gr
Menu

ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΔΑΠΕΔΩΝ QUARTZ MOSAIC

Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό Quartz Mosaic χρησιμοποιείται για την επίστρωση εξωτερικών δαπέδων. Έχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, η οποία προέρχεται από τους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας. Δημιουργείται με την ανάμειξη της φυσικής πέτρας με πολυουρεθανικές ρητίνες που δεν κιτρινίζουν με τον ήλιο. Είναι υλικό που έχει πάρα πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές και εφαρμόζεται σε πάχος 4-5 χιλιοστών. Δεν θέλει αρμούς, και δεν επηρεάζεται από τα συνήθη σπιτικά χημικά και καθαριστικά. Είναι αντιολισθητικό και δεν χρειάζεται συντήρηση.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Επιλέξτε το χρώμα του Χαλαζιακού Ψηφιδωτού Quartz Mosaic που σας ενδιαφέρει μέσα από το πλήρες χρωματολόγιό μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΚΟΥΚΑΚΙ!

Σε μια γκρίζα μεγαλούπολη πνιγμένη στο μπετόν όπως η Αθήνα, το καλύτερο που μπορείς να ελπίζεις είναι να απολαμβάνεις το πράσινο ενός κήπου ή μια βεράντα με θέα. Αν, μάλιστα, η θέα αυτή περιλαμβάνει ένα από τα ωραιότερα και διασημότερα μνημεία του κόσμου, όπως η Ακρόπολη, τότε είσαι σίγουρα διπλά τυχερός. Μια τέτοια υπέροχη βεράντα κλήθηκε να ανακαινίσει η ΠΡΟΛΑΤ με το καταλληλότερο προϊόν της για επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό Quartz Mosaic. Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματά του είναι ότι εφαρμόζεται τέλεια επάνω σε λείο μπετόν, κλασική τσιμεντοκονία και παλιό μωσαϊκό ή πλακάκια, που δεν χρειάζεται να ξηλωθούν. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό ανεπιφύλακτα για μπαλκόνια και βεράντες όπως η εικονιζόμενη, καθώς είναι αντιολισθητικό και διαθέτει 100% ελαστικότητα και εξαιρετικά υψηλές μηχανικές αντοχές. Επιπλέον, δεν χρειάζεται αρμούς, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα εύκολο στο καθάρισμα, καθώς πλένεται με τα συνηθισμένα οικιακά καθαριστικά και λάστιχο νερού. Τέλος, Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό δεν ξεθωριάζει με την έκθεση στον ήλιο και μένει αναλλοίωτο από κάθε είδους καιρικά φαινόμενα χωρίς ανάγκη συντήρησης, χάρη στη φυσική χαλαζιακή πέτρα που περιέχει. Στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής πέτρας του, άλλωστε, χρωστάει και την πλούσια χρωματική ποικιλία του. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η καθημερινότητα και οι πιεστικές συνθήκες ζωής στις μεγαλουπόλεις απαιτούν αναζωογονητικές ανάσες ομορφιάς. Και η ΠΡΟΛΑΤ, για άλλη μια φορά είναι εδώ για να δώσει τη λύση, με τα αναγνωρισμένης ποιότητας προϊόντα της, που δεν είναι απλώς πρακτικά και εύχρηστα, αλλά προσφέρουν παράλληλα και θαυμάσια αισθητικά αποτελέσματα.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!

Τα κατάλληλα για κάθε μεμονωμένη περίσταση και ποιοτικά άρτια υλικά είναι για τους κατασκευαστές ό,τι η παλέτα των χρωμάτων για τους ζωγράφους: με έξυπνες και σωστές επιλογές, αρμονικούς συνδυασμούς, μεράκι και φαντασία, μπορούν να αποφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και, καθώς στην περίπτωση των κατασκευαστικών υλικών το ζητούμενο είναι η ικανοποίηση όχι μόνο των αισθητικών αλλά και των πρακτικών απαιτήσεων, η ποιότητα αποκτά πρωταρχικό ρόλο. Τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ καλύπτουν εγγυημένα τις υψηλότερες προδιαγραφές και απτή απόδειξη αποτελεί το Lavacryl Granite Plaster, ένα υλικό που προτείνεται κυρίως για εξωτερικές, αλλά και για εσωτερικές επιφάνειες, καθώς και για κάθε χώρο που χρήζει αισθητικής αναβάθμισης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κατάστημα Bakery Stores στον Κορυδαλλό, μια νότα ομορφιάς και καλαισθησίας σε μια πυκνοκατοικημένη κλασική αστική περιοχή.

