gr
Menu

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΡΑΦΗΝΑ!

Μια από τις ιδιότητες που θεωρούνται ιδιαίτερα επιθυμητές σε ένα προϊόν είναι η πολυχρηστικότητά του. Και ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ που ανήκει αναμφισβήτητα σε αυτή την κατηγορία είναι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της – ένα υλικό κατάλληλο για επίστρωση δαπέδων κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, εξωτερικών χώρων, μικρών ή μεγάλων, δημόσιων ή ιδιωτικών. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό όχι μόνο για παζόδρομους, καταστήματα, ξενοδοχεία και χώρους εστίασης, αλλά και για ιδιωτικές κατοικίες, όπως η εικονιζόμενη μονοκατοικία στη Ραφήνα, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπαλκόνια, ταράτσες, σκάλες, διαδρόμους, κήπους και πάρκινγκ. Σε σκούρο χρώμα (QM61), αποτελεί ιδανική επιλογή για πάρκινγκ, ενώ το χρώμα QM64 είναι πραγματικά πανέμορφο για την είσοδο ενός σπιτιού και η αντιολισθηρή εκδοχή του (χρώμα QM68) ενδείκνυται για εξωτερικές σκάλες. Τη μεγάλη χρωματική ποικιλία του το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό την οφείλει στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας του, χάρη στην οποία, άλλωστε δεν ξεθωριάζει με την έκθεση στο ηλιακό φως και μένει αναλλοίωτο κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες χωρίς να χρειάζεται συντήρηση. Τέλος, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται τις εξαιρετικά υψηλές αντοχές του, την ελαστικότητά του και την ευκολία καθαρισμού του, καθώς δεν απαιτούνται καθόλου αρμοί. Μια έξυπνη και πρακτική λύση με πολλαπλές εφαρμογές που καλύπτει απόλυτα κάθε απαίτηση, προτίμηση και προσδοκία.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΠΕΤΣΕΣ!

Σε παραθαλάσσιες περιοχές, τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, τα οικοδομικά υλικά που επιλέγονται, πέρα από ένα οπτικά ελκυστικό τελικό αποτέλεσμα, πρέπει πρώτιστα να εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή στο ηλιακό φως, τις κάθε λογής αντίξοες καιρικές συνθήκες και την υγρασία. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει την ιδανική λύση για όλους τους εξωτερικούς χώρους ενός σύγχρονου καφέ-μπαρ κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, του Cielo Mar στο γραφικό νησί των Σπετσών: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της. Πρόκειται για ένα αντιολισθητικό προϊόν, κατάλληλο για επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων, ιδίως όταν υπόκεινται σε συχνή και σκληρή χρήση. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό διαθέτει ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη ελαστικότητα, χάρη στην πολυουρεθανική ρητίνη που περιέχει, ενώ παράλληλα καθαρίζεται πολύ εύκολα με τα συνηθισμένα χημικά καθαριστικά καθώς δεν έχει αρμούς. Επιπλέον, στη φυσική χαλαζιακή πέτρα του οφείλει τα ποικίλα χρώματα στα οποία διατίθεται. Από την πλούσια αυτή χρωματική γκάμα, η ΠΡΟΛΑΤ διάλεξε για τη συγκεκριμένη περίπτωση το χρώμα QΜ65, μια ήπια γήινη απόχρωση, που δένει αρμονικά με το ήρεμο φυσικό περιβάλλον και δημιουργεί όμορφη αντίθεση με το γαλάζιο της θάλασσας. Τέλος, επειδή η πέτρα που περιέχει το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό είναι φυσική, δεν αποχρωματίζεται με την έκθεση στον ήλιο και δεν αλλοιώνεται – και όλα αυτά, όπως μπορεί να διαβεβαιώσει η ΠΡΟΛΑΤ, χωρίς να χρειάζεται καμία συντήρηση. Ένα εξαιρετικά πρακτικό και καλαίσθητο προϊόν για ξεχωριστούς χώρους και υψηλές απαιτήσεις!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΤΑ CULTIVOS!

