gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ! Image

Όταν περνάς την πόρτα ενός βιβλιοπωλείου, δεν μπαίνεις απλώς σ’ ένα ακόμα κατάστημα, μα σ’ ένα χώρο μαγικό που, μέσα από τα μονοπάτια της ανάγνωσης, σου προσφέρει χίλιες δυο δυνατότητες: να ταξιδέψεις, να μάθεις, να εξερευνήσεις, να συλλογιστείς, να ονειρευτείς και – πάνω απ’ όλα – να χαθείς στην απόλαυση ενός βιβλίου ξαναγεμίζοντας τις μπαταρίες του νου και της ψυχής σου. Ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Dr. Seuss το έχει θέσει θαυμάσια: «Τη μαγεία μπορείς να τη βρεις οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα βιβλίο!» Μια τέτοια γλυκιά αύρα αποπνέουν τα ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ, στον αριθμό 44 της οδού Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο, ένα πανέμορφο νέο βιβλιοπωλείο που δημιουργήθηκε με την εμπνευσμένη ανακαίνιση ενός παλιού, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση σχεδόν μισού αιώνα.

Και, μιας και μιλάμε για έμπνευση και μαγεία, πήρε και η ΠΡΟΛΑΤ… το δικό της μαγικό ραβδάκι και, με τα ξεχωριστά, ποιοτικά υλικά της, μετέτρεψε ένα συνηθισμένο μαγαζί σ’ ένα φωτεινό, φιλικό και καλαίσθητο χώρο, έτοιμο να δεχτεί μικρούς και μεγάλους και να ικανοποιήσει κάθε αναγνωστικό γούστο. Στο δάπεδο, η ΠΡΟΛΑΤ χρησιμοποίησε τη νέα της πατητή τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, ένα εξαιρετικό, ανθεκτικό και αδιάβροχο υλικό σε μορφή πάστας, που διατίθεται σε περισσότερα από 200 χρώματα και προσφέρεται και
για εργασίες DIY. Για τον εξωτερικό χώρο, η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει μια κλασική και δοκιμασμένη λύση: το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό της, ένα αντιολισθητικό δάπεδο με ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη ελαστικότητα, που διατίθεται επίσης σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων και, χάρη στη φυσική χαλαζιακή πέτρα που περιέχει, δεν αποχρωματίζεται με την έκθεση στο ηλιακό φως και μένει αναλλοίωτο ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς ανάγκη συντήρησης.

Στους τοίχους τέλος, με τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint, η ΠΡΟΛΑΤ εξασφάλισε ένα πρωτότυπο και ελκυστικό αισθητικό αποτέλεσμα χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της, που δίνει μια εντυπωσιακή αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Τα ήπια, διακριτικά χρώματα των υλικών που επιλέχτηκαν συνέβαλαν καθοριστικά στη δημιουργία μιας ευχάριστης, ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας που προσελκύει και ηρεμεί τον επισκέπτη. «Στα βιβλία», είχε πει ο Γουόλτ Ντίσνεϊ, «υπάρχουν περισσότεροι θησαυροί απ’ ό,τι σ’ όλη τη λεία των πειρατών στο Νησί των Θησαυρών!» Το βιβλιοπωλείο ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ το γνωρίζει καλά αυτό. Και σας περιμένει να έρθετε και να ανακαλύψετε τους πολύτιμους κρυμμένους θησαυρούς του!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