gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ METROPOLITAN EXPO!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ METROPOLITAN EXPO! Image

Είναι γνωστός και καθολικά αποδεκτός ο ζωτικός ρόλος των χρωμάτων στη ζωή μας: ομορφαίνουν και μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν το περιβάλλον που ζούμε και εργαζόμαστε, μας εμπνέουν και μας αναζωογονούν ή μας ξεκουράζουν και μας γαληνεύουν – διαλέγετε και παίρνετε! Όταν πρόκειται, λοιπόν, για χώρους που υποδέχονται καθημερινά κόσμο και φιλοδοξούν να κάνουν τον επισκέπτη να νιώσει άνετα και χαλαρά και να του φτιάξουν τη διάθεση, η επιλογή του σωστού χρώματος αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Ευτυχώς, η ΠΡΟΛΑΤ, πάντα με ιδέες που λύνουν τα χέρια, στην προκειμένη περίπτωση έχει να προτείνει ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της, που διατίθεται σε ευρύτατη γκάμα χρωμάτων και είναι εξίσου κατάλληλο για εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους: τη βιοκλιματική
Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint. Το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα είναι εμφανές στις φωτογραφίες της καντίνας Refill – Coffee & Snacks στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Η Φυσική Βαφή LavaPaint στο απαλό, διακριτικό χρώμα που επιλέχθηκε για τους τοίχους και την οροφή δημιουργεί την ευχάριστη, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που απαιτεί ένα τέτοιο κατάστημα, δίνοντας παράλληλα μια ιδιαίτερη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας χάρη στην ανεπαίσθητη τραχύτητα της αφής της, που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές. Όταν το ζητούμενο είναι μια ξεχωριστή, αδρή αλλά φυσική εικόνα που ξεφεύγει από τη μονοτονία μιας απλής βαφής, η ΠΡΟΛΑΤ έχει την απάντηση: τη Φυσική Βαφή LavaPaint, που μετατρέπει τους τοίχους σε ενιαίες χρωματιστές επιφάνειες. Εδώ, έχει εφαρμοστεί ακόμα και επάνω σε κρυφή πόρτα, για να είναι ένα με τον τοίχο. Επιπλέον, η ειδική σύσταση της Φυσικής Βαφής LavaPaint εγγυάται εξαιρετική διαπνοή και εξασφαλίζει στεγνή, ανθεκτική και ελαστική επιφάνεια. Λένε πως δεν υπάρχει αληθινή ομορφιά χωρίς χρώμα. Η ΠΡΟΛΑΤ το προσυπογράφει και σας προσφέρει την τέλεια λύση για να αλλάξετε και να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