Το χρώμα, όπως είναι γενικά παραδεκτό, είναι αυτό που δίνει ζωή και δημιουργεί ατμόσφαιρα τόσο στους επαγγελματικούς όσο και στους προσωπικούς μας χώρους, καθώς επηρεάζει άμεσα όχι μόνο τη διάθεση, αλλά και την εικόνα που θέλουμε να δίνουμε στους άλλους, είτε στηρίζοντας είτε υπονομεύοντάς την. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντική η επιλογή του. Εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή της κατάλληλης βαφής, στην οποία πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, πέρα από την ποιότητα, και άλλοι παράγοντες, όπως η αντοχή, η ευκολία η χρήσης, η αισθητική διάσταση και φυσικά η τιμή. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι η Φυσική της Βαφή LavaPaint παίρνει άριστα σε όλους αυτούς τους τομείς. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν, κατάλληλο για εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους, όπως στην περίπτωση του εικονιζόμενου καταστήματος της αλυσίδας Cultivos Coffee, όπου το ζητούμενο ήταν η δημιουργία ενός ζεστού, φιλικού και ευχάριστου περιβάλλοντος που θα χαλαρώνει και θα ηρεμεί τον επισκέπτη. Όπως είναι εμφανές, ο σκοπός επιτεύχθηκε: η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε τη Φυσική Βαφή Lavapaint στους τοίχους του γνωστού espresso & brew bar, σε κάποιες από τις πολλές ελκυστικές χρωματικές αποχρώσεις της (LP12, LP36, LP74). Αντίθετα με τις συνηθισμένες μπογιές που κυκλοφορούν στο εμπόριο, η Φυσική Βαφή LavaPaint προσφέρει μια ξεχωριστή φυσική, αδρή αίσθηση χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της. Αν στην αισθητική της πρωτοτυπία και υπεροχή προσθέσουμε τις πρακτικές αρετές της, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε ανακαινίσεις, μετατρέποντας τους υπάρχοντες τοίχους σε ενιαίες και αδιάβροχες  επιφάνειες, είναι φανερό ότι αποτελεί ιδανική λύση για κάθε τοίχο και εσωτερική κάθετη επιφάνεια δημόσιων ή ιδιωτικών χώρων. Πρέπει τέλος να σημειωθεί, ότι διατίθεται και ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Ας δώσουμε, λοιπόν χρώμα στην καθημερινή μας ζωή… Η ΠΡΟΛΑΤ ξέρει τον τρόπο!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΑΡΟΙΚΙΑ!

Για μια ακόμα φορά, η ΠΡΟΛΑΤ βρέθηκε στην Πάρο, το αγαπημένο Κυκλαδονήσι με τους πανέμορφους παραδοσιακούς οικισμούς και τις μαγευτικές χρυσαφένιες παραλίες. Εκεί, στη γραφική Παροικιά με τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα νησιώτικα σπιτάκια και τις ανθισμένες αυλές, η ΠΡΟΛΑΤ είχε την ευκαιρία να βάλει τη δημιουργική της σφραγίδα σ’ ένα από τα πιο κομψά και καλαίσθητα κτίρια της περιοχής με ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της : τη Φυσική Βαφή LavaPaint. Γιατί ένα ξεχωριστό οίκημα όπως το παλιό κτίριο του Πέτρου Ραγκούση, που αγναντεύει περήφανα το λιμάνι από το 1887, δεν μπορεί παρά να απαιτεί και ξεχωριστά υλικά. Και η Φυσική Βαφή LavaPaint όντως ξεχωρίζει, γιατί δεν δίνει απλά μια μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια, αλλά προσφέρει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό οπτικό αποτέλεσμα χάρη στην ελαφρά τραχύτητα της υφής της, που δημιουργεί μια αδρή αίσθηση φυσικότητας. Άλλωστε το χρώμα που επιλέχθηκε, είναι απόλυτα ταιριαστό με την ατμόσφαιρα του νησιού και το οικιστικό περιβάλλον. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς τοίχους νέων ή ανακαινιζόμενων κτιρίων για τη μετατροπή τους σε ενιαίες χρωματιστές και αδιάβροχες επιφάνειες, ενώ το προϊόν διατίθεται επίσης και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Πρακτικότητα, αντοχή και ομορφιά είναι το τρίπτυχο που υπόσχεται η Φυσική Βαφή LavaPaint.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΦΙΛΟΘΕΗ!

