gr
Menu

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ LAVAPLASTER

Η πατητή τσιμεντοκονία LavaPlaster χρησιμοποιείται για την επίστρωση δαπέδων και τοίχων, κυρίως εσωτερικών χώρων. Με πάχος το πολύ έως 4 mm προσφέρει πολύ υψηλή αισθητική και οι πάνω από 250 χρωματισμοί δημιουργούν ένα ιδανικό αποτέλεσμα για ιδιαίτερους χώρους. Η τελική επιφάνεια του LavaPlaster είναι λεία χωρίς σκασίματα και τριχοειδή. Η εφαρμογή επάνω από το LavaPlaster με τα εξειδικευμένα βερνίκια, διασφαλίζει και προστατεύει την επιφάνεια από ρύπους, λάδια κλπ.

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Η τελική αισθητική και όψη της πατητής τσιμεντοκονίας LavaPlaster δεν περιορίζεται σε μία-δύο τεχνοτροπίες, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές, με βάση την αρχιτεκτονική διάθεση και χρήση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!

Σας αρέσει η ιταλική κουζίνα; Ε, τότε benvenuti στο Tartufo, ένα καινούργιο εστιατόριο, που προσφέρει υπέροχες αυθεντικές ιταλικές γεύσεις στην καρδιά της πόλης, το γραφικό Μοναστηράκι, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και καλόγουστο περιβάλλον που, για άλλη μία φορά, φέρει τη σφραγίδα της ΠΡΟΛΑΤ. Στους εσωτερικούς τοίχους και σε όλη την πρόσοψη του καταστήματος, η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε το Lavacryl Granite, ένα διακοσμητικό επίχρισμα νέας γενιάς κατάλληλο τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές επιφάνειες, και ειδικά σχεδιασμένο για προσόψεις κτιρίων, εξωτερική θερμομόνωση και αντιρρηγματικά συστήματα, και γενικά όπου απαιτείται η αισθητική αναβάθμιση ενός χώρου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό διαθέσιμο σε δεκάδες φυσικές αποχρώσεις που δεν επηρεάζονται από την ηλιακή ακτινοβολία. Για το δάπεδο, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε άλλο ένα νέο ποιοτικό προϊόν: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, ένα εύχρηστο και αδιάβροχο υλικό σε μορφή έτοιμης πάστας με αμέτρητες δυνατότητες δημιουργικής χρήσης σε δάπεδα και τοίχους, που προσφέρεται επίσης και για DIY εργασίες. Τα απαλά, ζεστά γήινα χρώματα που επιλέχθηκαν ταιριάζουν θαυμάσια με τη μοντέρνα, μινιμαλιστική διακόσμηση και συνθέτουν μια ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Για να ικανοποιείται, εκτός από τον ουρανίσκο, και το μάτι!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!

