gr
Menu

ΜΩΣΑΙΚΟ LAVAMOSAIC

Το Ρητινούχο Μωσαϊκό Lavamosaic είναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ακόμα και για μέσα σε πισίνα. Είναι ιδανικό για εξωτερικά και εσωτερικά δάπεδα με έντονη κυκλοφορία σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. Έχει πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές με πολύ ισχυρή πρόσφυση στο υπόστρωμα, και παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές με την πάροδο του χρόνου.

Το Lavamosaic προέρχεται από την ανάμειξη διαφόρων χαλαζιακών αδρανών μαζί με τσιμεντοειδούς βάσεις συστατικά. Επίσης περιέχει ειδικές ρητίνες, έτσι ώστε το τελικό πάχος του μωσαϊκού να μπορεί να είναι μόλις 6 χιλιοστά και όχι 5 εκατοστά, όπως τα παλαιού τύπου μωσαϊκά.

ΧΡΩΜΑ
ΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΙ!

Στην καρδιά της Αθήνας, στη μικρή αλλά πάντα γεμάτη ζωή και διαχρονικά γοητευτική Πλατεία Μαβίλη, φυσάει αεράκι θαλασσινό! Το FISH MARKET, ένα μαγαζί που αποτελεί συνδυασμό κλασικού ιχθυοπωλείου και μοντέρνου εστιατορίου θαλασσινών, προσφέρει τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά του και το εξαιρετικό και πρωτότυπο μενού του σε ένα φωτεινό, άνετο και φιλικό περιβάλλον. Στη δημιουργία του όμορφου αυτού χώρου έχει βάλει το χεράκι της και η ΠΡΟΛΑΤ, με το ρητινούχο μωσαϊκό δάπεδό της. Το ρητινούχο μωσαϊκό δάπεδο της ΠΡΟΛΑΤ, περιέχει ειδικές ρητίνες που επιτρέπουν το τελικό πάχος του μωσαϊκού να είναι μόλις 6 χιλιοστά και όχι 5 εκατοστά όπως τα μωσαϊκά παλαιού τύπου. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι, χάρη στο ειδικό βερνίκι που εφαρμόζεται από πάνω του, δεν λερώνεται ούτε με λάδια ούτε με κοινούς ρύπους και καθαρίζεται πανεύκολα με οποιοδήποτε καθαριστικό, ενώ παράλληλα διαθέτει πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές, αποτελώντας έτσι ιδανική λύση τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους με έντονη καθημερινή κυκλοφορία. Και τέλος, όπως εύγλωττα δείχνουν οι φωτογραφίες, η ΠΡΟΛΑΤ εγγυάται, όπως πάντα, και ένα αισθητικά άψογο αποτέλεσμα.

Περισσότερα …
mosaiko_dapedo_prolat_8

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ!

Ανάμεσα στις πολλές και ποικίλες γευστικές επιλογές που έχει να προσφέρει μια μεγαλούπολη όπως η Αθήνα, η πίτσα αποτελεί, εδώ και πολλές δεκαετίες, μια σταθερή αξία δημοφιλή σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Και είναι ακόμα πιο δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό της όταν ψήνεται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο, όπως στην πιτσαρία Pizza Days στον Άγιο Δημήτριο. Στη δημιουργία του ευρύχωρου και φωτεινού αυτού χώρου, με τα φιλικά χρώματα και τις τεράστιες τζαμαρίες, η ΠΡΟΛΑΤ συνέβαλε αποφασιστικά με το μωσαϊκό που χρησιμοποίησε στα δάπεδα και τον πάγκο του καταστήματος. Το μωσαϊκό της ΠΡΟΛΑΤ, όπως όλα τα προϊόντα της, διακρίνεται για την ποιότητα, την αισθητική υπεροχή και την εξαιρετική αντοχή του στη φθορά της καθημερινής χρήσης και την πάροδο του χρόνου – μια ελκυστική και πάνω απ' όλα πρακτική και οικονομικά αποδοτική λύση για κάθε σύγχρονο οικιακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

Περισσότερα …
pizzadays_mosaiko_4

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΤΟ EVENT LOFT ΤΗΣ ΓΚΑΛΕΡΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ!

Όταν η έμπνευση συναντάει την εμπειρία, ακόμα και στο μουντό γκρίζο μιας πολυάνθρωπης μεγαλούπολης μπορούν να δημιουργηθούν μικρές οάσεις που ομορφαίνουν τη ζωή και της δίνουν χρώμα. Αυτό συνέβη και στα Πετράλωνα, όταν η τέχνη άγγιξε με το μαγικό της ραβδάκι ένα παλιό, άχαρο εργοστάσιο και το μεταμόρφωσε σε μια γκαλερί-κόσμημα για την περιοχή: την Γκαλερί Ζουμπουλάκη. Η ΠΡΟΛΑΤ διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εντυπωσιακή αναμόρφωση του κτιρίου, με τα αναγνωρισμένης ποιότητας προϊόντα της, όπως το βιομηχανικό δάπεδο, την πατητή τσιμεντοκονία στα μπάνια και το ρητινούχο μωσαϊκό για τα δάπεδα τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων. Με φαντασία, μεράκι και τα ανθεκτικά και υψηλής αισθητικής αξίας υλικά της ΠΡΟΛΑΤ, διαμορφώθηκε ένας σύγχρονος πολυχώρος προς ενοικίαση, κατάλληλος για ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, αλλά και ιδιωτικά δείπνα κ.λ.π. Για να θυμόμαστε ότι το Ωραίο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη στη ζωή· και ότι σημασία δεν έχει απλώς το ζην, αλλά το ευ ζην.

Περισσότερα …
gallery_zoumboulakis_1