gr
Menu

ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΔΑΠΕΔΩΝ QUARTZ MOSAIC

Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό Quartz Mosaic χρησιμοποιείται για την επίστρωση κυρίως εξωτερικών δαπέδων, αλλά και εσωτερικών χώρων. Έχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, η οποία προέρχεται από τους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας. Δημιουργείται με την ανάμειξη της φυσικής πέτρας με πολυουρεθανικές ρητίνες που δεν κιτρινίζουν με τον ήλιο. Είναι υλικό που έχει πάρα πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές και εφαρμόζεται σε πάχος 4-5 χιλιοστών. Δεν θέλει αρμούς, και δεν επηρεάζεται από τα συνήθη σπιτικά χημικά και καθαριστικά. Είναι αντιολισθητικό και δεν χρειάζεται συντήρηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ HURACAN!

Στην επιλογή των δομικών υλικών, ιδίως όταν πρόκειται για χώρο αναψυχής, όπως το εστιατόριο Huracan στη Γλυφάδα, όπου η εικόνα παίζει καθοριστικό ρόλο, συχνά τίθεται το δίλημμα αν πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην εμφάνιση ή στις πρακτικές ιδιότητες ενός υλικού. Ευτυχώς, με το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της ΠΡΟΛΑΤ, τέτοια διλήμματα δεν υπάρχουν, καθώς, πέρα από τους υπέροχους χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας, έχει να επιδείξει εξαιρετική αντοχή και αντιολισθητικές ιδιότητες, δεν λεκιάζει και δεν απαιτεί συντήρηση. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της δεν κιτρινίζει με την έκθεσή του στον ήλιο και μένει αναλλοίωτο κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Και, επειδή η ΠΡΟΛΑΤ αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα της, αφού ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της προσφέρεται πλέον και σε νέα χρώματα, όπως για παράδειγμα αυτό που έχει μέσα ρινίσματα χαλκού! Το συγκεκριμένο υλικό παρουσιάζει ένα επιπλέον πλεονέκτημα: μία ημέρα μετά την εφαρμογή του, μπορεί να σφραγιστεί με το νέο LavaDrops Gel, οπότε λερώνεται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς οι οποιοιδήποτε λεκέδες μένουν μόνο στην επιφάνεια και απομακρύνονται πανεύκολα με ένα απλό σφουγγάρισμα. Επιπλέον, ως δάπεδο, δεν απαιτεί αρμούς, πράγμα που διευκολύνει ακόμα περισσότερο το καθάρισμα. Για όλους αυτούς τους λόγους, η ΠΡΟΛΑΤ προτείνει υπεύθυνα το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό ως μια ιδανική και ασφαλή λύση τόσο για εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους.

Περισσότερα …
huracan_front-image

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

Ένας κήπος στην πόλη είναι ανεκτίμητη τύχη, καθώς αποτελεί κυριολεκτικά ένα παράθυρο στη φύση. Επιπλέον, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, μπορεί να μετατραπεί σε ένα μικρό ιδιωτικό παράδεισο που προσφέρει ανάσες δροσιάς, φρεσκάδας και ομορφιάς. Για τον σκοπό αυτό, πέρα από έμπνευση και φαντασία, απαιτούνται τα σωστά υλικά, που συνδυάζουν ποιότητα, ανθεκτικότητα και υψηλή αισθητική. Για τον όμορφο και λειτουργικά σχεδιασμένο κήπο αυτής της μονοκατοικίας στους Θρακομακεδόνες, μια προνομιακή και σχετικά αραιοκατοικημένη οικιστική περιοχή στους πρόποδες της Πάρνηθας, η ΠΡΟΛΑΤ είχε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό, ένα γνωστό προϊόν της που χρησιμοποιείται ευρέως για την επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων, καθώς είναι αντιολισθητικό και επιδεικνύει ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές. Εδώ, χρησιμοποιήθηκε στους χτιστούς πάγκους και στα φαρδιά, άνετα σκαλοπάτια που οδηγούν στην είσοδο της μοντέρνας αλλά γραφικής πετρόχτιστης κατοικίας. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό διατίθεται σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων που οφείλονται στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας. Και, ακριβώς επειδή πρόκειται για φυσική πέτρα, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι δεν αποχρωματίζεται με την έκθεσή της στον δυνατό ελληνικό ήλιο, μένει ανεπηρέαστη από τα στοιχεία της φύσης και δεν έχει ανάγκη συντήρησης. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του Χαλαζιακού Ψηφιδωτού τέλος είναι ότι δεν χρειάζεται αρμούς και καθαρίζεται πανεύκολα με τα συνηθισμένα οικιακά προϊόντα καθαρισμού. Να πώς ακόμα και ένας μικρός κήπος μπορεί να είναι όχι μονάχα η προέκταση ενός σπιτιού, αλλά μια πράσινη παραμυθένια γωνιά όπου μπορεί κανείς να χαλαρώνει, να ρεμβάζει και να ξεκουράζεται από το άγχος και τις έννοιες της καθημερινότητας.

Περισσότερα …
thrakomakedones_image

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ BENETTON!

