gr
Menu

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ!

Μια ανακαίνιση στην Πλάκα, τη «συνοικία των θεών» κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, δεν είναι μια απλή κατασκευαστική εργασία, μα μια πραγματική ιεροτελεστία, αφού το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα πανέμορφα νεοκλασικά της κτίρια, τα περισσότερα από τα οποία είναι διατηρητέα, κρατώντας ανέπαφη την εικόνα της Αθήνας όπως ήταν πριν από έναν αιώνα. Και μια τέτοια αποστολή απαιτεί, φυσικά, τα κατάλληλα υλικά. Η ΠΡΟΛΑΤ, με μεγάλο σεβασμό στο χρώμα, τον χαρακτήρα, αλλά και την ιστορία αυτού του γραφικού κομματιού της πρωτεύουσας, έδωσε νέα πνοή στην πρόσοψη και τους εσωτερικούς τοίχους του κτιρίου της οδού Σχολείου με τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι - LavaPaint, που αποτελεί την τέλεια επιλογή όταν το ζητούμενο δεν είναι μια μονότονη και αδιάφορη πλαστική επιφάνεια, αλλά μια μοναδική φυσική, αδρή εμφάνιση που προσελκύει και ξαφνιάζει ευχάριστα το μάτι. Το μυστικό είναι η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της, που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς τοίχους των νεοκλασικών κτιρίων, η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι - LavaPaint, που μπορεί να τους μετατρέψει σε ενιαίες χρωματιστές και αδιάβροχες επιφάνειες. Το προϊόν άλλωστε, εγκρίνεται από όλες τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Η συμβολή της ΠΡΟΛΑΤ στην εντυπωσιακή ανακαίνιση του εικονιζόμενου κτιρίου δεν περιορίστηκε στη χρήση της Φυσικής Βαφής LavaPaint, αλλά περιλάμβανε και άλλο ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας, την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, που χρησιμοποιήθηκε στα μπάνια. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύχρηστο και αδιάβροχο υλικό σε μορφή έτοιμης πάστας, κατάλληλο για δάπεδα αλλά και τοίχους, ιδανικό για πολλαπλές δυνατότητες δημιουργικής χρήσης και DIY εργασίες. Η Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream εξασφαλίζει άριστη λειτουργικότητα, υψηλή αντοχή και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα – όπως όλα τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΝΑΞΟ!

