gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΠΕΤΣΕΣ!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΠΕΤΣΕΣ! Image

Σε παραθαλάσσιες περιοχές, τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, τα οικοδομικά υλικά που επιλέγονται, πέρα από ένα οπτικά ελκυστικό τελικό αποτέλεσμα, πρέπει πρώτιστα να εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή στο ηλιακό φως, τις κάθε λογής αντίξοες καιρικές συνθήκες και την υγρασία. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει την ιδανική λύση για όλους τους εξωτερικούς χώρους ενός σύγχρονου καφέ-μπαρ κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, του Cielo Mar στο γραφικό νησί των Σπετσών: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της. Πρόκειται για ένα αντιολισθητικό προϊόν, κατάλληλο για επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων, ιδίως όταν υπόκεινται σε συχνή και σκληρή χρήση. Η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό διαθέτει ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη ελαστικότητα, χάρη στην πολυουρεθανική ρητίνη που περιέχει, ενώ παράλληλα καθαρίζεται πολύ εύκολα με τα συνηθισμένα χημικά καθαριστικά καθώς δεν έχει αρμούς.

Επιπλέον, στη φυσική χαλαζιακή πέτρα του οφείλει τα ποικίλα χρώματα στα οποία διατίθεται. Από την πλούσια αυτή χρωματική γκάμα, η ΠΡΟΛΑΤ διάλεξε για τη συγκεκριμένη περίπτωση το χρώμα QΜ65, μια ήπια γήινη απόχρωση, που δένει αρμονικά με το ήρεμο φυσικό περιβάλλον και δημιουργεί όμορφη αντίθεση με το γαλάζιο της θάλασσας. Τέλος, επειδή η πέτρα που περιέχει το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό
είναι φυσική, δεν αποχρωματίζεται με την έκθεση στον ήλιο και δεν αλλοιώνεται – και όλα αυτά, όπως μπορεί να διαβεβαιώσει η ΠΡΟΛΑΤ, χωρίς να χρειάζεται καμία συντήρηση. Ένα εξαιρετικά πρακτικό και καλαίσθητο προϊόν για ξεχωριστούς χώρους και υψηλές απαιτήσεις!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