gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ! Image

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά… κι εμείς μετράμε τις μέρες μέχρι να ξεκινήσουν οι διακοπές μας! Μας περιμένει η γαλάζια απεραντοσύνη του πελάγους και η Σαντορίνη, το μυστηριακό νησί με τις πολύχρωμες παραλίες, τα σμαραγδένια νερά, τα ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα και μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Στο πανέμορφο «μπαλκόνι του Αιγαίου», το Ημεροβίγλι, το ξενοδοχείο On the Rocks, λαξεμένο στον ηφαιστειογενή βράχο της Καλντέρας, είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος για όσους θέλουν να ξεφύγουν για λίγο από το άγχος και τη μονοτονία της καθημερινότητας. Και στη δημιουργία του έχει βάλει το χεράκι της και η ΠΡΟΛΑΤ: τα υλικά της έχουν χρησιμοποιηθεί στα δάπεδα, τους τοίχους και τα μπάνια των δωματίων, καθώς επίσης και στα δάπεδα των εξωτερικών χώρων, αλλά και στο εξωτερικό μπαρ, όπου απαιτούνται προϊόντα που αντέχουν στην καθημερινή χρήση, την υγρασία και τον καιρό χωρίς να μεταβάλλεται το χρώμα τους.

Χάρη στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την αισθητική αρτιότητα που προσφέρουν, τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση με απόλυτη επιτυχία. Το ξενοδοχείο On the Rocks, μια πραγματική όαση γαλήνης και ομορφιάς, είναι άλλη μία χειροπιαστή απόδειξη. Και δε βλέπουμε την ώρα να την απολαύσουμε. Σε τριάντα μέρες και σήμερα… Είκοσι εννέα και σήμερα… Είκοσι οκτώ και σήμερα…

360° VIRTUAL TOUR.


prolat-lavaplaster-onrocks-01
prolat-lavaplaster-onrocks-02
prolat-lavaplaster-onrocks-03
prolat-lavaplaster-onrocks-04
prolat-lavaplaster-onrocks-05
prolat-lavaplaster-onrocks-06
prolat-lavaplaster-onrocks-07
prolat-lavaplaster-onrocks-08
prolat-lavaplaster-onrocks-09
prolat-lavaplaster-onrocks-10
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