Η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε το Lavacryl Granite Plaster στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του μαγαζιού και, από τις φωτογραφίες, είναι ολοφάνερη η καθοριστική συμβολή του στη δημιουργία ενός αναμφίβολα ελκυστικού, κομψού και μοντέρνου περιβάλλοντος. Το Lavacryl Granite Plaster, όπως διευκρινίζει η ΠΡΟΛΑΤ, βασίζεται στην ανάμιξη ακρυλικής ρητίνης και φυσικού χαλαζία που του προσδίδει ελαστικότητα, διάρκεια και άριστη αντοχή. Και φυσικά, χάρη στον φυσικό χαλαζία, το προϊόν δεν αποχρωματίζεται και παραμένει αναλλοίωτο σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες, χωρίς να απαιτεί συντήρηση. Η ΠΡΟΛΑΤ έχει το κλειδί για κάθε οικοδομική ανάγκη, προτείνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις υπεύθυνα, αξιόπιστα και με σεβασμό προς τον πελάτη και το περιβάλλον

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΧΟΙΝΙΑ!

Στον Σχοινιά, μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής στο βορειοανατολικό άκρο του κάμπου του Μαραθώνα, η ΠΡΟΛΑΤ είχε την ευκαιρία να ολοκληρώσει ιδανικά την ειδυλλιακή εικόνα ενός κήπου πλάι στο κύμα με το καταλληλότερο προϊόν της για επιφάνειες γύρω από πισίνες: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό. Πρόκειται για ένα αντιολισθητικό δάπεδο με εξαιρετικές μηχανικές αντοχές και άριστη ελαστικότητα, κατάλληλο κυρίως, αλλά όχι μόνο, για εξωτερικούς χώρους κάθε είδους και έκτασης. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό αποτελεί την αξιόπιστη πρόταση της ΠΡΟΛΑΤ για ξενοδοχεία, καταστήματα ή ιδιωτικές κατοικίες, όπως η εικονιζόμενη, επειδή είναι όχι μόνο ασφαλές και πρακτικό, αφού δεν χρειάζεται αρμούς, έτσι καθαρίζεται πολύ εύκολα, αλλά και επειδή, χάρη στη φυσική χαλαζιακή πέτρα που περιέχει, δεν ξεθωριάζει στον ήλιο και μένει ανεπηρέαστο από οποιεσδήποτε δύσκολες καιρικές συνθήκες χωρίς ανάγκη συντήρησης.

Όμως ένα πρόσθετο, αλλά εξίσου σημαντικό και άμεσα ορατό πλεονέκτημα είναι η υψηλή αισθητική του αξία, που αναδεικνύεται μέσα από την ποικιλία χρωμάτων στην οποία διατίθεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε Χαλαζιακό Ψηφιδωτό στο χρώμα QM68, μια απόχρωση του γκρίζου ιδιαίτερα ξεκούραστη στο μάτι και απόλυτα ταιριαστή με το πράσινο του κήπου και το γαλάζιο της θάλασσας. Ήταν η τελευταία και καθοριστική πινελιά στη δημιουργία ενός ευχάριστου και χαλαρωτικού περιβάλλοντος που σε καλεί να χαρείς τη θέα, τη φύση και το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Με ένα – ιδιαίτερα θερμό, όπως προβλέπεται – καλοκαίρι προ των πυλών, κάθε ευκαιρία για λίγη δροσιά σε μια ασφυκτικά δομημένη μεγαλούπολη όπως η Αθήνα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Και είναι τυχεροί όσοι έχουν έναν άνετο δικό τους εξωτερικό χώρο με απεριόριστη θέα και ποικίλες δυνατότητες αξιοποίησης, όπως αυτή η ιδιωτική ταράτσα στην Αγία Παρασκευή. Τα λευκά έπιπλα που θυμίζουν διακοπές και παραλίες, τα περιποιημένα φυτά, τα κομψά φωτιστικά και, φυσικά, το υδρομασάζ, συνθέτουν μια υπέροχη εικόνα, που η ΠΡΟΛΑΤ συμπλήρωσε ιδανικά με το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της. Πρόκειται για ένα δάπεδο εξαιρετικής ποιότητας, κατάλληλο για κάθε είδους χώρους, και ιδίως για ταράτσες, βεράντες, μπαλκόνια, κήπους και επιφάνειες γύρω από πισίνες, καθώς είναι αντιολισθητικό και επιδεικνύει ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές. Η χρωματική πρόταση της ΠΡΟΛΑΤ ήταν μια διακριτική, ανοιχτή απόχρωση του θερμού γκρίζου (QM15), που δένει θαυμάσια με τα χρώματα των επίπλων και το γαλάζιο του αττικού ουρανού. Επιπλέον, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό διαθέτει 100% ελαστικότητα χάρη στην πολυουρεθανική ρητίνη που περιέχει και καθαρίζεται εύκολα, αφού δεν χρειάζεται αρμούς. Τέλος, επειδή η φυσική χαλαζιακή πέτρα του δεν αποχρωματίζεται με την έκθεση στον ήλιο, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της μένει αναλλοίωτο ακόμα και κάτω από τις δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες χωρίς ειδική συντήρηση. Ένα ακόμα ποιοτικό προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ που διευκολύνει και ομορφαίνει την καθημερινότητά μας!

Περισσότερα …
list-product
Load more projects More