Οι σύγχρονες απαιτήσεις για τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στον τομέα της δόμησης και των κατασκευών είναι – όπως θα έπρεπε, άλλωστε – εξαιρετικά υψηλές: ένα υλικό, πέρα από ασφαλές, πρέπει να είναι επίσης ανθεκτικό, εύχρηστο, οικονομικά προσιτό αλλά και αισθητικά άψογο. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό για Τοίχους Lavacryl Granite, ένα από τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που έχει αναπτύξει η ΠΡΟΛΑΤ για την εξωτερική θερμομόνωση, πληροί αδιαμφισβήτητα όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Στη Φιλοθέη, η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε το συγκεκριμένο προϊόν στον μαντρότοιχο της εικονιζόμενης μονοκατοικίας. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό για Τοίχους Lavacryl Granite είναι ένα έτοιμο επίχρισμα τοίχων κατάλληλο τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές επιφάνειες. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι το ότι μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε θερμοπρόσοψη. Πρόκειται για ένα υλικό με άριστη ελαστικότητα, πάχους μόλις 4-5 χιλιοστών. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται τη σταθερότητα και την αντοχή του, καθώς δημιουργείται με την ανάμειξη της φυσικής πέτρας με αδιάβροχες ακρυλικές ρητίνες, που μένουν ανεπηρέαστες από τις καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, το Lavacryl Granite διατίθεται σε ευρεία ποικιλία χρωμάτων, χάρη στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας που περιέχει. Μια ιδανική επιλογή για κάθε είδους προσόψεις, από την οικογένεια ποιοτικών προϊόντων νέας γενιάς της ΠΡΟΛΑΤ.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΡΕΒΕΝΑ!

Στην όμορφη μακεδονική πόλη των Γρεβενών, στη Βόρεια Ελλάδα, δεν βρίσκεις μόνο τα πολλά και ποικίλα μανιτάρια (πάνω από 2.500 είδη!) που της έχουν προσδώσει τον τίτλο της «μανιταροπρωτεύουσας της Ελλάδας», αλλά και κομψά, καλοβαλμένα μαγαζιά που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχα μαγαζιά μεγαλουπόλεων όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κομμωτήριο και κουρείο F&F, που δημιουργήθηκε με δύο κύρια συστατικά στοιχεία: την καλαισθησία και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Την ευθύνη για το πρώτο είχε το στούντιο διακόσμησης εσωτερικών χώρων Decomaniacs του Στέργιου Λάζου, που, με το ταλέντο και τη φαντασία του σχεδίασε ένα ελκυστικό και φιλόξενο περιβάλλον, αριστοκρατικά λιτό και μοντέρνο ταυτόχρονα, ενώ τα εύσημα για το δεύτερο ανήκουν στην ΠΡΟΛΑΤ, που διέθεσε δύο από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της για να αναδειχθούν ιδανικά οι άνετοι και φωτεινοί χώροι: τη Φυσική Βαφή LavaPaint για τους τοίχους και την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster για τα δάπεδα. Όπως δείχνουν ολοφάνερα οι φωτογραφίες, η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι μια πολύ ξεχωριστή λύση που προτείνει η ΠΡΟΛΑΤ για εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους. Το ιδιαίτερο γνώρισμα που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές είναι η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της, που δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Τόσο για νέα έργα όσο και για ανακαινίσεις που απαιτούν κάτι διαφορετικό από μια μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια, η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint, που διατίθεται σε ποικίλα υπέροχα χρώματα, καθώς επίσης και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Όσο για τα πατώματα, η ΠΡΟΛΑΤ είχε, φυσικά, την ιδανική πρόταση: την Πατητή Τσιμεντοκονία Lavaplaster, ένα ενισχυμένο υλικό που εγγυάται υψηλές αντοχές, απόλυτη αδιαβροχοποίηση και επιφάνειες εντελώς ομαλές και χωρίς αρμούς, που χαρίζουν μια οπτικά άψογη εικόνα και τέλεια λειτουργικότητα. Σημειωτέον δε ότι το προϊόν διατίθεται σε πάνω από 150 πανέμορφες αποχρώσεις. Το συνολικό τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει και τις δύο παραπάνω επιλογές. Και η ΠΡΟΛΑΤ, για άλλη μία φορά, έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη γι’ αυτές.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!