Στη Νάξο, το εύφορο νησί που δίκαια φέρει τον τίτλο της «Βασίλισσας των Κυκλάδων», η ήρεμη και πλούσια σε βιοποικιλότητα φύση έκανε κάποτε τον Καζαντζάκη να γράψει «Αν ο Παράδεισος ήταν στη γη, θα ήταν εδώ». Σ’ ένα τέτοιο ειδυλλιακό τοπίο, στο χωριό Βίβλος, η πανέμορφη σύγχρονη Villa of delight and serenity έχει έντονα στοιχεία παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής, υποδέχεται τον επισκέπτη στους άνετους και φιλόξενους χώρους της και υπόσχεται να τον μαγέψει με την εκπληκτική της θέα και τα γήινα, ξεκούραστα χρώματά της που δένουν θαυμάσια με το γαλήνιο φυσικό περιβάλλον. Στη δημιουργία της ελκυστικής αυτής εικόνας, καθοριστική ήταν η συμβολή της ΠΡΟΛΑΤ με δύο από τα κορυφαία και ευρέως γνωστά προϊόντα της: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster στα μπάνια και τον Έγχρωμο Αρμό Πέτρας σε όλο το σπίτι. Η Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η φυσική ομορφιά της και η απουσία αρμών, που εξασφαλίζει μια ενιαία και εντελώς ομαλή επιφάνεια χωρίς ρηγματώσεις, καθώς και οι υψηλές αντοχές της και η τέλεια αδιαβροχοποίηση που εγγυάται, την έχουν αναδείξει σε ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ. Χρησιμοποιείται τόσο σε νέα έργα όσο και σε ανακαινίσεις, σε σκάλες, πάγκους, μπάνια, χτιστά κρεβάτια κ.λ.π. και διατίθεται σε πάνω από 150 χρωματικές αποχρώσεις που καλύπτουν κάθε αρχιτεκτονική και διακοσμητική ανάγκη και προτίμηση. Επιπλέον, η επάλειψη της Πατητής Τσιμεντοκονίας LavaPlaster με ένα ειδικό βερνίκι, προστατεύει την επιφάνεια από κάθε είδους στιγματισμούς και λεκέδες. Εξίσου πρακτικό και λειτουργικό είναι και το δεύτερο προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ, ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας, που αποτελεί ιδανική λύση για πετρόχτιστα κτίρια για λόγους αισθητικής και αδιαβροχοποίησης. Πρόκειται για προϊόν βιοκλιματικό που περιέχει μόνο φυσικά συστατικά: κεραμάλευρο, χαλαζιακή άμμο, θηραϊκή γη και υδράσβεστο Τα δύο τελευταία δημιουργούν υδραυλικές ιδιότητες που ενισχύουν τις αντοχές του και την υδρομόνωση που προσφέρει. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα του Έγχρωμου Αρμού Πέτρας είναι το ότι επιτρέπει στο κτίριο να «αναπνέει» και ταυτόχρονα το φωτίζει και του προσδίδει μια ξεχωριστή γοητεία, χάρη και στο χρώμα του, που οφείλεται στο αλεσμένο κεραμίδι. Τα δύο αυτά ποιοτικά προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ συνδυάστηκαν αρμονικά για να οδηγήσουν στο εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα που αποτυπώνεται ολοφάνερα στις φωτογραφίες: ένα εξαιρετικά καλαίσθητο, ξεκούραστο και λειτουργικό περιβάλλον.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Ένας κήπος σε μια πυκνοδομημένη πόλη δεν είναι μόνο ένας πολύτιμος πνεύμονας οξυγόνου, μα και μια όαση ομορφιάς και γαλήνης που ξεκουράζει το μάτι και την ψυχή. Όπως είναι ευνόητο, λοιπόν, η χρήση μπετόν στα μονοπάτια του θα αναιρούσε μεγάλο μέρος της αξίας του και θα πλήγωνε αισθητικά το φυσικό του περιβάλλον. Η ΠΡΟΛΑΤ έχει κι εδώ τη λύση: το έτοιμο Σταθεροποιημένο Κεραμικό της Δάπεδο, ένα οικολογικό βιοκλιματικό υλικό κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους κάθε είδους και ιδανικό ιδίως για αυλές, κήπους, πεζόδρομους κ.λ.π. Στον μεγάλο, καταπράσινο κήπο της εικονιζόμενης βίλας στο Χαλάνδρι, που αποτελεί δημιουργία της εταιρείας ΠΛΕΘΡΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, η ΠΡΟΛΑΤ έστρωσε τους εξωτερικούς διαδρόμους με το Κεραμικό της Δάπεδο, που οφείλει την όμορφη, φυσική απόχρωσή του στη σύστασή του από αλεσμένα κεραμίδια, ποζολάνη-θηραϊκή γη και ψηφίδες. Αυτά ακριβώς τα συστατικά το καθιστούν υδατοπερατό, με αποτέλεσμα, όταν βρέχει, να απορροφάει τα βρόχινα νερά και να μην ξεραίνεται το υπέδαφος. Με την επιλογή του Κεραμικού Δαπέδου, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται μια τελική επιφάνεια κεραμική-χωμάτινη, που δεν είναι μόνο σταθερή και «δεμένη», αλλά και ιδιαίτερα ξεκούραστη για περπάτημα. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι πρόκειται για ψυχρό δάπεδο, που συμβάλλει στη διατήρηση ενός ευχάριστου μικροκλίματος, ακόμα και σε συνθήκες καύσωνα. Πέρα από την αισθητική υπεροχή του, το Σταθεροποιημένο Κεραμικό Δάπεδο προτείνεται από την ΠΡΟΛΑΤ και ως η πιο πρακτική και οικονομική λύση σε σχέση με άλλους τύπους δαπέδων. Άλλο ένα εξαιρετικό προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις, πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη και το περιβάλλον.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΚΟΥΚΑΚΙ!

