gr
Menu

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΧΑΪΔΑΡΙ!

Οι γρήγοροι ρυθμοί, η αισθητική μονοτονία και τα ασφυκτικά φορτωμένα προγράμματα δουλειάς ή σπουδών σε μια μεγαλούπολη κάνουν πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη μέσα σε αυτό το πιεστικό περιβάλλον να έχουμε ένα μικρόκοσμο γαλήνης, όπου θα αποφορτιζόμαστε από το άγχος, θα ξαναγεμίζουμε τις μπαταρίες μας, θα θυμόμαστε τις προτεραιότητές μας και θα απολαμβάνουμε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Σε μια διπλοκατοικία στο Χαϊδάρι, που θα μπορούσε να είναι ένα συνηθισμένο και απρόσωπο κτίριο όπως τόσα άλλα, η πείρα, η φαντασία και τα ποιοτικά υλικά της ΠΡΟΛΑΤ δημιούργησαν μια όαση ομορφιάς και απλότητας που ευφραίνει το μάτι και ξεκουράζει το μυαλό. Για την επίστρωση των εξωτερικών δαπέδων και τη σκάλα, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε το χαλαζιακό ψηφιδωτό της, ένα πολύ πρακτικό αντιολισθητικό και ανθεκτικό υλικό που δεν χρειάζεται συντήρηση. Στα εσωτερικά δάπεδα χρησιμοποιήθηκε πατητή τσιμεντοκονία, ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, που προσφέρει το άψογο αποτέλεσμα μιας ενιαίας και λείας επιφάνειας χωρίς αρμούς. Τέλος, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς τοίχους, οι διακριτικές και απαλές αποχρώσεις της φυσικής βαφής της ΠΡΟΛΑΤ αναδεικνύουν ιδανικά τον ευρύχωρο και φωτεινό χώρο και τη μοντέρνα και λειτουργική επίπλωση. Το σπίτι μας αξίζει να το φτιάχνουμε με μεράκι, προσεκτικό σχεδιασμό και τα καλύτερα υλικά· γιατί είναι το πολύτιμο καταφύγιό μας και ο προσωπικός, καθημερινός μας παράδεισος.

Περισσότερα …
chaidari_prolat_9

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ADMIRAL!

Ένα κατάστημα που φιλοδοξεί όχι απλώς να επιβιώσει αλλά και να ξεχωρίσει μέσα στην πληθώρα και την τεράστια ποικιλία των κάθε λογής μαγαζιών που βρίσκει κανείς στα μεγάλα αστικά κέντρα, πρέπει, πέρα από την ποιότητα των προϊόντων του, να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή και στην εικόνα του για να προσελκύει και να διατηρεί την πελατεία του. Μια τέτοια αισθητικά ευχάριστη και ξεκούραστη για το μάτι εικόνα δημιούργησε το νέο κατάστημα ADMIRAL στην Αργυρούπολη και η ΠΡΟΛΑΤ είναι περήφανη που βοήθησε στην υλοποίησή της με τη φυσική βαφή της. Η φυσική βαφή με Κουρασάνι που χρησιμοποίησε η ΠΡΟΛΑΤ τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, είναι ένα εύχρηστο υλικό που μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε λεία επιφάνεια, αντέχει στις φθορές του χρόνου και διατίθεται σε πολλά χρώματα – ένα προϊόν εξαιρετικά πρακτικό που το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό η ιδιαίτερα οικονομική τιμή του.

Περισσότερα …
prolat_fisiki_vafi_5

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΙ!

