gr
Menu

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κ.α. Είναι ένα υλικό με άριστες αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση που διατίθεται σε πάνω από 150 χρώματα. Είναι ένα εξ ολοκλήρου οικολογικό, φυσικό και βιοκλιματικό υλικό. Έχει συστατικά την θηραϊκή γη, την υδράσβεστο, τη χαλαζιακή άμμο και το κεραμάλευρο.

Με την επάλειψη της τσιμεντοκονίας με ένα ειδικό βερνίκι αποφεύγεται πλήρως ο στιγματισμός της επιφάνειας από ρύπους, λάδια κλπ.

Η ΠΡΟΛΑΤ έχει την δική της παραγωγική διαδικασία (εργοστασιακή μονάδα στη βιομηχανική ζώνη Ελευσίνας). Έτσι λοιπόν, όλα αυτά τα προϊόντα δεν είναι υλικά που απλά εμπορεύεται η ΠΡΟΛΑΤ, αλλά είναι 100% ελληνικά προϊόντα που παράγονται από την ΠΡΟΛΑΤ.

ΧΡΩΜΑ
ΤΟΛΟΓΙΟ

Επιλέξτε το χρώμα σας μέσα από το πλήρες χρωματολόγιό μας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ έχει πάνω από 100 αποχρώσεις, τις οποίες βλέπετε παρακάτω. Το ποια τεχνοτροπία θα επιλέξει κανείς ως τελικό σχέδιο εφαρμογής, είναι ανεξάρτητο του χρώματος. Έτσι λοιπόν μπορεί να συνδυαστεί οποιαδήποτε τεχνοτροπία με οποιονδήποτε χρωματισμό.

Παράλληλα, σε κάποια από τα παρακάτω χρώματα υπάρχουν πολλές σκιές και σχέδια ενώ σε άλλα αρκετά λιγότερα, ωστόσο κανείς τελικά επιλέγει το χρώμα και όχι την τεχνοτροπία και το σχέδιο που εδώ φαίνεται.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια, κουζίνες κ.λ.π. Η τελική αισθητική και όψη δεν περιορίζεται σε μία-δύο τεχνοτροπίες, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές, με βάση την αρχιτεκτονική διάθεση και χρήση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ!

Το Πόρτο Ράφτη, ένα ειδυλλιακό θέρετρο της Ανατολικής Αττικής που βρίσκεται αρκετά μακριά από το κέντρο της πρωτεύουσας για να θυμίζει προορισμό διακοπών και αρκετά κοντά για να είναι εύκολα προσιτό στους Αθηναίους, έχει να επιδείξει μια εξαιρετικά πλούσια ποικιλία ποιοτικών μαγαζιών. Μια από τις σημαντικότερες νέες αφίξεις είναι αυτή του Kasap Steakhouse, ενός εστιατορίου που, όπως υποδηλώνει το όνομά του, ειδικεύεται στις σπεσιαλιτέ κρέατος, και καλωσορίζει τους πελάτες του όχι μονάχα με τις γευστικές του προτάσεις, μα και με το όμορφο, φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον του, στο οποίο η ΠΡΟΛΑΤ έχει παίξει αποφασιστικό ρόλο. Στα όλα τα δάπεδα έχει χρησιμοποιηθεί ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, το χαλαζιακό ψηφιδωτό, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό για δάπεδα, που αντέχει στη φθορά της τριβής από καρέκλες, τραπέζια κ.λ.π., δεν αλλοιώνεται με το πέρασμα του χρόνου και πλένεται άφοβα ακόμα και με πιεστικό λάστιχο. Η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε επίσης ένα άλλο γνωστό προϊόν της, την πατητή τσιμεντοκονία, τόσο για το μπάνιο του καταστήματος όσο και τους τοίχους του εσωτερικού χώρου του, όπου εφαρμόστηκε μια ιδιαίτερη τεχνοτροπία, με ένα εμφανώς καλαίσθητο και ελκυστικό τελικό αποτέλεσμα. Οι φωτογραφίες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα του σημαντικού ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει η επιλογή των κατάλληλων υλικών στη διαμόρφωση κάθε επαγγελματικού ή οικιακού περιβάλλοντος σύμφωνα με τις υψηλότερες αισθητικές και ποιοτικές προδιαγραφές.

Περισσότερα …
kasap_prolat_2

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΥΔΡΑ!

