gr
Menu

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ LAVAPLASTER

Η πατητή τσιμεντοκονία LavaPlaster χρησιμοποιείται για την επίστρωση δαπέδων και τοίχων, εσωτερικών χώρων. Με πάχος το πολύ έως 4 mm προσφέρει πολύ υψηλή αισθητική και οι πάνω από 150 χρωματισμοί δημιουργούν ένα ιδανικό αποτέλεσμα για ιδιαίτερους χώρους. Η τελική επιφάνεια του LavaPlaster είναι λεία χωρίς σκασίματα και τριχοειδή. Η εφαρμογή επάνω από το LavaPlaster με τα εξειδικευμένα βερνίκια, διασφαλίζει και προστατεύει την επιφάνεια από ρύπους, λάδια κλπ.

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Η τελική αισθητική και όψη της πατητής τσιμεντοκονίας LavaPlaster δεν περιορίζεται σε μία-δύο τεχνοτροπίες, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές, με βάση την αρχιτεκτονική διάθεση και χρήση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΡΕΒΕΝΑ!

Στην όμορφη μακεδονική πόλη των Γρεβενών, στη Βόρεια Ελλάδα, δεν βρίσκεις μόνο τα πολλά και ποικίλα μανιτάρια (πάνω από 2.500 είδη!) που της έχουν προσδώσει τον τίτλο της «μανιταροπρωτεύουσας της Ελλάδας», αλλά και κομψά, καλοβαλμένα μαγαζιά που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχα μαγαζιά μεγαλουπόλεων όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κομμωτήριο και κουρείο F&F, που δημιουργήθηκε με δύο κύρια συστατικά στοιχεία: την καλαισθησία και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Την ευθύνη για το πρώτο είχε το στούντιο διακόσμησης εσωτερικών χώρων Decomaniacs του Στέργιου Λάζου, που, με το ταλέντο και τη φαντασία του σχεδίασε ένα ελκυστικό και φιλόξενο περιβάλλον, αριστοκρατικά λιτό και μοντέρνο ταυτόχρονα, ενώ τα εύσημα για το δεύτερο ανήκουν στην ΠΡΟΛΑΤ, που διέθεσε δύο από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της για να αναδειχθούν ιδανικά οι άνετοι και φωτεινοί χώροι: τη Φυσική Βαφή LavaPaint για τους τοίχους και την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster για τα δάπεδα. Όπως δείχνουν ολοφάνερα οι φωτογραφίες, η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι μια πολύ ξεχωριστή λύση που προτείνει η ΠΡΟΛΑΤ για εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους. Το ιδιαίτερο γνώρισμα που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές είναι η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της, που δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Τόσο για νέα έργα όσο και για ανακαινίσεις που απαιτούν κάτι διαφορετικό από μια μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια, η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint, που διατίθεται σε ποικίλα υπέροχα χρώματα, καθώς επίσης και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Όσο για τα πατώματα, η ΠΡΟΛΑΤ είχε, φυσικά, την ιδανική πρόταση: την Πατητή Τσιμεντοκονία Lavaplaster, ένα ενισχυμένο υλικό που εγγυάται υψηλές αντοχές, απόλυτη αδιαβροχοποίηση και επιφάνειες εντελώς ομαλές και χωρίς αρμούς, που χαρίζουν μια οπτικά άψογη εικόνα και τέλεια λειτουργικότητα. Σημειωτέον δε ότι το προϊόν διατίθεται σε πάνω από 150 πανέμορφες αποχρώσεις. Το συνολικό τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει και τις δύο παραπάνω επιλογές. Και η ΠΡΟΛΑΤ, για άλλη μία φορά, έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη γι’ αυτές.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΑΜΟ!

Η κύρια διαφορά ανάμεσα στον τουρίστα και στον ταξιδευτή είναι ότι ο ένας θεωρεί αυτοσκοπό την άνεση και την καλοπέραση όπου κι αν βρίσκεται, ενώ ο άλλος λαχταράει να γνωρίσει πραγματικά και σε βάθος τον κάθε τόπο που επισκέπτεται, την ιστορία, τα μυστικά και τους ανθρώπους του. Και συχνά αυτό είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, σε ένα απρόσωπο ξενοδοχείο, όσο πολυτελές κι αν είναι. Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, λοιπόν, η απάντηση είναι ένα κατάλυμα διακοπών όπως το Maria’s Stonehouse στο καταπράσινο νησί του Πυθαγόρα, τη Σάμο, που προσφέρει τη γοητεία της παράδοσης, όχι όμως σε βάρος μιας ξεκούραστης και ευχάριστης διαμονής. Γι’ αυτό, τα κλασικά υλικά που απαιτούσε η αρχιτεκτονική και ο χαρακτήρας τους, όπως το ξύλο και η πέτρα, έπρεπε να συνδυαστούν αρμονικά με αντίστοιχα σύγχρονα ποιοτικά υλικά, όπως, για παράδειγμα, η Πατητή Τσιμεντοκονία, η Φυσική Βαφή και ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας της ΠΡΟΛΑΤ. Η πρόταση της ΠΡΟΛΑΤ για τα μπάνια ήταν η Πατητή Τσιμεντοκονία, ένα ενισχυμένο, και ανθεκτικό υλικό που εξασφαλίζει πλήρως αδιάβροχες επιφάνειες στην απόχρωση της αρεσκείας σας, ομαλές, ενιαίες και, χάρη σε ένα ειδικό βερνίκι, απόλυτα προστατευμένες από στίγματα και ρύπους. Για τους τοίχους, η ΠΡΟΛΑΤ επέλεξε τη γνωστή Φυσική της Βαφή LavaPaint, ένα έγχρωμο σπατουλαριστό υλικό, κατάλληλο τόσο για προσόψεις όσο και για εσωτερικούς τοίχους. Αυτό που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές είναι η διακριτική τραχύτητα της υφής της, που δημιουργεί μια εντυπωσιακή αίσθηση φυσικότητας. Ιδιαίτερη σημασία σε ένα τέτοιο πετρόχτιστο κτίσμα είχε τέλος ο αρμός. Η ΠΡΟΛΑΤ είχε το ιδανικό υλικό: τον Έγχρωμο Αρμό Πέτρας, ένα βιοκλιματικό προϊόν με φυσικά συστατικά, που εξασφαλίζει εξαίρετη πρόσφυση, επιτρέπει στο κτίριο να αναπνέει και το αναδεικνύει με το όμορφο χρώμα του, που χρωστάει στο κεραμάλευρο που περιέχει. Για κάθε είδους κατασκευαστικές απαιτήσεις, η ΠΡΟΛΑΤ προσφέρει λύσεις· με γνώση, υπευθυνότητα και ποιότητα.

