gr
Menu

ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΔΑΠΕΔΩΝ QUARTZ MOSAIC

Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό Quartz Mosaic χρησιμοποιείται για την επίστρωση κυρίως εξωτερικών δαπέδων, αλλά και εσωτερικών χώρων. Έχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, η οποία προέρχεται από τους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας. Δημιουργείται με την ανάμειξη της φυσικής πέτρας με πολυουρεθανικές ρητίνες που δεν κιτρινίζουν με τον ήλιο. Είναι υλικό που έχει πάρα πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές και εφαρμόζεται σε πάχος 4-5 χιλιοστών. Δεν θέλει αρμούς, και δεν επηρεάζεται από τα συνήθη σπιτικά χημικά και καθαριστικά. Είναι αντιολισθητικό και δεν χρειάζεται συντήρηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΗΠΟΥΣ…

Οι εξωτερικοί χώροι μιας κατοικίας δεν είναι λιγότερο σημαντικοί από το εσωτερικό της, αφού αποτελούν την πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία θετικών εντυπώσεων. Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία η επιλογή των σωστών υλικών. Για τον κήπο της μικρής μονοκατοικίας στο Καβούρι, η ΠΡΟΛΑΤ είχε την ιδανικότερη πρόταση: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της, που χρησιμοποιείται για επίστρωση κυρίως εξωτερικών επιφανειών, όπως σε κήπους, αυλές, ταράτσες, μπαλκόνια, σκάλες, αλλά και σε δάπεδα καταστημάτων, πεζόδρομους και άλλους χώρους με έντονη κυκλοφορία. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό, ένα από τα ευρύτερα γνωστά προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, είναι αντιολισθητικό και διαθέτει ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές. Χάρη στην πολυουρεθανική ρητίνη που περιέχει, εξασφαλίζει απόλυτη ελαστικότητα, ενώ παράλληλα είναι πολύ εύκολο στο καθάρισμα, καθώς δεν χρειάζεται αρμούς. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά ανεπιφύλακτα το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό για εξωτερικούς χώρους όπως ο κήπος του εικονιζόμενου σπιτιού όχι μόνο λόγω των αισθητικών αρετών του και των θαυμάσιων χρωμάτων που οφείλει στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας (οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους), αλλά και επειδή δεν ξεθωριάζει και δεν αλλοιώνεται από τον ήλιο, την υγρασία και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες εν γένει, ενώ παράλληλα δεν απαιτεί συντήρηση. Πρακτικό, όμορφο και ανθεκτικό· τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα προϊόν;

Περισσότερα …
kavouri_front2

ΤΟ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΛΑΤ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Αυτό που διαφοροποιεί ουσιαστικά ένα προϊόν από τα υπόλοιπα είναι η ευρύτητα της γκάμας των χειροπιαστών και συγκεκριμένων πλεονεκτημάτων που προσφέρει σε σύγκριση με αυτά. Η πολυχρηστικότητα, η υψηλή ποιότητα, η ανθεκτικότητα, η ευχρηστία (που μπορεί να περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την ευκολία στο καθάρισμα και την αντιολισθηρότητα) και, φυσικά, η αισθητική υπεροχή είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα προϊόν να ξεχωρίζει. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της ΠΡΟΛΑΤ συγκεντρώνει όλες αυτές τις επιθυμητές ιδιότητες. Το εξαιρετικό αυτό υλικό, που προτεινόταν ως τώρα ανεπιφύλακτα για την επίστρωση δαπέδων εξωτερικών δημόσιων ή ιδιωτικών χώρων οποιασδήποτε έκτασης, ως η καταλληλότερη λύση ακόμα και για συνθήκες βαριάς χρήσης και έντονης κυκλοφορίας, μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται και ως δάπεδο εσωτερικών χώρων. Η όμορφη και κομψή κουζίνα της εικονιζόμενης στις φωτογραφίες κατοικίας στην Κηφισιά το αποδεικνύει αδιάψευστα. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι το δάπεδο από Χαλαζιακό Ψηφιδωτό είναι εντελώς λείο, καθώς σφραγίζεται πλέον με μια ειδική ρητίνη, που κλείνει όλα τα κενά ανάμεσα στον χαλαζία. Έτσι, οι λεκέδες μένουν 100% στην επιφάνεια, που σφουγγαρίζεται και καθαρίζεται πανεύκολα με τα κλασικά οικιακά καθαριστικά. Επιπλέον, πρόκειται για ένα δάπεδο αντιολισθητικό και πολύ ανθεκτικό, με ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές, που διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, την οποία οφείλει στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας που περιέχει. Και, όπως όλα τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό, πέρα από την εμφανή πρακτικότητά του, εξασφαλίζει ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Για όλους αυτούς τους λόγους, αποτελεί πλέον την ιδανικότερη και πιο καλαίσθητη λύση και για τους εσωτερικούς χώρους, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις κάθε είδους χρήσης

Περισσότερα …
xalaziako_kifisia_front_image

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ HURACAN!