Σε μια γκρίζα μεγαλούπολη πνιγμένη στο μπετόν όπως η Αθήνα, το καλύτερο που μπορείς να ελπίζεις είναι να απολαμβάνεις το πράσινο ενός κήπου ή μια βεράντα με θέα. Αν, μάλιστα, η θέα αυτή περιλαμβάνει ένα από τα ωραιότερα και διασημότερα μνημεία του κόσμου, όπως η Ακρόπολη, τότε είσαι σίγουρα διπλά τυχερός. Μια τέτοια υπέροχη βεράντα κλήθηκε να ανακαινίσει η ΠΡΟΛΑΤ με το καταλληλότερο προϊόν της για επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό Quartz Mosaic. Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματά του είναι ότι εφαρμόζεται τέλεια επάνω σε λείο μπετόν, κλασική τσιμεντοκονία και παλιό μωσαϊκό ή πλακάκια, που δεν χρειάζεται να ξηλωθούν. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό ανεπιφύλακτα για μπαλκόνια και βεράντες όπως η εικονιζόμενη, καθώς είναι αντιολισθητικό και διαθέτει 100% ελαστικότητα και εξαιρετικά υψηλές μηχανικές αντοχές. Επιπλέον, δεν χρειάζεται αρμούς, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα εύκολο στο καθάρισμα, καθώς πλένεται με τα συνηθισμένα οικιακά καθαριστικά και λάστιχο νερού. Τέλος, Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό δεν ξεθωριάζει με την έκθεση στον ήλιο και μένει αναλλοίωτο από κάθε είδους καιρικά φαινόμενα χωρίς ανάγκη συντήρησης, χάρη στη φυσική χαλαζιακή πέτρα που περιέχει. Στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής πέτρας του, άλλωστε, χρωστάει και την πλούσια χρωματική ποικιλία του. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η καθημερινότητα και οι πιεστικές συνθήκες ζωής στις μεγαλουπόλεις απαιτούν αναζωογονητικές ανάσες ομορφιάς. Και η ΠΡΟΛΑΤ, για άλλη μια φορά είναι εδώ για να δώσει τη λύση, με τα αναγνωρισμένης ποιότητας προϊόντα της, που δεν είναι απλώς πρακτικά και εύχρηστα, αλλά προσφέρουν παράλληλα και θαυμάσια αισθητικά αποτελέσματα.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!

Τα κατάλληλα για κάθε μεμονωμένη περίσταση και ποιοτικά άρτια υλικά είναι για τους κατασκευαστές ό,τι η παλέτα των χρωμάτων για τους ζωγράφους: με έξυπνες και σωστές επιλογές, αρμονικούς συνδυασμούς, μεράκι και φαντασία, μπορούν να αποφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και, καθώς στην περίπτωση των κατασκευαστικών υλικών το ζητούμενο είναι η ικανοποίηση όχι μόνο των αισθητικών αλλά και των πρακτικών απαιτήσεων, η ποιότητα αποκτά πρωταρχικό ρόλο. Τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ καλύπτουν εγγυημένα τις υψηλότερες προδιαγραφές και απτή απόδειξη αποτελεί το Lavacryl Granite Plaster, ένα υλικό που προτείνεται κυρίως για εξωτερικές, αλλά και για εσωτερικές επιφάνειες, καθώς και για κάθε χώρο που χρήζει αισθητικής αναβάθμισης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κατάστημα Bakery Stores στον Κορυδαλλό, μια νότα ομορφιάς και καλαισθησίας σε μια πυκνοκατοικημένη κλασική αστική περιοχή.

Η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε το Lavacryl Granite Plaster στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του μαγαζιού και, από τις φωτογραφίες, είναι ολοφάνερη η καθοριστική συμβολή του στη δημιουργία ενός αναμφίβολα ελκυστικού, κομψού και μοντέρνου περιβάλλοντος. Το Lavacryl Granite Plaster, όπως διευκρινίζει η ΠΡΟΛΑΤ, βασίζεται στην ανάμιξη ακρυλικής ρητίνης και φυσικού χαλαζία που του προσδίδει ελαστικότητα, διάρκεια και άριστη αντοχή. Και φυσικά, χάρη στον φυσικό χαλαζία, το προϊόν δεν αποχρωματίζεται και παραμένει αναλλοίωτο σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες, χωρίς να απαιτεί συντήρηση. Η ΠΡΟΛΑΤ έχει το κλειδί για κάθε οικοδομική ανάγκη, προτείνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις υπεύθυνα, αξιόπιστα και με σεβασμό προς τον πελάτη και το περιβάλλον

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ METROPOLITAN EXPO!

