gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κ.α. Είναι ένα υλικό με άριστες αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση που διατίθεται σε πάνω από 150 χρώματα. Είναι ένα εξ ολοκλήρου οικολογικό, φυσικό και βιοκλιματικό υλικό. Έχει συστατικά την θηραϊκή γη, την υδράσβεστο, τη χαλαζιακή άμμο και το κεραμάλευρο.

Με την επάλειψη της τσιμεντοκονίας με ένα ειδικό βερνίκι αποφεύγεται πλήρως ο στιγματισμός της επιφάνειας από ρύπους, λάδια κλπ.

Η ΠΡΟΛΑΤ έχει την δική της παραγωγική διαδικασία (εργοστασιακή μονάδα στη βιομηχανική ζώνη Ελευσίνας). Έτσι λοιπόν, όλα αυτά τα προϊόντα δεν είναι υλικά που απλά εμπορεύεται η ΠΡΟΛΑΤ, αλλά είναι 100% ελληνικά προϊόντα που παράγονται από την ΠΡΟΛΑΤ.

Παράλληλα η ΠΡΟΛΑΤ δημιουργεί για εσάς οικονομικά έπιπλα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου με βάση το σχέδιο που εσείς ζητάτε, χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα συγκεκριμένα έπιπλα μπορεί να είναι έπιπλα μπάνιου ή χτιστοί νιπτήρες, έπιπλα καθιστικού ή σαλονιού, ή έπιπλα κήπου. Όλα αυτά έχουν τσιμεντένια όψη και υφή, ωστόσο είναι φτιαγμένα με το καινοτόμο υλικό Betocore το οποίο είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο στην μετακίνηση.

ΧΡΩΜΑ
ΤΟΛΟΓΙΟ

Επιλέξτε το χρώμα σας μέσα από το πλήρες χρωματολόγιό μας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ έχει πάνω από 100 αποχρώσεις, τις οποίες βλέπετε παρακάτω. Το ποια τεχνοτροπία θα επιλέξει κανείς ως τελικό σχέδιο εφαρμογής, είναι ανεξάρτητο του χρώματος. Έτσι λοιπόν μπορεί να συνδυαστεί οποιαδήποτε τεχνοτροπία με οποιονδήποτε χρωματισμό.

Παράλληλα, σε κάποια από τα παρακάτω χρώματα υπάρχουν πολλές σκιές και σχέδια ενώ σε άλλα αρκετά λιγότερα, ωστόσο κανείς τελικά επιλέγει το χρώμα και όχι την τεχνοτροπία και το σχέδιο που εδώ φαίνεται.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια, κουζίνες κ.λ.π. Η τελική αισθητική και όψη δεν περιορίζεται σε μία-δύο τεχνοτροπίες, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές, με βάση την αρχιτεκτονική διάθεση και χρήση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΚΑΙΤΕ!

Το φθινόπωρο, μετά την ανεμελιά και τη ραστώνη του καλοκαιριού, σηματοδοτεί πάντα ένα καινούριο ξεκίνημα, ιδίως για τους μαθητές και σπουδαστές κάθε ηλικίας, καθώς συμπίπτει με την έναρξη ενός νέου σχολικού έτους. Το ινστιτούτο Goethe στη συμπρωτεύουσα, με πολυετή παράδοση στις ποιοτικές σπουδές της γερμανικής γλώσσας, περιμένει και φέτος τους μαθητές που θα δώσουν και πάλι ζωή στις εγκαταστάσεις του. Το κομψό κτίριο που το φιλοξενεί, ανακαινισμένο πλήρως από την εταιρεία «Πλέθρον Κατασκευαστική», θα τους υποδεχτεί σε άνετους, φωτεινούς και εργονομικούς χώρους, με χρώματα ξεκούραστα και ιδανικά για ένα ευχάριστο περιβάλλον μάθησης. Η ΠΡΟΛΑΤ είχε τη δική της σημαντική συμβολή σ’ αυτήν την όμορφη συνολική εικόνα, καλύπτοντας τα δάπεδα όλων των γραφείων με πατητή τσιμεντοκονία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αντάξιο της ιστορίας και της φήμης του ινστιτούτου. Καλή σχολική χρονιά!

Περισσότερα …
goethe-front-image

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΙΚΑΡΙΑ!

