gr
Menu

ΡΗΤΙΝΟΥΧΟ ΜΩΣΑΙΚΟ LAVAMOSAIC

Το Ρητινούχο Μωσαϊκό Lavamosaic είναι κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους. Έχει πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές με πολύ ισχυρή πρόσφυση στο υπόστρωμα, και παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές με την πάροδο του χρόνου. Το Lavamosaic προέρχεται από την ανάμειξη διαφόρων χαλαζιακών αδρανών μαζί με τσιμεντοειδούς βάσεις συστατικά. Επίσης περιέχει ειδικές ρητίνες, έτσι ώστε το τελικό πάχος του μωσαϊκού να μπορεί να είναι μόλις 6 χιλιοστά και όχι 5 εκατοστά, όπως τα παλαιού τύπου μωσαϊκά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!

Το καλοκαίρι εισέβαλε και πάλι ορμητικά στη ζωή μας, παρασύροντάς μας σε όνειρα απόδρασης από την καθημερινότητα, και οι τυχερότεροι ετοιμάζονται ήδη για τον επόμενο προορισμό τους, με τα αεροπορικά εισιτήρια στο χέρι. Όμως όχι, το ταξίδι δεν ξεκινάει με την απογείωση, αλλά με το που πατάς το πόδι σου στο αεροδρόμιο. Γιατί ξαφνικά, γύρω σου φυσάει άλλος αέρας· μπαίνεις σε ρυθμούς διακοπών και όλα σε προδιαθέτουν για την πάντα συναρπαστική εμπειρία μιας πτήσης: τα πολύχρωμα πλήθη, τα ζωηρά, ανυπόμονα βλέμματα, τα λαμπερά μαγαζιά… Ένα από αυτά είναι και το κατάστημα Everest, στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, που υποδέχεται την πελατεία του σε έναν φιλικό, μοντέρνο και ευχάριστο χώρο σχεδιασμένο για να τέρπει και να χαλαρώνει. Φρόντισε και η ΠΡΟΛΑΤ γι’ αυτό, με ένα από τα κλασικά ποιοτικά υλικά της, το Ρητινούχο Μωσαϊκό LavaMosaic που χρησιμοποιείται για την επίστρωση δαπέδων εσωτερικών χώρων και όχι μόνο. Το LavaMosaic είναι ένα πρακτικό και πανέμορφο υλικό, αντιολισθητικό και με πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές, συνεπώς ιδανικό για κάθε είδους μικρούς και μεγάλους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Η ΠΡΟΛΑΤ το συνιστά ανεπιφύλακτα όχι μόνο για δάπεδα καταστημάτων, χώρων εστίασης και ξενοδοχείων, αλλά και για κατοικίες. Χάρη στη φυσική ομορφιά του, το LavaMosaic, που διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και υψηλή λειτουργικότητα και, επειδή δεν απαιτούνται αρμοί στην εφαρμογή του, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι καθαρίζεται εύκολα με απλά καθαριστικά, εφόσον επαλειφθεί με το ειδικό βερνίκι που προφυλάσσει την επιφάνειά του από τον στιγματισμό από ρύπους, λάδια κ.λ.π. Το Everest, στον Αερολιμένα Αθηνών, περιμένει να προϋπαντήσει ή να αποχαιρετήσει τους ταξιδιώτες, με το φιλόξενο και καλαίσθητο περιβάλλον του, στο οποίο έχει συντελέσει σημαντικά η ΠΡΟΛΑΤ. Καλό καλοκαίρι, λοιπόν, και καλά, υπέροχα και μαγικά ταξίδια!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ… LA PASTERIA!