Είναι γνωστός και καθολικά αποδεκτός ο ζωτικός ρόλος των χρωμάτων στη ζωή μας: ομορφαίνουν και μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν το περιβάλλον που ζούμε και εργαζόμαστε, μας εμπνέουν και μας αναζωογονούν ή μας ξεκουράζουν και μας γαληνεύουν – διαλέγετε και παίρνετε! Όταν πρόκειται, λοιπόν, για χώρους που υποδέχονται καθημερινά κόσμο και φιλοδοξούν να κάνουν τον επισκέπτη να νιώσει άνετα και χαλαρά και να του φτιάξουν τη διάθεση, η επιλογή του σωστού χρώματος αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Ευτυχώς, η ΠΡΟΛΑΤ, πάντα με ιδέες που λύνουν τα χέρια, στην προκειμένη περίπτωση έχει να προτείνει ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της, που διατίθεται σε ευρύτατη γκάμα χρωμάτων και είναι εξίσου κατάλληλο για εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους: τη βιοκλιματική Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint. Το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα είναι εμφανές στις φωτογραφίες της καντίνας Refill – Coffee & Snacks στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η Φυσική Βαφή LavaPaint στο απαλό, διακριτικό χρώμα που επιλέχθηκε για τους τοίχους και την οροφή δημιουργεί την ευχάριστη, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που απαιτεί ένα τέτοιο κατάστημα, δίνοντας παράλληλα μια ιδιαίτερη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της αφής της, που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές. Όταν το ζητούμενο είναι μια ξεχωριστή, αδρή αλλά φυσική εικόνα που ξεφεύγει από τη μονοτονία μιας απλής βαφής, η ΠΡΟΛΑΤ έχει την απάντηση: τη Φυσική Βαφή LavaPaint, που μετατρέπει τους τοίχους σε ενιαίες χρωματιστές επιφάνειες. Εδώ, έχει εφαρμοστεί ακόμα και επάνω σε κρυφή πόρτα, για να είναι ένα με τον τοίχο. Επιπλέον, η ειδική σύσταση της Φυσικής Βαφής LavaPaint εγγυάται εξαιρετική διαπνοή και εξασφαλίζει στεγνή, ανθεκτική και ελαστική επιφάνεια. Λένε πως δεν υπάρχει αληθινή ομορφιά χωρίς χρώμα. Η ΠΡΟΛΑΤ το προσυπογράφει και σας προσφέρει την τέλεια λύση για να αλλάξετε και να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!

Σας αρέσει η ιταλική κουζίνα; Ε, τότε benvenuti στο Tartufo, ένα καινούργιο εστιατόριο, που προσφέρει υπέροχες αυθεντικές ιταλικές γεύσεις στην καρδιά της πόλης, το γραφικό Μοναστηράκι, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και καλόγουστο περιβάλλον που, για άλλη μία φορά, φέρει τη σφραγίδα της ΠΡΟΛΑΤ. Στους εσωτερικούς τοίχους και σε όλη την πρόσοψη του καταστήματος, η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε το Lavacryl Granite, ένα διακοσμητικό επίχρισμα νέας γενιάς κατάλληλο τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές επιφάνειες, και ειδικά σχεδιασμένο για προσόψεις κτιρίων, εξωτερική θερμομόνωση και αντιρρηγματικά συστήματα, και γενικά όπου απαιτείται η αισθητική αναβάθμιση ενός χώρου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό διαθέσιμο σε δεκάδες φυσικές αποχρώσεις που δεν επηρεάζονται από την ηλιακή ακτινοβολία. Για το δάπεδο, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε άλλο ένα νέο ποιοτικό προϊόν: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, ένα εύχρηστο και αδιάβροχο υλικό σε μορφή έτοιμης πάστας με αμέτρητες δυνατότητες δημιουργικής χρήσης σε δάπεδα και τοίχους, που προσφέρεται επίσης και για DIY εργασίες. Τα απαλά, ζεστά γήινα χρώματα που επιλέχθηκαν ταιριάζουν θαυμάσια με τη μοντέρνα, μινιμαλιστική διακόσμηση και συνθέτουν μια ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Για να ικανοποιείται, εκτός από τον ουρανίσκο, και το μάτι!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!

