gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ! Image

Αν υπήρχε μαγική συνταγή για τις τέλειες καλοκαιρινές διακοπές, ένα από τα βασικά συστατικά της θα ήταν σίγουρα κάποιο από τα πανέμορφα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας. Αν, μάλιστα, βρίσκαμε ένα θερινό προορισμό που πρόσφερε συγκλονιστική φυσική ομορφιά, γαλήνη και απεριόριστες δυνατότητες κοσμοπολίτικης ζωής μαζί, τόσο το καλύτερο! Ο ορισμός αυτός ταιριάζει απόλυτα στη Σαντορίνη, το Κυκλαδονήσι με τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στον κόσμο.

Στο γραφικό Ημεροβίγλι, χτισμένο κυριολεκτικά στο βράχο, το Iconic Santorini αγναντεύει το Αιγαίο, το ηφαίστειο και την καλντέρα. Στο εξαιρετικό αυτό ξενοδοχείο, που έχει διακριθεί ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο μπουτίκ για το 2014 και ένα από τα 60 καλύτερα του κόσμου για το 2015, η ΠΡΟΛΑΤ έχει βάλει τις δικές της πινελιές: τα υλικά της έχουν χρησιμοποιηθεί στα δάπεδα και τους τοίχους των δωματίων, καθώς επίσης και στα χτιστά-υπόσκαφα μπάνια μέσα στα δωμάτια, εξασφαλίζοντας πλήρη αδιαβροχοποίηση, αλλά και ενιαία αισθητική χωρίς αρμούς.

Τα γνωστής ποιότητας και αντοχής προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ έχουν συμβάλει σε ένα αρμονικό τελικό αποτέλεσμα που συνδυάζει το χρώμα και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων με την απόλυτη λειτουργικότητα και τη σύγχρονη διακριτική πολυτέλεια. Το ελληνικό καλοκαίρι μάς κλείνει το μάτι. Κι εμείς ετοιμάζουμε ήδη βαλίτσες…

360° VIRTUAL TOUR.


prolat-lavaplaster-iconic-01
prolat-lavaplaster-iconic-02
prolat-lavaplaster-iconic-03
prolat-lavaplaster-iconic-04
prolat-lavaplaster-iconic-05
prolat-lavaplaster-iconic-06
prolat-lavaplaster-iconic-07
prolat-lavaplaster-iconic-08
prolat-lavaplaster-iconic-09
prolat-lavaplaster-iconic-10
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