Στην καρδιά της Αθήνας, στη μικρή αλλά πάντα γεμάτη ζωή και διαχρονικά γοητευτική Πλατεία Μαβίλη, φυσάει αεράκι θαλασσινό! Το FISH MARKET, ένα μαγαζί που αποτελεί συνδυασμό κλασικού ιχθυοπωλείου και μοντέρνου εστιατορίου θαλασσινών, προσφέρει τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά του και το εξαιρετικό και πρωτότυπο μενού του σε ένα φωτεινό, άνετο και φιλικό περιβάλλον. Στη δημιουργία του όμορφου αυτού χώρου έχει βάλει το χεράκι της και η ΠΡΟΛΑΤ, με το ρητινούχο μωσαϊκό δάπεδό της. Το ρητινούχο μωσαϊκό δάπεδο της ΠΡΟΛΑΤ, περιέχει ειδικές ρητίνες που επιτρέπουν το τελικό πάχος του μωσαϊκού να είναι μόλις 6 χιλιοστά και όχι 5 εκατοστά όπως τα μωσαϊκά παλαιού τύπου. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι, χάρη στο ειδικό βερνίκι που εφαρμόζεται από πάνω του, δεν λερώνεται ούτε με λάδια ούτε με κοινούς ρύπους και καθαρίζεται πανεύκολα με οποιοδήποτε καθαριστικό, ενώ παράλληλα διαθέτει πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές, αποτελώντας έτσι ιδανική λύση τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους με έντονη καθημερινή κυκλοφορία. Και τέλος, όπως εύγλωττα δείχνουν οι φωτογραφίες, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται, όπως πάντα, και ένα αισθητικά άψογο αποτέλεσμα.

Περισσότερα …
mosaiko_dapedo_prolat_8

VISTRO… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ!

Τα σπίτια μας ζουν και γερνούν μαζί μας και τα όποια προβλήματα παρουσιάζουν σε βάθος χρόνου είτε λόγω φυσικής φθοράς είτε λόγω αμέλειας στον σχεδιασμό ή τη συντήρησή τους επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα ζωής, τη διάθεση και πολλές φορές και την υγεία μας. Ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα αυτού του είδους είναι η υγρασία. Πολύ συχνά στα σπίτια μας, κυρίως το χειμώνα, εμφανίζονται αρνητικές υγρασίες που ουσιαστικά καταστρέφουν τόσο το χρώμα όσο και το σοβά στους τοίχους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προβλέφθηκε εξ αρχής σωστά η μόνωση, με αποτέλεσμα σε περιπτώσεις όπως στις συγκεκριμένες φωτογραφίες το φαινόμενο να είναι πολύ πιο έντονο και να μας βάζει σε έξοδα κάθε χρόνο. Η ΠΡΟΛΑΤ, ευτυχώς, έδωσε την απάντηση, δημιουργώντας τους σοβάδες Vistro, που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την υγρασία. Γιατί οι έτοιμοι σοβάδες της σειράς Vistro έχουν στη σύσταση τους ποζολάνη και κεραμάλευρο, που τους προσδίδουν αυξημένες υδραυλικές ιδιότητες, δεν περιέχουν τσιμέντο ώστε να αφήνουν τον τοίχο να αναπνέει και δεν εγκλωβίζουν την υγρασία. Είναι κατάλληλοι τόσο για εξωτερικές όσο και για εσωτερικές επιφάνειες και είναι εξαιρετικά εύχρηστοι, καθώς δουλεύονται εύκολα από κάθε σοβατζή, με τον παραδοσιακό σοβά των 3 χεριών: πεταχτό, χοντρό, ψιλό χέρι. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα χρωματισμού του τελευταίου χεριού του σοβά Vistro, ώστε να εξασφαλίζεται απευθείας η επιθυμητή απόχρωση για την επιφάνεια που μας ενδιαφέρει. Πλέον, η λύση στο πρόβλημα της υγρασίας έχει όνομα: Vistro της ΠΡΟΛΑΤ.

Περισσότερα …
vistro_prolat_2

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΝΑΥΠΛΙΟ!

Το γραφικό Ναύπλιο, με την πλούσια ιστορική και πολιτισμική παράδοση, αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για όσους αναζητούν μια μικρή ρομαντική απόδραση, καθώς απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα. Η πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους χαρακτηρίζεται από αρχοντιά και φινέτσα και έχει να επιδείξει υπέροχα νεοκλασικά κτίρια, ένα επιβλητικό φρούριο και ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο. Το ξενοδοχείο Aethra Boutique Rooms, που στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο παραδοσιακό κτίριο του 19ου αιώνα στην καρδιά της πόλης, προσφέρει διακριτική πολυτέλεια, ηρεμία και άνεση, καθώς επίσης και θέα σε μια τεράστια αυλή με λεμονιές και πορτοκαλιές και στην πόλη. Η ΠΡΟΛΑΤ έχει συμβάλει στη δημιουργία αυτού του εξαιρετικά ελκυστικού και ξεκούραστου περιβάλλοντος με τα γνωστά ποιοτικά προϊόντα της, όπως το χαλαζιακό ψηφιδωτό για την αυλή και τις σκάλες και την πατητή τσιμεντοκονία για τα κομψά μπάνια. Όσο για την πρόσοψη του κτιρίου, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε φυσική βαφή σε ήπιες αποχρώσεις απόλυτα ταιριαστές με τα χρώματα του Ναυπλίου. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και προδιαθέτει τον επισκέπτη για μια αξέχαστη διαμονή.