Ένα μπαλκόνι με θέα στην Ακρόπολη, ένα από τα ωραιότερα και πιο διάσημα ιστορικά μνημεία στον κόσμο, είναι εξ ορισμού προνομιούχο. Με τα κατάλληλα υλικά, ωστόσο, μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί σε μια μικρή ιδιωτική όαση γαλήνης και ηρεμίας, μια καλαίσθητη και πρακτική προέκταση του σπιτιού που σου επιτρέπει να χαλαρώνεις και να ρεμβάζεις, απολαμβάνοντας από ψηλά την ανεμπόδιστη θέα της Αθήνας, της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Για την επίστρωση του δαπέδου, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της, ένα υλικό ιδανικό για εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια, ταράτσες, κήπους, σκάλες κ.λ.π. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό αντιολισθητικό υλικό που δεν χρειάζεται αρμούς, συνεπώς καθαρίζεται πολύ εύκολα. Χάρη στην πολυουρεθανική ρητίνη που περιέχει, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό, άλλο ένα εξαιρετικά δημοφιλές προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ, διαθέτει μεγάλη ελαστικότητα και δεν επηρεάζεται από τα μικρά τριχοειδή του υποστρώματος. Επιπλέον, διατίθεται σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων, που οφείλεται στους διαφορετικούς χρωματισμούς της χαλαζιακής πέτρας. Και, ακριβώς επειδή η πέτρα είναι φυσική, δεν ξεθωριάζει με την έκθεση στον ήλιο και το δάπεδο μένει αναλλοίωτο ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς ανάγκη συντήρησης. Όπως όλες οι λύσεις που έχει να προτείνει η ΠΡΟΛΑΤ, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό συνδυάζει το πλήρες φάσμα των πρακτικών αρετών ενός ποιοτικού υλικού με ένα πραγματικά άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες πέρα από κάθε αμφιβολία…

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Στη φημισμένη εμβληματική παραλία της συμπρωτεύουσας, που δικαιώνει απόλυτα τον τίτλο της ως «Νύμφης του Θερμαϊκού», δεσπόζουν τα ψηλά, αρχοντικά κτίρια που αγναντεύουν εδώ και δεκαετίες την απεραντοσύνη της θάλασσας και τα μαγευτικά χρώματα του ορίζοντα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το ξενοδοχείο ‘Ολυμπος-Νάουσα, που το όνομά του συνδέεται με το ομώνυμο θρυλικό εστιατόριο, ορόσημο στην πλούσια ιστορία της πόλης. Στην ανακαίνιση του πολυτελούς ξενοδοχείου, έπρεπε να ληφθεί πρώτιστα υπόψη η θέση του δίπλα στη θάλασσα, που απαιτούσε υλικά ανθεκτικά στην υγρασία και στις κάθε λογής καιρικές συνθήκες, καθώς και στην ηλιακή ακτινοβολία. Η ΠΡΟΛΑΤ είχε την τέλεια απάντηση: την ειδική βαφή υδρυάλου LavaPaint Silicate, που εξασφαλίζει άριστη διαπνοή, ώστε να μην εγκλωβίζεται η υγρασία στο εσωτερικό της τοιχοποιίας. Πρόκειται για μια νέας τεχνολογίας βαφή υδρυάλου κατάλληλη τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους, ιδανική για εφαρμογές σε κτίρια ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι η ανόργανη ορυκτή φύση του LavaPaint Silicate το καθιστά απρόσβλητο από την UV ακτινοβολία, με αποτέλεσμα να μένουν αναλλοίωτες οι χρωματικές αποχρώσεις του στο πέρασμα του χρόνου, ενώ η υψηλότατη διαπνοή του, σε συνδυασμό με την ειδική του σύσταση, του προσδίδει αντιαλγικές, αντιμυκητικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι το LavaPaint Silicate απλώνεται εύκολα και στρωτά, προσφέροντας ένα όμορφο ματ φινίρισμα. Άλλο ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν της παντα πρωτοπόρας ΠΡΟΛΑΤ, εύχρηστο, ανθεκτικό και φιλικό προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και… την τσέπη του καταναλωτή.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ SANTANNA!