Όταν περνάς την πόρτα ενός βιβλιοπωλείου, δεν μπαίνεις απλώς σ’ ένα ακόμα κατάστημα, μα σ’ ένα χώρο μαγικό που, μέσα από τα μονοπάτια της ανάγνωσης, σου προσφέρει χίλιες δυο δυνατότητες: να ταξιδέψεις, να μάθεις, να εξερευνήσεις, να συλλογιστείς, να ονειρευτείς και – πάνω απ’ όλα – να χαθείς στην απόλαυση ενός βιβλίου ξαναγεμίζοντας τις μπαταρίες του νου και της ψυχής σου. Ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Dr. Seuss το έχει θέσει θαυμάσια: «Τη μαγεία μπορείς να τη βρεις οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα βιβλίο!» Μια τέτοια γλυκιά αύρα αποπνέουν τα ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ, στον αριθμό 44 της οδού Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο, ένα πανέμορφο νέο βιβλιοπωλείο που δημιουργήθηκε με την εμπνευσμένη ανακαίνιση ενός παλιού, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση σχεδόν μισού αιώνα. Και, μιας και μιλάμε για έμπνευση και μαγεία, πήρε και η ΠΡΟΛΑΤ… το δικό της μαγικό ραβδάκι και, με τα ξεχωριστά, ποιοτικά υλικά της, μετέτρεψε ένα συνηθισμένο μαγαζί σ’ ένα φωτεινό, φιλικό και καλαίσθητο χώρο, έτοιμο να δεχτεί μικρούς και μεγάλους και να ικανοποιήσει κάθε αναγνωστικό γούστο. Στο δάπεδο, η ΠΡΟΛΑΤ χρησιμοποίησε τη νέα της πατητή τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, ένα εξαιρετικό, ανθεκτικό και αδιάβροχο υλικό σε μορφή πάστας, που διατίθεται σε περισσότερα από 200 χρώματα και προσφέρεται και για εργασίες DIY. Για τον εξωτερικό χώρο, η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει μια κλασική και δοκιμασμένη λύση: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της, ένα αντιολισθητικό δάπεδο με ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη ελαστικότητα, που διατίθεται επίσης σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων και, χάρη στη φυσική χαλαζιακή πέτρα που περιέχει, δεν αποχρωματίζεται με την έκθεση στο ηλιακό φως και μένει αναλλοίωτο ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς ανάγκη συντήρησης. Στους τοίχους τέλος, με τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint, η ΠΡΟΛΑΤ εξασφάλισε ένα πρωτότυπο και ελκυστικό αισθητικό αποτέλεσμα χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της, που δίνει μια εντυπωσιακή αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Τα ήπια, διακριτικά χρώματα των υλικών που επιλέχτηκαν συνέβαλαν καθοριστικά στη δημιουργία μιας ευχάριστης, ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας που προσελκύει και ηρεμεί τον επισκέπτη. «Στα βιβλία», είχε πει ο Γουόλτ Ντίσνεϊ, «υπάρχουν περισσότεροι θησαυροί απ’ ό,τι σ’ όλη τη λεία των πειρατών στο Νησί των Θησαυρών!» Το βιβλιοπωλείο ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ το γνωρίζει καλά αυτό. Και σας περιμένει να έρθετε και να ανακαλύψετε τους πολύτιμους κρυμμένους θησαυρούς του!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ MAN & MANETTI