Περισσότερα …
aithra_prolat_1

Η ΠΡΟΛΑΤ ΒΑΦΕΙ ΦΥΣΙΚΑ!

Η επιλογή της σωστής βαφής κατά κανόνα είναι η τελευταία και ίσως πιο σημαντική πινελιά σε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς μπορεί να αναδείξει ιδανικά τα πλεονεκτήματα ενός χώρου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ζεστό, φιλικό και ελκυστικό. Το συγκεκριμένο λειτουργικά σχεδιασμένο φαρμακείο στη Νέα Μάκρη, οφείλει σε μεγάλο βαθμό το ευχάριστο και διακριτικά κομψό περιβάλλον του σε ένα ποιοτικό και ιδιαίτερα πρακτικό προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ που χρησιμοποιείται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς τοίχους: τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι της ΠΡΟΛΑΤ. Το ανοιχτό γκρι χρώμα που επιλέχθηκε κάνει το χώρο να φαίνεται πιο φωτεινός και ευρύχωρος και δένει αρμονικά με τη λιτή και μοντέρνα συνολική εικόνα του καταστήματος. Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι της ΠΡΟΛΑΤ διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις και συνδυάζει άριστη αντοχή, καθώς παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο, με εξαιρετικά οικονομική τιμή. Αποτελεί, συνεπώς, την καταλληλότερη εναλλακτική λύση για όποιον δεν επιθυμεί πατητή τσιμεντοκονία, αλλά θέλει χαμηλό κόστος, αντοχή στη φθορά και το πιο φυσικό και καλαίσθητο δυνατό αποτέλεσμα.

Περισσότερα …
pharmacy_fisiki_vafi_8

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ!

Από τη στιγμή που πρωταντικρίζει ο επισκέπτης την Ερμούπολη, την αρχοντική πρωτεύουσα της Σύρου, φτάνοντας στο μεγάλο, κοσμοπολίτικο λιμάνι της, μαγεύεται από την αρχιτεκτονική της, ένα γοητευτικό κράμα κυκλαδίτικων, μεσαιωνικών και νεοκλασικών στοιχείων. Όπως είναι φυσικό, οποιαδήποτε εργασία αποκατάστασης των σημαντικών κτιρίων της, όπου είναι αποτυπωμένη η πλούσια ιστορία της, προϋποθέτει τεχνογνωσία και υλικά όχι απλώς άριστα και ανθεκτικά, αλλά και ιδιαίτερα εξειδικευμένα. Η ΠΡΟΛΑΤ διαθέτει την υψηλή τεχνογνωσία και τα ποιοτικότερα υλικά για κάθε είδος τέτοιων εργασιών. Τα πιστοποιημένα υλικά της ΠΡΟΛΑΤ είναι έτοιμα κονιάματα για χτίσιμο και αρμολόγημα πέτρας, για ενέματα και σοβάδες χωρίς τσιμέντο που αποτελούν την πιο πρακτική και ιδανική λύση για προβλήματα οικοδομών που απαιτούν ειδική γνώση και εμπειρία. Στην Ερμούπολη η ΠΡΟΛΑΤ, με εξειδικευμένα συνεργαζόμενα συνεργεία, εφάρμοσε Donakon, ένα κονίαμα δόμησης με ποζολάνη που δεν περιέχει τσιμέντο, ως βάση σε λιθοδομή πριν από την επάλειψη στεγανωτικού. Το ίδιο προϊόν εφάρμοσε για σφράγιση πριν από τα ενέματα και έκανε διαβροχή για αποφυγή των ρηγματώσεων. Τέλος, στους δύο κάτω ορόφους παραδοσιακού κτιρίου, έγινε βαθύ αρμολόγημα με το Donakon της ΠΡΟΛΑΤ, ενώ ο τελευταίος όροφος έχει «σαρδελωτό» με έγχρωμο αρμό πέτρας. Το αισθητικά άρτιο και εγγυημένα ανθεκτικό στις φθορές αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι, όσο ευαίσθητες και αν είναι οι παρεμβάσεις και οι επισκευές σε οικοδομήματα ξεχωριστής κατασκευής και αξίας, όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους όταν υπάρχουν τεχνογνωσία, μεράκι και τα πιο σύγχρονα, κατάλληλα για κάθε περίσταση υλικά.