Όταν περνάς την πόρτα ενός βιβλιοπωλείου, δεν μπαίνεις απλώς σ’ ένα ακόμα κατάστημα, μα σ’ ένα χώρο μαγικό που, μέσα από τα μονοπάτια της ανάγνωσης, σου προσφέρει χίλιες δυο δυνατότητες: να ταξιδέψεις, να μάθεις, να εξερευνήσεις, να συλλογιστείς, να ονειρευτείς και – πάνω απ’ όλα – να χαθείς στην απόλαυση ενός βιβλίου ξαναγεμίζοντας τις μπαταρίες του νου και της ψυχής σου. Ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Dr. Seuss το έχει θέσει θαυμάσια: «Τη μαγεία μπορείς να τη βρεις οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα βιβλίο!» Μια τέτοια γλυκιά αύρα αποπνέουν τα ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ, στον αριθμό 44 της οδού Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο, ένα πανέμορφο νέο βιβλιοπωλείο που δημιουργήθηκε με την εμπνευσμένη ανακαίνιση ενός παλιού, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση σχεδόν μισού αιώνα. Και, μιας και μιλάμε για έμπνευση και μαγεία, πήρε και η ΠΡΟΛΑΤ… το δικό της μαγικό ραβδάκι και, με τα ξεχωριστά, ποιοτικά υλικά της, μετέτρεψε ένα συνηθισμένο μαγαζί σ’ ένα φωτεινό, φιλικό και καλαίσθητο χώρο, έτοιμο να δεχτεί μικρούς και μεγάλους και να ικανοποιήσει κάθε αναγνωστικό γούστο. Στο δάπεδο, η ΠΡΟΛΑΤ χρησιμοποίησε τη νέα της πατητή τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, ένα εξαιρετικό, ανθεκτικό και αδιάβροχο υλικό σε μορφή πάστας, που διατίθεται σε περισσότερα από 200 χρώματα και προσφέρεται και για εργασίες DIY. Για τον εξωτερικό χώρο, η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει μια κλασική και δοκιμασμένη λύση: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της, ένα αντιολισθητικό δάπεδο με ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη ελαστικότητα, που διατίθεται επίσης σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων και, χάρη στη φυσική χαλαζιακή πέτρα που περιέχει, δεν αποχρωματίζεται με την έκθεση στο ηλιακό φως και μένει αναλλοίωτο ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς ανάγκη συντήρησης. Στους τοίχους τέλος, με τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint, η ΠΡΟΛΑΤ εξασφάλισε ένα πρωτότυπο και ελκυστικό αισθητικό αποτέλεσμα χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της, που δίνει μια εντυπωσιακή αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Τα ήπια, διακριτικά χρώματα των υλικών που επιλέχτηκαν συνέβαλαν καθοριστικά στη δημιουργία μιας ευχάριστης, ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας που προσελκύει και ηρεμεί τον επισκέπτη. «Στα βιβλία», είχε πει ο Γουόλτ Ντίσνεϊ, «υπάρχουν περισσότεροι θησαυροί απ’ ό,τι σ’ όλη τη λεία των πειρατών στο Νησί των Θησαυρών!» Το βιβλιοπωλείο ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ το γνωρίζει καλά αυτό. Και σας περιμένει να έρθετε και να ανακαλύψετε τους πολύτιμους κρυμμένους θησαυρούς του!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΝΑΞΟ!

Στη Νάξο, το εύφορο νησί που δίκαια φέρει τον τίτλο της «Βασίλισσας των Κυκλάδων», η ήρεμη και πλούσια σε βιοποικιλότητα φύση έκανε κάποτε τον Καζαντζάκη να γράψει «Αν ο Παράδεισος ήταν στη γη, θα ήταν εδώ». Σ’ ένα τέτοιο ειδυλλιακό τοπίο, στο χωριό Βίβλος, η πανέμορφη σύγχρονη Villa of delight and serenity έχει έντονα στοιχεία παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής, υποδέχεται τον επισκέπτη στους άνετους και φιλόξενους χώρους της και υπόσχεται να τον μαγέψει με την εκπληκτική της θέα και τα γήινα, ξεκούραστα χρώματά της που δένουν θαυμάσια με το γαλήνιο φυσικό περιβάλλον. Στη δημιουργία της ελκυστικής αυτής εικόνας, καθοριστική ήταν η συμβολή της ΠΡΟΛΑΤ με δύο από τα κορυφαία και ευρέως γνωστά προϊόντα της: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster στα μπάνια και τον Έγχρωμο Αρμό Πέτρας σε όλο το σπίτι. Η Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η φυσική ομορφιά της και η απουσία αρμών, που εξασφαλίζει μια ενιαία και εντελώς ομαλή επιφάνεια χωρίς ρηγματώσεις, καθώς και οι υψηλές αντοχές της και η τέλεια αδιαβροχοποίηση που εγγυάται, την έχουν αναδείξει σε ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ. Χρησιμοποιείται τόσο σε νέα έργα όσο και σε ανακαινίσεις, σε σκάλες, πάγκους, μπάνια, χτιστά κρεβάτια κ.λ.π. και διατίθεται σε πάνω από 150 χρωματικές αποχρώσεις που καλύπτουν κάθε αρχιτεκτονική και διακοσμητική ανάγκη και προτίμηση. Επιπλέον, η επάλειψη της Πατητής Τσιμεντοκονίας LavaPlaster με ένα ειδικό βερνίκι, προστατεύει την επιφάνεια από κάθε είδους στιγματισμούς και λεκέδες. Εξίσου πρακτικό και λειτουργικό είναι και το δεύτερο προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ, ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας, που αποτελεί ιδανική λύση για πετρόχτιστα κτίρια για λόγους αισθητικής και αδιαβροχοποίησης. Πρόκειται για προϊόν βιοκλιματικό που περιέχει μόνο φυσικά συστατικά: κεραμάλευρο, χαλαζιακή άμμο, θηραϊκή γη και υδράσβεστο Τα δύο τελευταία δημιουργούν υδραυλικές ιδιότητες που ενισχύουν τις αντοχές του και την υδρομόνωση που προσφέρει. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα του Έγχρωμου Αρμού Πέτρας είναι το ότι επιτρέπει στο κτίριο να «αναπνέει» και ταυτόχρονα το φωτίζει και του προσδίδει μια ξεχωριστή γοητεία, χάρη και στο χρώμα του, που οφείλεται στο αλεσμένο κεραμίδι. Τα δύο αυτά ποιοτικά προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ συνδυάστηκαν αρμονικά για να οδηγήσουν στο εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα που αποτυπώνεται ολοφάνερα στις φωτογραφίες: ένα εξαιρετικά καλαίσθητο, ξεκούραστο και λειτουργικό περιβάλλον.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ MAN & MANETTI

