gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΝΑΞΟ!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΝΑΞΟ! Image

Στη Νάξο, το εύφορο νησί που δίκαια φέρει τον τίτλο της «Βασίλισσας των Κυκλάδων», η ήρεμη και πλούσια σε βιοποικιλότητα φύση έκανε κάποτε τον Καζαντζάκη να γράψει «Αν ο Παράδεισος ήταν στη γη, θα ήταν εδώ». Σ’ ένα τέτοιο ειδυλλιακό τοπίο, στο χωριό Βίβλος, η πανέμορφη σύγχρονη Villa of delight and serenity έχει έντονα στοιχεία παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής, υποδέχεται τον επισκέπτη στους άνετους και φιλόξενους χώρους της και υπόσχεται να τον μαγέψει με την εκπληκτική της θέα και τα γήινα, ξεκούραστα χρώματά της που δένουν θαυμάσια με το γαλήνιο φυσικό περιβάλλον. Στη δημιουργία της ελκυστικής αυτής εικόνας, καθοριστική ήταν η συμβολή της ΠΡΟΛΑΤ με δύο από τα κορυφαία και ευρέως γνωστά προϊόντα της: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster στα μπάνια και τον Έγχρωμο Αρμό Πέτρας σε όλο το σπίτι.

Η Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η φυσική ομορφιά της και η απουσία αρμών, που εξασφαλίζει μια ενιαία και εντελώς ομαλή επιφάνεια χωρίς ρηγματώσεις, καθώς και οι υψηλές αντοχές της και η τέλεια αδιαβροχοποίηση που εγγυάται, την έχουν αναδείξει σε ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ. Χρησιμοποιείται τόσο σε νέα έργα όσο και σε ανακαινίσεις, σε σκάλες, πάγκους, μπάνια, χτιστά κρεβάτια κ.λ.π. και διατίθεται σε πάνω από 150 χρωματικές αποχρώσεις που καλύπτουν κάθε αρχιτεκτονική και διακοσμητική ανάγκη και προτίμηση. Επιπλέον, η επάλειψη της Πατητής Τσιμεντοκονίας LavaPlaster με ένα ειδικό βερνίκι, προστατεύει την επιφάνεια από κάθε είδους στιγματισμούς και λεκέδες.

Εξίσου πρακτικό και λειτουργικό είναι και το δεύτερο προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ, ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας, που αποτελεί ιδανική λύση για πετρόχτιστα κτίρια για λόγους αισθητικής και αδιαβροχοποίησης. Πρόκειται για προϊόν βιοκλιματικό που περιέχει μόνο φυσικά συστατικά: κεραμάλευρο, χαλαζιακή άμμο, θηραϊκή γη και υδράσβεστο Τα δύο τελευταία δημιουργούν υδραυλικές ιδιότητες που ενισχύουν τις αντοχές του και την υδρομόνωση που προσφέρει. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα του Έγχρωμου Αρμού Πέτρας είναι το ότι επιτρέπει στο κτίριο να «αναπνέει» και ταυτόχρονα το φωτίζει και του προσδίδει μια ξεχωριστή γοητεία, χάρη και στο χρώμα του, που οφείλεται στο αλεσμένο κεραμίδι.

Τα δύο αυτά ποιοτικά προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ συνδυάστηκαν αρμονικά για να οδηγήσουν στο εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα που αποτυπώνεται ολοφάνερα στις φωτογραφίες: ένα εξαιρετικά καλαίσθητο, ξεκούραστο και λειτουργικό περιβάλλον.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