Περισσότερα …
ermoupoli_3

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ!

Ανάμεσα στις πολλές και ποικίλες γευστικές επιλογές που έχει να προσφέρει μια μεγαλούπολη όπως η Αθήνα, η πίτσα αποτελεί, εδώ και πολλές δεκαετίες, μια σταθερή αξία δημοφιλή σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Και είναι ακόμα πιο δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό της όταν ψήνεται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο, όπως στην πιτσαρία Pizza Days στον Άγιο Δημήτριο. Στη δημιουργία του ευρύχωρου και φωτεινού αυτού χώρου, με τα φιλικά χρώματα και τις τεράστιες τζαμαρίες, η ΠΡΟΛΑΤ συνέβαλε αποφασιστικά με το μωσαϊκό που χρησιμοποίησε στα δάπεδα και τον πάγκο του καταστήματος. Το μωσαϊκό της ΠΡΟΛΑΤ, όπως όλα τα προϊόντα της, διακρίνεται για την ποιότητα, την αισθητική υπεροχή και την εξαιρετική αντοχή του στη φθορά της καθημερινής χρήσης και την πάροδο του χρόνου – μια ελκυστική και πάνω απ' όλα πρακτική και οικονομικά αποδοτική λύση για κάθε σύγχρονο οικιακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

Περισσότερα …
pizzadays_mosaiko_4

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!

Ο Πύργος των Αθηνών, με ύψος 103 μέτρα και 28 ορόφους, είναι το ψηλότερο κτίριο όχι μόνο στην πρωτεύουσα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα – μια μινιμαλιστική και φουτουριστική κατασκευή που προοριζόταν εξαρχής κυρίως για γραφεία και καταστήματα. Στα σύγχρονα, εργονομικά σχεδιασμένα γραφεία μιας από τις εταιρείες που στεγάζονται σήμερα στον Πύργο, η ΠΡΟΛΑΤ έβαλε με υπερηφάνεια τη δική της πινελιά, με ένα από τα γνωστότερα προϊόντα της, την πατητή τσιμεντοκονία. Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ, κατάλληλη όχι μόνο για δάπεδα αλλά για μια ευρύτατη γκάμα χρήσεων (τοίχους, σκάλες, πάγκους κλπ.), είναι ένα υλικό με που διατίθεται σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων. Άλλωστε, είναι ένα προϊόν για το οποίο η ΠΡΟΛΑΤ, εγγυάται την αποδοτικότητά του ως προς το κόστος και την υψηλή του ποιότητα.

Περισσότερα …
pyrgos_athinon_1

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΜΥΚΟΝΟ!

Μία νησιώτικη κατοικία στη Μύκονο μας ταξιδεύει στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση με θέα το απέραντο γαλάζιο. Η ΠΡΟΛΑΤ συνδύασε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τη minimal αισθητική. Η απεριόριστη θέα στο Αιγαίο αναδεικνύεται μέσα από τα παράθυρα που λειτουργούν ως κάδρα. Ενιαίοι χώροι, ακατέργαστα ξύλα, vintage έπιπλα-διακοσμητικά με κυρίαρχο στοιχείο τη μοναδική πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ σε όλους τους χώρους και το γούστο με την καλαισθησία να κάνουν τα αδύνατα .. δυνατά. Για τα δάπεδα επιλέχθηκε η Rough τεχνοτροπία ενώ για τα χτιστό μπάνιο προτιμήθηκε η κλασική. Όλα είναι μελετημένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, δίνοντας στον χώρο την απαραίτητη ενέργεια που μαγνητίζει τα βλέμματα. Η πατητή τσιμεντοκονία αναδεικνύει για άλλη μία φορά τα λιτά στοιχεία της Αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής ενώ σε κάθε εφαρμογή της αποδεικνύεται ότι ταιριάζει με όλα τα στυλ διακόσμησης.

Περισσότερα …
mykonos_katoikia_1
More