gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κ.α. Είναι ένα υλικό με άριστες αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση που διατίθεται σε πάνω από 150 χρώματα. Είναι ένα εξ ολοκλήρου οικολογικό, φυσικό και βιοκλιματικό υλικό. Έχει συστατικά την θηραϊκή γη, την υδράσβεστο, τη χαλαζιακή άμμο και το κεραμάλευρο.

Με την επάλειψη της τσιμεντοκονίας με ένα ειδικό βερνίκι αποφεύγεται πλήρως ο στιγματισμός της επιφάνειας από ρύπους, λάδια κλπ.

Η ΠΡΟΛΑΤ έχει την δική της παραγωγική διαδικασία (εργοστασιακή μονάδα στη βιομηχανική ζώνη Ελευσίνας). Έτσι λοιπόν, όλα αυτά τα προϊόντα δεν είναι υλικά που απλά εμπορεύεται η ΠΡΟΛΑΤ, αλλά είναι 100% ελληνικά προϊόντα που παράγονται από την ΠΡΟΛΑΤ.

Παράλληλα η ΠΡΟΛΑΤ δημιουργεί για εσάς οικονομικά έπιπλα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, καθώς και φωτιστικά, και όλα αυτά με βάση το σχέδιο που εσείς ζητάτε, χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα συγκεκριμένα έπιπλα μπορεί να είναι έπιπλα μπάνιου ή χτιστοί νιπτήρες, έπιπλα καθιστικού ή σαλονιού, έπιπλα κήπου ή ακόμα και διάφορα φωτιστικά. Όλα αυτά έχουν τσιμεντένια όψη και υφή, ωστόσο είναι φτιαγμένα με το καινοτόμο υλικό Betocore το οποίο είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο στην μετακίνηση.

ΧΡΩΜΑ
ΤΟΛΟΓΙΟ

Επιλέξτε το χρώμα σας μέσα από το πλήρες χρωματολόγιό μας.

Close

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ έχει πάνω από 100 αποχρώσεις, τις οποίες βλέπετε παρακάτω. Το ποια τεχνοτροπία θα επιλέξει κανείς ως τελικό σχέδιο εφαρμογής, είναι ανεξάρτητο του χρώματος. Έτσι λοιπόν μπορεί να συνδυαστεί οποιαδήποτε τεχνοτροπία με οποιονδήποτε χρωματισμό.

Παράλληλα, σε κάποια από τα παρακάτω χρώματα υπάρχουν πολλές σκιές και σχέδια ενώ σε άλλα αρκετά λιγότερα, ωστόσο κανείς τελικά επιλέγει το χρώμα και όχι την τεχνοτροπία και το σχέδιο που εδώ φαίνεται.

Close

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια, κουζίνες κ.λ.π. Η τελική αισθητική και όψη δεν περιορίζεται σε μία-δύο τεχνοτροπίες, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές, με βάση την αρχιτεκτονική διάθεση και χρήση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ… ΠΕΡΟΥ!

Πόσο απέχει άραγε το Περού από την Αθήνα; Όχι τόσο πολύ όσο φαντάζεστε! Μια βόλτα στο Κολωνάκι θα σας πείσει. Εκεί, το μπαρ-ρεστοράν Nikkei, που θα γίνει σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης, μας περιμένει για να μας μυήσει σε παραδοσιακές λατινοαμερικάνικες γεύσεις με ιαπωνικές επιρροές. Στην εντυπωσιακή διακόσμηση με τα πλούσια, ζεστά χρώματα, τις καθαρές γραμμές και την εξωτική, μυστηριακή αύρα, η ΠΡΟΛΑΤ έχει βάλει τις δικές της ξεχωριστές πινελιές: η επιλογή πατητής τσιμεντοκονίας τεχνοτροπίας "Rough" στους τοίχους και "Classic" στα δάπεδα και στα μπάνια αναδεικνύει ιδανικά τον ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και ταυτόχρονα λειτουργικό χώρο που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Παντελούκας, της GJP Construction. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ένα περιβάλλον συναρπαστικό, ελκυστικό και πάνω απ’ όλα φιλικό και επικοινωνιακό. Όσοι πιστοί αναζητάτε κάτι διαφορετικό… προσέλθετε!

More …
prolat-lavalpaster-nikkei-main

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ!

Δεκέμβρης και τα Χριστούγεννα απέχουν μια ανάσα... Τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες και τις μέρες των γιορτών, σ’ όλους μας αρέσει να απολαμβάνουμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας, με την οικογένεια ή την παρέα καλών φίλων. Το σπίτι μας είναι το καταφύγιο και το βασίλειό μας και πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητά μας και να εξυπηρετεί τις καθημερινές μας ανάγκες. Μ’ αυτό το σκεπτικό κατά νου, το αρχιτεκτονικό γραφείο Arch-Interact ανακαίνισε ένα παλιό αθηναϊκό διαμέρισμα, μεταμορφώνοντάς το κυριολεκτικά σε ένα χώρο μοντέρνο, φωτεινό, πολλαπλά λειτουργικό και πάνω απ’ όλα ευχάριστο. Η κλασική πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ, ένα υλικό ιδιαίτερα εύχρηστο και ποιοτικό, συνδυάστηκε τέλεια με το ξύλο σε δάπεδα και τοίχους, δημιουργώντας ενιαία αίσθηση και προσφέροντας ένα εντυπωσιακά καλαίσθητο αποτέλεσμα. Το κλειδί στην επιτυχημένη αυτή ανακαίνιση ήταν αυτό που έχουμε ανάγκη σε κάθε πτυχή της ζωής μας, από τις σχέσεις μας και κάθε δημιουργική μας προσπάθεια μέχρι το καθημερινό μας περιβάλλον: η αρμονία.

More …
lavaplaster_patision-main

Η ΠΡΟΛΑΤ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ!

Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα μόδας και ρουχισμού, για τα οποία ο περιβάλλων χώρος για τον πελάτη είναι τεράστιας σημασίας. Προσφέρει συμβολισμούς, αξίες και αισθητική που λειτουργούν συμπληρωματικά για τα οφέλη του προϊόντος που διατίθεται σε αυτόν. Ο Ioannis Roumeliotis είναι ένθερμος υποστηρικτής αυτής της άποψης και για το λόγο αυτό συνεργάζεται με την ΠΡΟΛΑΤ, το δυνατότερο οργανισμό παραγωγής και κατασκευής αρχιτεκτονικών προϊόντων στην Ελλάδα, με εξειδικευμένα συνεργεία και στελέχη με υψηλή αισθητική και ανοιχτούς ορίζοντες που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους του κλάδου. Ο σχεδιαστής, εμπνευσμένος από τους ανεξάντλητους χρωματισμούς και σχέδια της πατητής τσιμεντοκονίας και από το πώς η ΠΡΟΛΑΤ τη διαμορφώνει και την επεξεργάζεται, δημιουργεί μια σύγχρονη γλυπτική ένδυσης και textiles βγαλμένα από το βιομηχανικό χώρο της Τέχνης.

More …
lavaplaster_ioannis_roumeliotis-main
More