Είναι κοινό μυστικό ότι η εξωτερική εικόνα ενός καταστήματος επηρεάζει άμεσα την πρώτη, κρίσιμη εντύπωση του πελάτη και, κατ’ επέκταση, την επιθυμία του να το επισκεφτεί και τις αγοραστικές του προθέσεις. Όπως ακριβώς ένα όμορφο εξώφυλλο σε κάνει να θέλεις να αγοράσεις ένα βιβλίο και να εξερευνήσεις το περιεχόμενό του. Η Benetton είναι μια εταιρεία που δεν χρειάζεται συστάσεις. Δεν επαναπαύεται, ωστόσο, στην αναγνωρισιμότητά της και φροντίζει τα καταστήματά της να αντικατοπτρίζουν αισθητικά την ποιότητα των προϊόντων της. Όπως στο κατάστημα του Ψυχικού, για παράδειγμα, όπου η συνεργασία της Benetton με την ΠΡΟΛΑΤ οδήγησε σε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο και ελκυστικό αποτέλεσμα. Στον ευρύτερο εξωτερικό χώρο της εισόδου, χρησιμοποιήθηκε το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό, ένα υλικό ιδανικό για την επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων. Η ΠΡΟΛΑΤ έχει πολλούς λόγους να είναι περήφανη για το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της: είναι αντιολισθητικό, με άριστες μηχανικές αντοχές, δεν χρειάζεται αρμούς και καθαρίζεται πανεύκολα. Επιπλέον, διατίθεται σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων, χάρη στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας, που του προσδίδει μια ιδιαίτερη ομορφιά και παρουσιάζει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν αποχρωματίζεται με την έκθεσή της στον ήλιο. Έτσι, η ΠΡΟΛΑΤ μπορεί υπεύθυνα να εγγυηθεί ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της μένει αναλλοίωτο κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες χωρίς καμία ανάγκη συντήρησης και αποτελεί, συνεπώς, την ιδανικότερη επιλογή για επίστρωση εξωτερικών δαπέδων κάθε είδους και για κάθε χρήση.

Περισσότερα …
benetton_project_front._1jpg

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!

Τι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει ενδιαφέρον σε ένα κτίριο ίδιο με τόσα άλλα, σε μια απρόσωπη πόλη; Η ΠΡΟΛΑΤ έχει την απάντηση: τα κατάλληλα υλικά. Όχι απλά ποιοτικά, αλλά ξεχωριστά και μοναδικά υλικά που δίνουν χρώμα, ζωή και χαρακτήρα, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο, όπως το κομμωτήριο Arte de Pelo. Η Φυσική Βαφή LavaPaint της ΠΡΟΛΑΤ, για παράδειγμα, που εφαρμόστηκε στην πρόσοψη του διώροφου κτιρίου και στους τοίχους, δεν είναι μια από τις συνηθισμένες μπογιές που το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι μια απλή βαμμένη επιφάνεια· η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της δημιουργεί μια αδρή αίσθηση φυσικότητας που ξαφνιάζει ευχάριστα και προσελκύει το μάτι. Όπως σε κάθε κατάστημα, για τα εσωτερικά δάπεδα χρειαζόταν ένα υλικό που να είναι πρακτικό, ανθεκτικό και εύκολο στο καθάρισμα, αλλά ταυτόχρονα και ελκυστικό για τους πελάτες. Η ΠΡΟΛΑΤ είχε και εδώ τη λύση: το Ρητινούχο Μωσαϊκό LavaMosaic είναι ένα αντιολισθητικό δάπεδο με υψηλές μηχανικές αντοχές και χωρίς αρμούς που, χάρη στην επάλειψή του με ένα ειδικό βερνίκι, δεν λεκιάζει, ενώ παράλληλα διακρίνεται για την όμορφη, φυσική εμφάνισή του. Μια ιδιαίτερη νότα φρεσκάδας και κομψότητας προσθέτει στο εργονομικά απλό και μοντέρνα διακοσμημένο περιβάλλον η χρήση του Betocore στις βάσεις για τους καθρέφτες και τα διαχωριστικά. Με το Betocore, ένα από τα πιο πρωτοποριακά και πολυχρηστικά προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, δημιουργούνται πρωτότυπα και καλόγουστα αντικείμενα και έπιπλα που ξεχωρίζουν με την τσιμεντένια όψη και υφή τους. Τέλος, για την επίστρωση του μπαλκονιού, επιλέχθηκε το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό, άλλο ένα από τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ που, πέρα από όλες τις βασικές ιδιότητες που πρέπει να συγκεντρώνει ένα υλικό για δάπεδα εξωτερικών χώρων (αντιολισθηρότητα, ευκολία καθαρισμού και αντοχή στη φθορά, τον ήλιο και οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες), συνδυάζει όλα τα αισθητικά πλεονεκτήματα της φυσικής χαλαζιακής πέτρας. Πίσω από κάθε όμορφο και λειτουργικό χώρο, πέρα από την αρχιτεκτονική έμπνευση και το διακοσμητικό μεράκι, συνήθως υπάρχει άλλο ένα κοινό μυστικό: η επιλογή των σωστών υλικών που εξυπηρετούν καλύτερα τους σκοπούς του και αναδεικνύουν ιδανικότερα την εικόνα του.

Περισσότερα …
artedepelo_prolat_10
More