gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ CAVA PRECIOUS!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ CAVA PRECIOUS! Image

Δίκαια την αποκαλούν Βασίλισσα του Αιγαίου. Γιατί είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να επισκεφτείς τη Μύκονο και να μην την ερωτευτείς – όχι μόνο για τη λαμπερή, κοσμοπολίτικη πλευρά της που την έχει κάνει παγκοσμίως διάσημη, αλλά και για την κυκλαδίτικη ομορφιά, το συγκλονιστικό τοπίο και τα μαγευτικά χρώματά της: το λευκό των ασβεστωμένων σπιτιών, το γαλάζιο των κρυστάλλινων νερών και το χρυσό του ελληνικού ήλιου. Στο θρυλικό νησί των ανέμων, ο πήχης της αισθητικής είναι πολύ ψηλά· και ακόμα και τα εμπορικά καταστήματα ακολουθούν πιστά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις λιτές, καθαρές γραμμές και τις επιφάνειες που αντανακλούν το φως. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Cava Precious, που η εικόνα της παραπέμπει σε κλασικό μυκονιάτικο σπίτι. Τέτοιου είδους κατασκευές απαιτούν υλικά που συνδυάζουν αισθητική αρτιότητα και υψηλή αντοχή.

Η ΠΡΟΛΑΤ είχε την καταλληλότερη λύση για τον εξωτερικό χώρο που περιβάλλει το κατάστημα: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πρακτικό και ποιοτικό υλικό που χρησιμοποιείται για επίστρωση δαπέδων κυρίως εξωτερικών χώρων, για παράδειγμα σε μαγαζιά, ξενοδοχεία, πεζόδρομους, μπαλκόνια, ταράτσες και πάρκινγκ. Το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό είναι εξαιρετικά εύχρηστο, καθώς εφαρμόζεται πάνω σε λείο μπετόν, τσιμεντοκονία ή παλιά πλακάκια και η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι διαθέτει ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές, είναι αντιολισθητικό και καθαρίζεται πολύ εύκολα, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται αρμούς.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο προτέρημα του Χαλαζιακού Ψηφιδωτού είναι το ότι, χάρη στη φυσική πέτρα που περιέχει, δεν ξεθωριάζει και δεν φθείρεται με την έκθεση στον ήλιο ή οποιεσδήποτε αντίξοες καιρικές συνθήκες, ούτε απαιτεί ειδική συντήρηση. Στη φυσική χαλαζιακή πέτρα του, άλλωστε, χρωστάει την ευρύτατη ποικιλία χρωμάτων του. Στην προκειμένη περίπτωση, η ΠΡΟΛΑΤ εύστοχα επέλεξε μια διακριτική και ξεκούραστη για το μάτι γκρίζα απόχρωση που αναδεικνύει το εκτυφλωτικό λευκό του όλου κτίσματος και τη λιτή νησιώτικη αρχιτεκτονική του. Αποδεικνύοντας, για άλλη μία φορά, ότι συχνά οι απλούστερες επιλογές είναι οι καλύτερες.

Εφαρμόστηκε ο κωδικός: QM60

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