gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ MAN & MANETTI

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ MAN & MANETTI Image

Στις μέρες μας, που όλοι είναι πολυάσχολοι και χρονικά πιεσμένοι, όταν αγοράζεις ρούχα, δεν καλύπτεις απλώς μια πρακτική ανάγκη, αλλά έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να χαρείς μια χαλαρωτική και απολαυστική εμπειρία. Και η απόλαυση ξεκινάει από το μάτι. Η Man & Manetti το ξέρει καλά γι’ αυτό ήθελε το νέο της κατάστημα στο River West να είναι ένας ευχάριστος και φιλόξενος χώρος που θα αντικατόπτριζε την αισθητική της και θα προσέλκυε τον πελάτη. Η ΠΡΟΛΑΤ φρόντισε να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint που επέλεξε για τους τοίχους είναι ένα ξεχωριστό υλικό που δίνει μια ιδιαίτερη φυσική και αδρή αίσθηση όταν επιθυμούμε κάτι περισσότερο από τη μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια που δίνουν οι συνηθισμένες μπογιές. Το διακριτικό χρώμα και η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της εξυπηρετούν ιδανικά την εικόνα της άνεσης και κομψότητας που ταιριάζει με τη φιλοσοφία του καταστήματος. Η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι κατάλληλη για όλους τους τοίχους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα και την ομορφιά της φυσικής εμφάνισης με τέλεια αδιαβροχοποίηση και αντοχή, ενώ διατίθεται παράλληλα και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε εξωτερικές θερμομονώσεις.

Στο δάπεδο, η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε ένα από τα γνωστότερα προϊόντα της, την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster, ένα ενισχυμένο, αδιάβροχο και ανθεκτικότατο υλικό πάχους μόλις 4 χιλιοστών, που εγγυάται εντελώς ομαλές επιφάνειες χωρίς αρμούς και διατίθεται σε ευρύτατη ποικιλία χρωμάτων. Εκτός από δάπεδα και τοίχους, η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster και για σκάλες, πάγκους, μπάνια, χτιστά κρεβάτια και πολλές άλλες χρήσεις. Επιπλέον, η επάλειψή της με ειδικό βερνίκι, εμποδίζει δραστικά τον στιγματισμό των επιφανειών από ρύπους, λάδια κ.λ.π.

Τέλος, για τους πάγκους η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει το απόλυτο DIY προϊόν: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, ένα εξαιρετικά εύχρηστο υλικό σε μορφή πάστας που εξασφαλίζει λειτουργικότητα και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η συνολική τελική εικόνα δικαιώνει τις επιλογές της ΠΡΟΛΑΤ και επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την υψηλή ποιότητα και την πολυχρηστικότητα των προϊόντων της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