gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ HANDO ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ HANDO ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ! Image

Το ιδανικό της τέλειας αρμονίας που εκφράζει το αρχαίο γνωμικό «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» μοιάζει με άπιαστο όνειρο στις συνθήκες άγχους, χρονικής πίεσης και έλλειψης ελεύθερου χρόνου που επιβάλλουν οι πυρετώδεις ρυθμοί της σύγχρονης εποχής. Μια εύκολη αλλά αποτελεσματική λύση είναι η θεραπευτική τέχνη που είναι γνωστή από την αρχαιότητα και αποδεδειγμένα συμβάλλει στην καλή υγεία, την ευρωστία, την ομορφιά και την ψυχική γαλήνη: το μασάζ. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά είκοσι ένα είδη μασάζ προσφέρει το Hando Massage & Spa στο κέντρο της Αθήνας, σ’ ένα περιβάλλον που τέρπει, χαλαρώνει και ηρεμεί. Στη δημιουργία του πρωτοστάτησε η ΠΡΟΛΑΤ με ένα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint.

Πρόκειται για ένα βιοκλιματικό, ανόργανο υλικό που, χάρη στην ειδική του σύσταση, έχει εξαιρετική διαπνοή και διατηρεί υγιεινή και ευχάριστη την ατμόσφαιρα. Τα ζεστά, γήινα χρώματα που επέλεξε η ΠΡΟΛΑΤ δένουν θαυμάσια με τον φιλόξενο χώρο και την αποστολή του. Η Φυσική Βαφή LavaPaint εξασφαλίζει μια ενιαία, ιδιαίτερα ανθεκτική και συνάμα ελαστική και αδιάβροχη επιφάνεια, γι’ αυτό η ΠΡΟΛΑΤ τη συνιστά όχι μόνο για εσωτερικούς, αλλά και για εξωτερικούς τοίχους. Όμως αυτό για το οποίο είναι γνωστότερη η Φυσική Βαφή LavaPaint και διαφέρει αισθητά από τις συνηθισμένες βαφές είναι το πρωτότυπο και ελκυστικό τελικό αποτέλεσμα και η αίσθηση φρεσκάδας και φυσικότητας που δημιουργεί η ελαφρώς τραχιά υφή της. Το προϊόν διατίθεται και ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν…

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και σ’ αυτούς που αγαπάτε μια μοναδική εμπειρία σ’ ένα ονειρικό περιβάλλον που φέρνει την ποιοτική καιαισθητική σφραγίδα της ΠΡΟΛΑΤ!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