Το ηλιόχαρο νησί της Ύδρας, η «Αρχόντισσα του Αργοσαρονικού» με την πλούσια ιστορία, τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, τους κολπίσκους με τα κρυστάλλινα νερά και τα γοητευτικά παραδοσιακά σπίτια, μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη, πέρα από την ομορφιά του φυσικού της τοπίου και τις απολαύσεις ενός κοσμοπολίτικου προορισμού, την πραγματική γαλήνη που εξασφαλίζει η απαγόρευση της κυκλοφορίας τροχοφόρων. Για όσους αναζητούν την πολύτιμη αυτή γαλήνη, χωρίς να στερηθούν τις σύγχρονες ανέσεις, το Arokaria Boutique Apartments αποτελεί μια από τις ιδανικότερες επιλογές. Σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα Αλεξάνδρα Χρονάκη, η ΠΡΟΛΑΤ είχε την ιδανική λύση για τα δάπεδα και τα μπάνια, όπου χρησιμοποιήθηκε πατητή τσιμεντοκονία σε απαλές αποχρώσεις απόλυτα ταιριαστές με το ελληνικό φως και το λευκό που κυριαρχεί στα κομψά και μινιμαλιστικά διακοσμημένα αυτά διαμερίσματα. Η φυσική εμφάνιση και η υψηλή αισθητική αξία της πατητής τσιμεντοκονίας της ΠΡΟΛΑΤ έχουν συμβάλει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ξεκούραστου, ευχάριστου και φιλόξενου, ενώ η αντοχή της εγγυάται την προστασία από φθορές, υγρασία και στιγματισμούς. Η σημασία συχνά βρίσκεται στις λεπτομέρειες και ένα ποιοτικό υλικό μπορεί να αποτελεί τη λεπτομέρεια που κάνει πραγματικά τη διαφορά. 

Περισσότερα …
arokaria_prolat_4

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΕΡΙΦΟ!

Έχετε όχι έναν, ούτε δύο, αλλά 40 λόγους να πάτε στη Σέριφο –όσες είναι και οι παραλίες της! Σε μικρή απόσταση από μια τέτοια υπέροχη παραλία, τη Βαγιά, σκαρφαλωμένες σε μια λοφοπλαγιά σπαρμένη με αγριολούλουδα, οι τέσσερις ανεξάρτητες βίλες του συγκροτήματος Alona, παραδομένες στα χάδια του ήλιου και του ανέμου, αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η ΠΡΟΛΑΤ είχε την τέλεια λύση για όλα τα εσωτερικά δάπεδα και τα μπάνια: την πατητή τσιμεντοκονία σε διακριτική γκρι απόχρωση, ένα από τα 150 χρώματα στα οποία διατίθεται. Και το σημαντικότερο, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται την εξαιρετική αντοχή και την τέλεια αδιαβροχοποίηση του δημοφιλούς και πολυχρηστικού αυτού υλικού που δένει θαυμάσια με τις λιτές, καθαρές γραμμές της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και τα φωτεινά χρώματα του κυκλαδίτικου φυσικού τοπίου.   

Περισσότερα …
serifos_prolat_12

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΤΟ EVENT LOFT ΤΗΣ ΓΚΑΛΕΡΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ!

Όταν η έμπνευση συναντάει την εμπειρία, ακόμα και στο μουντό γκρίζο μιας πολυάνθρωπης μεγαλούπολης μπορούν να δημιουργηθούν μικρές οάσεις που ομορφαίνουν τη ζωή και της δίνουν χρώμα. Αυτό συνέβη και στα Πετράλωνα, όταν η τέχνη άγγιξε με το μαγικό της ραβδάκι ένα παλιό, άχαρο εργοστάσιο και το μεταμόρφωσε σε μια γκαλερί-κόσμημα για την περιοχή: την Γκαλερί Ζουμπουλάκη. Η ΠΡΟΛΑΤ διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εντυπωσιακή αναμόρφωση του κτιρίου, με τα αναγνωρισμένης ποιότητας προϊόντα της, όπως το βιομηχανικό δάπεδο, την πατητή τσιμεντοκονία στα μπάνια και το ρητινούχο μωσαϊκό για τα δάπεδα τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων. Με φαντασία, μεράκι και τα ανθεκτικά και υψηλής αισθητικής αξίας υλικά της ΠΡΟΛΑΤ, διαμορφώθηκε ένας σύγχρονος πολυχώρος προς ενοικίαση, κατάλληλος για ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, αλλά και ιδιωτικά δείπνα κ.λ.π. Για να θυμόμαστε ότι το Ωραίο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη στη ζωή· και ότι σημασία δεν έχει απλώς το ζην, αλλά το ευ ζην.

Περισσότερα …
gallery_zoumboulakis_1
More