Στις μέρες μας, που όλοι είναι πολυάσχολοι και χρονικά πιεσμένοι, όταν αγοράζεις ρούχα, δεν καλύπτεις απλώς μια πρακτική ανάγκη, αλλά έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να χαρείς μια χαλαρωτική και απολαυστική εμπειρία. Και η απόλαυση ξεκινάει από το μάτι. Η Man & Manetti το ξέρει καλά· γι’ αυτό ήθελε το νέο της κατάστημα στο River West να είναι ένας ευχάριστος και φιλόξενος χώρος που θα αντικατόπτριζε την αισθητική της και θα προσέλκυε τον πελάτη. Η ΠΡΟΛΑΤ φρόντισε να γίνει αυτό πραγματικότητα. Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint που επέλεξε για τους τοίχους είναι ένα ξεχωριστό υλικό που δίνει μια ιδιαίτερη φυσική και αδρή αίσθηση όταν επιθυμούμε κάτι περισσότερο από τη μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια που δίνουν οι συνηθισμένες μπογιές. Το διακριτικό χρώμα και η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της εξυπηρετούν ιδανικά την εικόνα της άνεσης και κομψότητας που ταιριάζει με τη φιλοσοφία του καταστήματος. Η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι κατάλληλη για όλους τους τοίχους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα και την ομορφιά της φυσικής εμφάνισης με τέλεια αδιαβροχοποίηση και αντοχή, ενώ διατίθεται παράλληλα και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε εξωτερικές θερμομονώσεις. Στο δάπεδο, η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε ένα από τα γνωστότερα προϊόντα της, την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster, ένα ενισχυμένο, αδιάβροχο και ανθεκτικότατο υλικό πάχους μόλις 4 χιλιοστών, που εγγυάται εντελώς ομαλές επιφάνειες χωρίς αρμούς και διατίθεται σε ευρύτατη ποικιλία χρωμάτων. Εκτός από δάπεδα και τοίχους, η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster και για σκάλες, πάγκους, μπάνια, χτιστά κρεβάτια και πολλές άλλες χρήσεις. Επιπλέον, η επάλειψή της με ειδικό βερνίκι, εμποδίζει δραστικά τον στιγματισμό των επιφανειών από ρύπους, λάδια κ.λ.π. Τέλος, για τους πάγκους η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει το απόλυτο DIY προϊόν: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, ένα εξαιρετικά εύχρηστο υλικό σε μορφή πάστας που εξασφαλίζει λειτουργικότητα και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Η συνολική τελική εικόνα δικαιώνει τις επιλογές της ΠΡΟΛΑΤ και επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την υψηλή ποιότητα και την πολυχρηστικότητα των προϊόντων της.

Περισσότερα …
list-product
Load more projects More