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και πολύμηνους περιορισμούς, το ελληνικό καλοκαίρι μας χαμογελάει δειλά και ο τουρισμός ανοίγει και πάλι πανιά. Τα ταξίδια ξαναβρίσκουν τη θέση τους στα όνειρά μας και τα αεροδρόμια αρχίζουν να γεμίζουν από κίνηση και ζωή. Η χαρά του ταξιδιού, φυσικά, ξεκινάει από τη στιγμή που πατάς το πόδι σου στο αεροδρόμιο – ιδίως αν πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αεροδρόμιο όπως ο αναβαθμισμένος Διεθνής Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης Μακεδονία, που είναι πλέον διπλάσιος σε έκταση, με σύγχρονο ντιζάιν και πολλά νέα καταστήματα. Ένα από τα δημοφιλέστερα είναι το La Pasteria, με την αρχιτεκτονική υπογραφή του γραφείου ΧΑΔΙΩΣ & Συνεργάτες Αρχιτέκτονες, που υπόσχεται να κάνει την αναμονή επιβατών και επισκεπτών ευχάριστη και χαλαρωτική. Σ’ ένα εστιατόριο, τον πρώτο λόγο έχουν φυσικά τα πιάτα του, αλλά το περιβάλλον παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο. Και εδώ, η ΠΡΟΛΑΤ έπαιξε τον δικό της ρόλο, με ένα από τα ποιοτικά προϊόντα της, το Ρητινούχο Μωσαϊκό LavaMosaic, που επέλεξε για τα δάπεδα του La Pasteria. Το Μωσαϊκό LavaMosaic είναι ιδανικό για την επίστρωση εσωτερικών χώρων και η ΠΡΟΛΑΤ το συνιστά ανεπιφύλακτα όχι μόνο για κατοικίες, αλλά και για κάθε είδους μαγαζιά, ξενοδοχεία και χώρους εστίασης όπου υπάρχουν συνθήκες έντονης χρήσης, καθώς είναι αντιολισθητικό, ιδιαίτερα ανθεκτικό και, χάρη σε ένα ειδικό βερνίκι, δεν λεκιάζει και καθαρίζεται πανεύκολα. Πέρα από την άριστη λειτουργικότητα του LavaMosaic, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται τέλος και ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, που μπορεί να αναδείξει ιδανικά τη διακόσμηση, την ατμόσφαιρα και την προσωπικότητα ενός χώρου. Επιπλέον, το προϊόν διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων που καλύπτουν κάθε απαίτηση και προτίμηση. Καλή απόλαυση, λοιπόν, και καλά και ασφαλή ταξίδια!

Περισσότερα …
la_pasteria_10_front

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ!

Τι ρόλο παίζει ο εργασιακός χώρος στην απόδοση των εργαζόμενων; Εξαιρετικά σημαντικό, σύμφωνα με τα πορίσματα όλων των σχετικών ερευνών. Πράγματι, έχει αποδειχτεί ότι ένα ευχάριστο, ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον επηρεάζει θετικά το προσωπικό, δημιουργώντας αισθήματα ευεξίας και και διάθεσης για δράση που συμβάλλουν καθοριστικά τόσο στην αύξηση της παραγωγικότητας όσο και στην ικανοποίηση από τη δουλειά. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για τη σωστή επιλογή των χρωμάτων. Με βάση ακριβώς αυτό το σκεπτικό διαμορφώθηκε το εικονιζόμενο ευρύχωρο και φωτεινό γραφείο στον Άγιο Δημήτριο, αξιοποιώντας πλήρως ένα από τα ποιοτικότερα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ: το ρητινούχο Μωσαϊκό LavaMosaic, που είναι κατάλληλο για την επίστρωση δαπέδων εσωτερικών χώρων. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα αντιολισθητικό και ανθεκτικό δάπεδο με πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές, η ΠΡΟΛΑΤ το συνιστά ανεπιφύλακτα για επαγγελματικούς χώρους κάθε είδους. Επιπλέον, η φυσική ομορφιά του Μωσαϊκού LavaMosaic και τα ξεκούραστα διακριτικά χρώματα στα οποία διατίθεται προσφέρουν ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο οπτικό αποτέλεσμα, ενώ η ενιαία, χωρίς αρμούς επιφάνεια δείχνει το χώρο μεγαλύτερο και αναδεικνύει καλύτερα τις διακοσμητικές επιλογές. Τέλος, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται ότι, το LavaMosaic, χάρη σε ένα ειδικό βερνίκι, καθαρίζεται εύκολα και δεν λεκιάζει, γεγονός που το καθιστά την πιο πρακτική και αξιόπιστη λύση ακόμα και για συνθήκες συνεχούς και έντονης χρήσης. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα υλικό επίστρωσης δαπέδων;