Περισσότερα …
samos_armos_petras_10

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ!

Σας αρέσει το μεξικάνικο; Αν ναι, δεν χρειάζεται να πάτε στην άλλη άκρη του κόσμου για να το απολαύσετε. Στο Ancho Mexican Grill στην Κηφισιά, θα βρείτε όλες τις φημισμένες μεξικάνικες σπεσιαλιτέ μαγειρεμένες με τους πιο παραδοσιακούς, φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους και ολόφρεσκα υλικά. Το πολύχρωμο, χαρούμενο και νεανικό περιβάλλον, που απηχεί τη φιλοσοφία του μαγαζιού και τη ζωντάνια, την ένταση και την ποικιλία της μεξικάνικης κουζίνας έπρεπε να ισορροπήσει ένα πιο ήρεμο, ξεκούραστο και ουδέτερο χρώμα, όπως το απαλό γκρίζο που διάλεξε η ΠΡΟΛΑΤ για τα δάπεδα του Ancho. Και για έναν τέτοιο χώρο, το καταλληλότερο υλικό, που εξασφαλίζει καλαίσθητο οπτικό αποτέλεσμα και άριστη λειτουργικότητα ήταν, φυσικά, η Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster. Το δημοφιλές αυτό προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται μεγάλη ανθεκτικότητα, τέλεια αδιαβροχοποίηση και μια ενιαία και απόλυτα ομαλή επιφάνεια χωρίς ρηγματώσεις και τριχοειδή. Η Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νέα ή ήδη υπάρχοντα δάπεδα και έχει πάχος μόλις 4 χιλιοστά. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά την επάλειψή της με ειδικό βερνίκι που την προστατεύει πλήρως από στιγματισμούς από λάδια και κάθε είδους ρύπους. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster διατίθεται σε πάνω από 150 φανταστικές αποχρώσεις, ικανοποιώντας κάθε γούστο και απαίτηση. Ένα εξαιρετικό προϊόν, αντάξιο της φήμης που έχει αποκτήσει!

Περισσότερα …
archo_front

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!

Το σπίτι μας είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς μας και ένας από τους καθοριστικότερους παράγοντες της διάθεσής μας. Γι’ αυτό, το οικιακό μας περιβάλλον, πέρα από λειτουργικό και εργονομικό για ευνόητους λόγους, πρέπει να είναι ευχάριστο και ξεκούραστο. Στα διαμερίσματα πόλης, εκεί που η δημιουργικότητα συχνά σκοντάφτει σε περιορισμούς χώρου και φυσικού φωτισμού, η επιλογή έξυπνων, ποιοτικών και πρακτικών υλικών αντισταθμίζει τα μειονεκτήματα αυτά. Για το εικονιζόμενο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, μια εμβληματική αστική περιοχή, η ΠΡΟΛΑΤ είχε την ιδανικότερη λύση: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster, που, χάρη στην απουσία αρμών και τη φυσική της ομορφιά, εξασφαλίζει μια καλαίσθητη ενιαία επιφάνεια, κάνοντας τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φωτεινός. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά ανεπιφύλακτα το ανθεκτικό και πλήρως αδιάβροχο αυτό προϊόν, που διατίθεται μάλιστα σε πάνω από 150 υπέροχες αποχρώσεις, όχι μόνο για πατώματα, αλλά και για σκάλες, πάγκους, μπάνια, χτιστά κρεβάτια και άλλες επιφάνειες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, με την επάλειψη της Πατητής Τσιμεντοκονίας LavaPlaster με ένα ειδικό βερνίκι, αποφεύγονται κάθε είδους στίγματα από ρύπους, λάδια κ.λ.π. Για τη συγκεκριμένη οικία, ωστόσο, η ΠΡΟΛΑΤ είχε κι άλλον άσο στο μανίκι της: με την απομίμηση Μπετοφόρμ και τάβλες μπετόν στους τοίχους, πέτυχε ένα πρωτότυπο και εξαιρετικά ελκυστικό οπτικό αποτέλεσμα, που τραβάει αμέσως την προσοχή και ξεκουράζει το μάτι. Αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι, με τα κατάλληλα, εγνωσμένης ποιότητας υλικά, φαντασία και μεράκι, οποιοσδήποτε καθημερινός χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί κυριολεκτικά σε μια προσωπική όαση ηρεμίας και γαλήνης.

Περισσότερα …
kolonaki_15
More