Όταν ακούς το όνομα «Μύκονος», τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται αυτόματα στον νου είναι το αιγιοπελαγίτικο γαλάζιο, το άπλετο φως του καλοκαιρινού ήλιου, η κομψή λιτότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και η ξέφρενη διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως! Στον πολυχώρο διακοπών SantAnna στη Μύκονο, μπορείς να τα βρεις όλα σε αφθονία. Το εντυπωσιακό συγκρότημα, που διαθέτει μια πραγματικά τεράστια πισίνα με θαλασσινό νερό, πολλαπλά εξαιρετικής ποιότητας μπαρ, πρωτοποριακά εστιατόρια και κάθε είδους σύγχρονες ανέσεις που θα μπορούσε να επιθυμήσει κανείς, υποδέχεται τους επισκέπτες του σ’ ένα ονειρικό περιβάλλον δημιουργημένο με μινιμαλιστική διάθεση και παραδοσιακά ελληνικά υλικά, όπως κυκλαδίτικη πέτρα, ξύλο και ντόπια υφάσματα έτσι ώστε να δένει αρμονικά με τη φύση του νησιού. Για εξωτερικούς χώρους όπου η πολυκοσμία συνεπάγεται βαριά χρήση σε καθημερινή βάση, απαιτείται ένα υλικό όχι μόνο αισθητικά ελκυστικό, αλλά κυρίως ανθεκτικό. Και η ΠΡΟΛΑΤ είχε την τέλεια λύση: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό, ένα ιδιαίτερα πρακτικό υλικό επίστρωσης δαπέδων που μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε λείο μπετόν, κλασική τσιμεντοκονία ή παλιά πλακάκια. Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό είναι απόλυτα ασφαλές για χώρους γύρω από πισίνες, καθώς είναι αντιλισθητικό, ενώ παράλληλα διαθέτει 100% ελαστικότητα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται αρμούς, έτσι καθαρίζεται πανεύκολα. Η ΠΡΟΛΑΤ το συνιστά ανεπιφύλακτα για εξωτερικούς χώρους κάθε είδους επειδή δεν αποχρωματίζεται με την έκθεση στον ήλιο ή σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και – το σπουδαιότερο – δεν απαιτεί συντήρηση. Τέλος, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, την οποία οφείλει στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας που περιέχει. Άλλο ένα δημοφιλές προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ, που αποδεικνύει ότι το κλειδί για την επιτυχία είναι αναμφισβήτητα η ποιότητα. Κωδικός χρώματος:QM68

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ CAVA PRECIOUS!

Δίκαια την αποκαλούν Βασίλισσα του Αιγαίου. Γιατί είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να επισκεφτείς τη Μύκονο και να μην την ερωτευτείς – όχι μόνο για τη λαμπερή, κοσμοπολίτικη πλευρά της που την έχει κάνει παγκοσμίως διάσημη, αλλά και για την κυκλαδίτικη ομορφιά, το συγκλονιστικό τοπίο και τα μαγευτικά χρώματά της: το λευκό των ασβεστωμένων σπιτιών, το γαλάζιο των κρυστάλλινων νερών και το χρυσό του ελληνικού ήλιου. Στο θρυλικό νησί των ανέμων, ο πήχης της αισθητικής είναι πολύ ψηλά· και ακόμα και τα εμπορικά καταστήματα ακολουθούν πιστά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις λιτές, καθαρές γραμμές και τις επιφάνειες που αντανακλούν το φως. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Cava Precious, που η εικόνα της παραπέμπει σε κλασικό μυκονιάτικο σπίτι. Τέτοιου είδους κατασκευές απαιτούν υλικά που συνδυάζουν αισθητική αρτιότητα και υψηλή αντοχή. Η ΠΡΟΛΑΤ είχε την καταλληλότερη λύση για τον εξωτερικό χώρο που περιβάλλει το κατάστημα: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πρακτικό και ποιοτικό υλικό που χρησιμοποιείται για επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων, για παράδειγμα σε μαγαζιά, ξενοδοχεία, πεζόδρομους, μπαλκόνια, ταράτσες και πάρκινγκ. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό είναι εξαιρετικά εύχρηστο, καθώς εφαρμόζεται πάνω σε λείο μπετόν, τσιμεντοκονία ή παλιά πλακάκια και η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι διαθέτει ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές, είναι αντιολισθητικό και καθαρίζεται πολύ εύκολα, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται αρμούς. Ένα άλλο αξιοσημείωτο προτέρημα του Χαλαζιακού Ψηφιδωτού είναι το ότι, χάρη στη φυσική πέτρα που περιέχει, δεν ξεθωριάζει και δεν φθείρεται με την έκθεση στον ήλιο ή οποιεσδήποτε αντίξοες καιρικές συνθήκες, ούτε απαιτεί ειδική συντήρηση. Στη φυσική χαλαζιακή πέτρα του, άλλωστε, χρωστάει την ευρύτατη ποικιλία χρωμάτων του. Στην προκειμένη περίπτωση, η ΠΡΟΛΑΤ εύστοχα επέλεξε μια διακριτική και ξεκούραστη για το μάτι γκρίζα απόχρωση που αναδεικνύει το εκτυφλωτικό λευκό του όλου κτίσματος και τη λιτή νησιώτικη αρχιτεκτονική του. Αποδεικνύοντας, για άλλη μία φορά, ότι συχνά οι απλούστερες επιλογές είναι οι καλύτερες.

Περισσότερα …
list-product
More