, εγγυάται μια ιδιαίτερη, πιο αδρή και εξαιρετικά φυσική αίσθηση, ξαφνιάζοντας ευχάριστα με την αμυδρά τραχιά υφή της και τους ξεκούραστους, διακριτικούς χρωματισμούς της. Επιπλέον, η Φυσική Βαφή LavaPaint, κατάλληλη τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς τοίχους, εξασφαλίζει τέλεια αδιαβροχοποίηση. Για τα μπάνια, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster, ένα δοκιμασμένο και ευρέως γνωστό υλικό χωρίς αρμούς και πλήρως αδιάβροχο, που διατίθεται σε πάνω από 150 υπέροχες αποχρώσεις και, με τη χρήση ενός ειδικού βερνικιού, δεν λεκιάζει καθόλου από ρύπους, λάδια κ.λ.π. Τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, όπως το LavaPaint και το LavaPlaster, συνδυάζοντας υψηλές αντοχές, φυσική ομορφιά, πρακτικά πλεονεκτήματα και προσιτή τιμή αποτελούν την ιδανικότερη λύση τόσο για νέα έργα όσο και για ανακαινίσεις κάθε είδους. Γιατί η ποιότητα είναι πάντα το κλειδί.

Περισσότερα …
aigina_list_image

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ!

Κάθε επαγγελματικός χώρος, προοριζόμενος είτε για εργασία είτε για υποδοχή του κοινού, πέρα από την προϋπόθεση της ασφάλειας που πρέπει οπωσδήποτε να πληροί, καλό είναι να συγκεντρώνει και άλλα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά: ευρυχωρία, καλό φωτισμό (κατά προτίμηση φυσικό), εργονομική διάταξη και καλαίσθητη εμφάνιση. Η ΠΡΟΛΑΤ μπορεί να έχει σημαντική συμβολή τουλάχιστον σε δύο από αυτά, με ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της, την πατητή τσιμεντοκονία LavaPlaster. Τα εικονιζόμενα γραφεία στη Μαρίνα Φλοίσβου τα οποία σχεδιάστηκαν από τις αρχιτέκτονες Κωνσταντίνα Δέλα και Λένα Χαλκιοπούλου και κατασκευάστηκαν από την Monogram, αποτελούν ένα θαυμάσιο παράδειγμα, που δείχνει μερικές μόνο από τις δυνατότητες αυτού του εξαιρετικά πρακτικού και έξυπνου υλικού. Η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε LavaPlaster σε όλα τα δάπεδα, δημιουργώντας ενιαίες και ομαλές επιφάνειες πάχους μόλις 4 χιλιοστών χωρίς καθόλου αρμούς, που κάνουν το χώρο να φαίνεται αισθητά μεγαλύτερος και πιο φωτεινός. Πρόκειται για ένα ενισχυμένο και τελείως αδιάβροχο υλικό κατάλληλο επίσης για σκάλες, πάγκους, μπάνια κ.λ.π. Διατίθεται δε σε περισσότερα από 150 χρώματα, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η επάλειψη με ένα ειδικό βερνίκι προστατεύει πλήρως από τους κάθε είδους στιγματισμούς. Η πατητή τσιμεντοκονία LavaPlaster είναι, λοιπόν, ένα πολλαπλά χρήσιμο και ποιοτικό υλικό, απόλυτα αντάξιο της φήμης του. Με την υπογραφή της ΠΡΟΛΑΤ.

Περισσότερα …
floisvos_8

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ!

Τι ρόλο παίζει ο εργασιακός χώρος στην απόδοση των εργαζόμενων; Εξαιρετικά σημαντικό, σύμφωνα με τα πορίσματα όλων των σχετικών ερευνών. Πράγματι, έχει αποδειχτεί ότι ένα ευχάριστο, ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον επηρεάζει θετικά το προσωπικό, δημιουργώντας αισθήματα ευεξίας και και διάθεσης για δράση που συμβάλλουν καθοριστικά τόσο στην αύξηση της παραγωγικότητας όσο και στην ικανοποίηση από τη δουλειά. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για τη σωστή επιλογή των χρωμάτων. Με βάση ακριβώς αυτό το σκεπτικό διαμορφώθηκε το εικονιζόμενο ευρύχωρο και φωτεινό γραφείο στον Άγιο Δημήτριο, αξιοποιώντας πλήρως ένα από τα ποιοτικότερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ: το ρητινούχο Μωσαϊκό LavaMosaic, που είναι κατάλληλο για την επίστρωση δαπέδων εσωτερικών χώρων. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα αντιολισθητικό και ανθεκτικό δάπεδο με πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές, η ΠΡΟΛΑΤ το συνιστά ανεπιφύλακτα για επαγγελματικούς χώρους κάθε είδους. Επιπλέον, η φυσική ομορφιά του Μωσαϊκού LavaMosaic και τα ξεκούραστα διακριτικά χρώματα στα οποία διατίθεται προσφέρουν ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο οπτικό αποτέλεσμα, ενώ η ενιαία, χωρίς αρμούς επιφάνεια δείχνει το χώρο μεγαλύτερο και αναδεικνύει καλύτερα τις διακοσμητικές επιλογές. Τέλος, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι, το LavaMosaic, χάρη σε ένα ειδικό βερνίκι, καθαρίζεται εύκολα και δεν λεκιάζει, γεγονός που το καθιστά την πιο πρακτική και αξιόπιστη λύση ακόμα και για συνθήκες συνεχούς και έντονης χρήσης. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα υλικό επίστρωσης δαπέδων;

Περισσότερα …
ag-dimitrios-mosaiko-18
More