Στις μέρες μας, που όλοι είναι πολυάσχολοι και χρονικά πιεσμένοι, όταν αγοράζεις ρούχα, δεν καλύπτεις απλώς μια πρακτική ανάγκη, αλλά έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να χαρείς μια χαλαρωτική και απολαυστική εμπειρία. Και η απόλαυση ξεκινάει από το μάτι. Η Man & Manetti το ξέρει καλά· γι’ αυτό ήθελε το νέο της κατάστημα στο River West να είναι ένας ευχάριστος και φιλόξενος χώρος που θα αντικατόπτριζε την αισθητική της και θα προσέλκυε τον πελάτη. Η ΠΡΟΛΑΤ φρόντισε να γίνει αυτό πραγματικότητα. Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint που επέλεξε για τους τοίχους είναι ένα ξεχωριστό υλικό που δίνει μια ιδιαίτερη φυσική και αδρή αίσθηση όταν επιθυμούμε κάτι περισσότερο από τη μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια που δίνουν οι συνηθισμένες μπογιές. Το διακριτικό χρώμα και η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της εξυπηρετούν ιδανικά την εικόνα της άνεσης και κομψότητας που ταιριάζει με τη φιλοσοφία του καταστήματος. Η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι κατάλληλη για όλους τους τοίχους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα και την ομορφιά της φυσικής εμφάνισης με τέλεια αδιαβροχοποίηση και αντοχή, ενώ διατίθεται παράλληλα και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε εξωτερικές θερμομονώσεις. Στο δάπεδο, η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε ένα από τα γνωστότερα προϊόντα της, την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster, ένα ενισχυμένο, αδιάβροχο και ανθεκτικότατο υλικό πάχους μόλις 4 χιλιοστών, που εγγυάται εντελώς ομαλές επιφάνειες χωρίς αρμούς και διατίθεται σε ευρύτατη ποικιλία χρωμάτων. Εκτός από δάπεδα και τοίχους, η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster και για σκάλες, πάγκους, μπάνια, χτιστά κρεβάτια και πολλές άλλες χρήσεις. Επιπλέον, η επάλειψή της με ειδικό βερνίκι, εμποδίζει δραστικά τον στιγματισμό των επιφανειών από ρύπους, λάδια κ.λ.π. Τέλος, για τους πάγκους η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει το απόλυτο DIY προϊόν: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, ένα εξαιρετικά εύχρηστο υλικό σε μορφή πάστας που εξασφαλίζει λειτουργικότητα και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Η συνολική τελική εικόνα δικαιώνει τις επιλογές της ΠΡΟΛΑΤ και επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την υψηλή ποιότητα και την πολυχρηστικότητα των προϊόντων της.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΑΡΟΙΚΙΑ!

Για μια ακόμα φορά, η ΠΡΟΛΑΤ βρέθηκε στην Πάρο, το αγαπημένο Κυκλαδονήσι με τους πανέμορφους παραδοσιακούς οικισμούς και τις μαγευτικές χρυσαφένιες παραλίες. Εκεί, στη γραφική Παροικιά με τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα νησιώτικα σπιτάκια και τις ανθισμένες αυλές, η ΠΡΟΛΑΤ είχε την ευκαιρία να βάλει τη δημιουργική της σφραγίδα σ’ ένα από τα πιο κομψά και καλαίσθητα κτίρια της περιοχής με ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της : τη Φυσική Βαφή LavaPaint. Γιατί ένα ξεχωριστό οίκημα όπως το παλιό κτίριο του Πέτρου Ραγκούση, που αγναντεύει περήφανα το λιμάνι από το 1887, δεν μπορεί παρά να απαιτεί και ξεχωριστά υλικά. Και η Φυσική Βαφή LavaPaint όντως ξεχωρίζει, γιατί δεν δίνει απλά μια μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια, αλλά προσφέρει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό οπτικό αποτέλεσμα χάρη στην ελαφρά τραχύτητα της υφής της, που δημιουργεί μια αδρή αίσθηση φυσικότητας. Άλλωστε το χρώμα που επιλέχθηκε, είναι απόλυτα ταιριαστό με την ατμόσφαιρα του νησιού και το οικιστικό περιβάλλον. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς τοίχους νέων ή ανακαινιζόμενων κτιρίων για τη μετατροπή τους σε ενιαίες χρωματιστές και αδιάβροχες επιφάνειες, ενώ το προϊόν διατίθεται επίσης και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Πρακτικότητα, αντοχή και ομορφιά είναι το τρίπτυχο που υπόσχεται η Φυσική Βαφή LavaPaint.

Περισσότερα …
list-product
Load more projects More