Στην επιλογή των δομικών υλικών, ιδίως όταν πρόκειται για χώρο αναψυχής, όπως το εστιατόριο Huracan στη Γλυφάδα, όπου η εικόνα παίζει καθοριστικό ρόλο, συχνά τίθεται το δίλημμα αν πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην εμφάνιση ή στις πρακτικές ιδιότητες ενός υλικού. Ευτυχώς, με το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της ΠΡΟΛΑΤ, τέτοια διλήμματα δεν υπάρχουν, καθώς, πέρα από τους υπέροχους χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας, έχει να επιδείξει εξαιρετική αντοχή και αντιολισθητικές ιδιότητες, δεν λεκιάζει και δεν απαιτεί συντήρηση. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της δεν κιτρινίζει με την έκθεσή του στον ήλιο και μένει αναλλοίωτο κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Και, επειδή η ΠΡΟΛΑΤ αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα της, αφού ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της προσφέρεται πλέον και σε νέα χρώματα, όπως για παράδειγμα αυτό που έχει μέσα ρινίσματα χαλκού! Το συγκεκριμένο υλικό παρουσιάζει ένα επιπλέον πλεονέκτημα: μία ημέρα μετά την εφαρμογή του, μπορεί να σφραγιστεί με το νέο LavaDrops Gel, οπότε λερώνεται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς οι οποιοιδήποτε λεκέδες μένουν μόνο στην επιφάνεια και απομακρύνονται πανεύκολα με ένα απλό σφουγγάρισμα. Επιπλέον, ως δάπεδο, δεν απαιτεί αρμούς, πράγμα που διευκολύνει ακόμα περισσότερο το καθάρισμα. Για όλους αυτούς τους λόγους, η ΠΡΟΛΑΤ προτείνει υπεύθυνα το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό ως μια ιδανική και ασφαλή λύση τόσο για εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους.

Περισσότερα …
huracan_front-image

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

Ένας κήπος στην πόλη είναι ανεκτίμητη τύχη, καθώς αποτελεί κυριολεκτικά ένα παράθυρο στη φύση. Επιπλέον, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, μπορεί να μετατραπεί σε ένα μικρό ιδιωτικό παράδεισο που προσφέρει ανάσες δροσιάς, φρεσκάδας και ομορφιάς. Για τον σκοπό αυτό, πέρα από έμπνευση και φαντασία, απαιτούνται τα σωστά υλικά, που συνδυάζουν ποιότητα, ανθεκτικότητα και υψηλή αισθητική. Για τον όμορφο και λειτουργικά σχεδιασμένο κήπο αυτής της μονοκατοικίας στους Θρακομακεδόνες, μια προνομιακή και σχετικά αραιοκατοικημένη οικιστική περιοχή στους πρόποδες της Πάρνηθας, η ΠΡΟΛΑΤ είχε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό, ένα γνωστό προϊόν της που χρησιμοποιείται ευρέως για την επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων, καθώς είναι αντιολισθητικό και επιδεικνύει ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές. Εδώ, χρησιμοποιήθηκε στους χτιστούς πάγκους και στα φαρδιά, άνετα σκαλοπάτια που οδηγούν στην είσοδο της μοντέρνας αλλά γραφικής πετρόχτιστης κατοικίας. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό διατίθεται σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων που οφείλονται στους διαφορετικούς χρωματισμούς της φυσικής χαλαζιακής πέτρας. Και, ακριβώς επειδή πρόκειται για φυσική πέτρα, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι δεν αποχρωματίζεται με την έκθεσή της στον δυνατό ελληνικό ήλιο, μένει ανεπηρέαστη από τα στοιχεία της φύσης και δεν έχει ανάγκη συντήρησης. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του Χαλαζιακού Ψηφιδωτού τέλος είναι ότι δεν χρειάζεται αρμούς και καθαρίζεται πανεύκολα με τα συνηθισμένα οικιακά προϊόντα καθαρισμού. Να πώς ακόμα και ένας μικρός κήπος μπορεί να είναι όχι μονάχα η προέκταση ενός σπιτιού, αλλά μια πράσινη παραμυθένια γωνιά όπου μπορεί κανείς να χαλαρώνει, να ρεμβάζει και να ξεκουράζεται από το άγχος και τις έννοιες της καθημερινότητας.

Περισσότερα …
thrakomakedones_image
More