Περισσότερα …
ag-dimitrios-mosaiko-18

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!

Τι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει ενδιαφέρον σε ένα κτίριο ίδιο με τόσα άλλα, σε μια απρόσωπη πόλη; Η ΠΡΟΛΑΤ έχει την απάντηση: τα κατάλληλα υλικά. Όχι απλά ποιοτικά, αλλά ξεχωριστά και μοναδικά υλικά που δίνουν χρώμα, ζωή και χαρακτήρα, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο, όπως το κομμωτήριο Arte de Pelo. Η Φυσική Βαφή LavaPaint της ΠΡΟΛΑΤ, για παράδειγμα, που εφαρμόστηκε στην πρόσοψη του διώροφου κτιρίου και στους τοίχους, δεν είναι μια από τις συνηθισμένες μπογιές που το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι μια απλή βαμμένη επιφάνεια· η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της δημιουργεί μια αδρή αίσθηση φυσικότητας που ξαφνιάζει ευχάριστα και προσελκύει το μάτι. Όπως σε κάθε κατάστημα, για τα εσωτερικά δάπεδα χρειαζόταν ένα υλικό που να είναι πρακτικό, ανθεκτικό και εύκολο στο καθάρισμα, αλλά ταυτόχρονα και ελκυστικό για τους πελάτες. Η ΠΡΟΛΑΤ είχε και εδώ τη λύση: το Ρητινούχο Μωσαϊκό LavaMosaic είναι ένα αντιολισθητικό δάπεδο με υψηλές μηχανικές αντοχές και χωρίς αρμούς που, χάρη στην επάλειψή του με ένα ειδικό βερνίκι, δεν λεκιάζει, ενώ παράλληλα διακρίνεται για την όμορφη, φυσική εμφάνισή του. Μια ιδιαίτερη νότα φρεσκάδας και κομψότητας προσθέτει στο εργονομικά απλό και μοντέρνα διακοσμημένο περιβάλλον η χρήση του Betocore στις βάσεις για τους καθρέφτες και τα διαχωριστικά. Με το Betocore, ένα από τα πιο πρωτοποριακά και πολυχρηστικά προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ, δημιουργούνται πρωτότυπα και καλόγουστα αντικείμενα και έπιπλα που ξεχωρίζουν με την τσιμεντένια όψη και υφή τους. Τέλος, για την επίστρωση του μπαλκονιού, επιλέχθηκε το Χαλαζιακό Ψηφιδωτό, άλλο ένα από τα προϊόντα της ΠΡΟΛΑΤ που, πέρα από όλες τις βασικές ιδιότητες που πρέπει να συγκεντρώνει ένα υλικό για δάπεδα εξωτερικών χώρων (αντιολισθηρότητα, ευκολία καθαρισμού και αντοχή στη φθορά, τον ήλιο και οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες), συνδυάζει όλα τα αισθητικά πλεονεκτήματα της φυσικής χαλαζιακής πέτρας. Πίσω από κάθε όμορφο και λειτουργικό χώρο, πέρα από την αρχιτεκτονική έμπνευση και το διακοσμητικό μεράκι, συνήθως υπάρχει άλλο ένα κοινό μυστικό: η επιλογή των σωστών υλικών που εξυπηρετούν καλύτερα τους σκοπούς του και αναδεικνύουν ιδανικότερα την εικόνα του.

Περισσότερα …
artedepelo_prolat_10
Load more projects More