Λένε ότι στην Ικαρία, το νησί που έχει συνδέσει το όνομά του με έναν από τους πιο συναρπαστικούς και τραγικούς αρχαίους μύθους, ο χρόνος σταματάει. Και έτσι είναι. Όχι μόνο επειδή οι κάτοικοί της είναι μαθημένοι να κινούνται στους δικούς τους χαλαρούς ρυθμούς, κάτι που πιθανότατα συμβάλλει στη φημισμένη μακροβιότητά τους, αλλά κυρίως επειδή η φύση της είναι τόσο μαγευτική, που οι επισκέπτες της δε θέλουν να κυλήσουν οι μέρες για να μη φύγουν. Στο ειδυλλιακό αυτό φυσικό τοπίο, με τις εντυπωσιακές εναλλαγές εικόνων γαλήνης και άγριας ομορφιάς, η ΠΡΟΛΑΤ έβαλε τη δική της πινελιά σε δύο πανέμορφα ξενοδοχεία που προσφέρουν τη ζεστή ικαριώτικη φιλοξενία σε περιβάλλον που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία με όλες τις σύγχρονες ανέσεις: το Kerame Hotel και το Atheras Hotel στον Εύδηλο. Στα μπάνια έχει χρησιμοποιηθεί η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ, ενώ οι βαφές, που δημιουργούν μια γοητευτική νησιώτικη ατμόσφαιρα όπου δεσπόζουν το μπλε και το άσπρο, έχουν γίνει εσωτερικά με PROLIN by PROLAT και εξωτερικά με PROLOUT by PROLAT. Η Ικαρία σάς περιμένει για να σας χαρίσει αξέχαστες διακοπές και το μυστικό της μακροζωίας, που τελικά δεν είναι και τόσο μυστικό: να τρέφεσαι σωστά, να περπατάς, να μην αγχώνεσαι, να χαμογελάς όσο πιο πολύ μπορείς και να γλεντάς κάθε μέρα τη ζωή!

Περισσότερα …
ikaria-front-image

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!

Στη Βασιλική, ένα γραφικό χωριό στη νότια Λευκάδα που λέγεται ότι έχει πάρει το όνομά του από τη συγκινητική ιστορία αγάπης της πριγκίπισσας ενός παμπάλαιου θρύλου, το τοπίο είναι φιλόξενο και γαλήνιο και η ομορφιά του σου κόβει την ανάσα. Σε μια απαλή πλαγιά που αγκαλιάζουν τα λιόδεντρα και βρέχουν τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, είναι κουρνιασμένο ένα εκπληκτικό κτίσμα, τέλεια δεμένο με τη φύση που το περιβάλλει, χάρη στον αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό, τα χρώματα και τα υλικά του. Η ΠΡΟΛΑΤ έχει ντύσει τα εσωτερικά δάπεδα και τις σκάλες με πατητή τσιμεντοκονία, ενώ στα εξωτερικά δάπεδα έχει χρησιμοποιηθεί αρμός πέτρας. Μια πρωτότυπη πινελιά είναι το τραπέζι Betocore, που έχει όψη και υφή τσιμέντου, αλλά είναι πολύ ελαφρύ και μετακινείται πανεύκολα. Για τους εξωτερικούς χρωματισμούς δίπλα στην θάλασσα, χρησιμοποιήθηκε το ακρυλικό χρώμα PROLOUT by PROLAT, ενώ εσωτερικά το πλαστικό χρώμα PROLIN by PROLAT με την πραγματικά βελούδινη υφή. Η μελέτη και η κατασκευή της πανέμορφης αυτής βίλας έγινε από το γραφείο ΕΚΤ Design Construction, και το τελικό αποτέλεσμα είναι οπτικά εντυπωσιακό και απόλυτα λειτουργικό. Ένα ιδανικό καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας...

Περισσότερα …
cape-villa_listing-image

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΚΥΘΗΡΑ!

Παρά την απαισιοδοξία του πανέμορφου γνωστού τραγουδιού που επιμένει ότι «τα Κύθηρα ποτέ δε θα τα βρούμε», εμείς τα βρήκαμε… κι εντυπωσιαστήκαμε από την ομορφιά και την ποικιλία που προσφέρουν στον επισκέπτη, με τα γραφικά χωριουδάκια τους, τα κάστρα, τα φαράγγια, τα σπήλαια και φυσικά τις καταπληκτικές παραλίες τους με τα κρυστάλλινα νερά. Στο υπέροχο αυτό νησί, βρήκαμε άλλον ένα λόγο να εντυπωσιαστούμε: σε μια πλαγιά με ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, η σύγχρονη αυτή κατοικία συνδυάζει τις λιτές, καθαρές γραμμές του μινιμαλιστικού της ντιζάιν με απαλές καμάρες, ξύλο και πέτρα που θυμίζουν έντονα παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική. Η μελέτη και η κατασκευή της έγιναν από το αρχιτεκτονικό γραφείο RC Tech. Η ΠΡΟΛΑΤ έντυσε τους ευρύχωρους, ανοιχτούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με πατητή τσιμεντοκονία που, μέσα από ένα παιχνίδι του άσπρου και του γκρι με διάσπαρτες μπλε πινελιές, δημιουργεί ένα περιβάλλον λειτουργικό, ξεκούραστο, ευχάριστο και απόλυτα εναρμονισμένο με τη γαλήνη της φύσης των Κυθήρων. Όπως θα θέλαμε ιδανικά να είναι ο χώρος όχι μόνο των διακοπών, μα και της καθημερινής μας ζωής…

Περισσότερα …
prolat-kythira-listing-image
More