gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

Η ΠΡΟΛΑΤ παράγει και εμπορεύεται μεγάλη γκάμα προϊόντων για αρχαιολογικές υπηρεσίες, εξειδικευμένα κονιάματα και κατασκευές χωρίς τσιμέντο.

CHAUX BLANCHE - NHL 3.5 Image

CHAUX BLANCHE - NHL 3.5

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΒΕΣΤΟΣ

Φυσική υδραυλική άσβεστος. Δεν περιέχει πρόσθετα και συμμορφώνεται στο Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 459.

25KG ΣΑΚΙ, 1250KG ΠΑΛΕΤΑ
CHAUX TRADI - NHL 5 Image

CHAUX TRADI - NHL 5

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΒΕΣΤΟΣ

Φυσική υδραυλική άσβεστος. Δεν περιέχει πρόσθετα και συμμορφώνεται στο Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 459.

30KG ΣΑΚΙ, 1200KG ΠΑΛΕΤΑ
ΛΕΥΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΔΑΝΙΑΣ Image

ΛΕΥΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΔΑΝΙΑΣ

Εξαιρετικά καθαρός ασβεστόλιθος, που αφθονεί στην περιοχή του Aalborg.

25KG ΣΑΚΙ, 1500KG ΠΑΛΕΤΑ
ΥΔΡΑΣΒΕΣΤΟΣ Image

ΥΔΡΑΣΒΕΣΤΟΣ

Αρίστης ποιότητας υδράσβεστος, για χρήση σε ενέματα, επιχρίσματα και άλλα εξειδικευμένα κονιάματα.

25KG ΣΑΚΙ, 1000KG ΠΑΛΕΤΑ
ΠΟΖΟΛΑΝΗ ΘΗΡΑΪΚΗ ΓΗ 0-200μm, 0-75μm Image

ΠΟΖΟΛΑΝΗ ΘΗΡΑΪΚΗ ΓΗ 0-200μm, 0-75μm

Η ποζολάνη είναι ένα ανόργανο υλικό με ιδιότητες παραπλήσιες με αυτές του τσιμέντου (υδραυλικές ιδιότητες).

30KG ΣΑΚΙ, 1500KG ΠΑΛΕΤΑ
ΚΕΡΑΜΑΛΕΥΡΟ Image

ΚΕΡΑΜΑΛΕΥΡΟ

Kόκκινο 0-0.5mm, 0-2mm, 0-7mm, Ωχρα 0-1mm

Κεραμίδι αλεσμένο, χρώματος κόκκινο ή ώχρα, σε διάφορες κοκκομετρίες, για χρήση σε εξειδικευμένα κονιάματα, δάπεδα, σοβάδες κλπ.

0-0,5mm: 20KG ΣΑΚΙ, 1200KG ΠΑΛΕΤΑ, 0-2mm: 25KG ΣΑΚΙ, 1000KG ΠΑΛΕΤΑ, 1000KG BIG BAG, 0-7mm: 25KG ΣΑΚΙ,1000KG ΠΑΛΕΤΑ, 1000KG BIG BAG, ΧΥΔΗΝ, 0-1mm: 25KG ΣΑΚΙ, 1000KG ΠΑΛΕΤΑ, 1000KG BIG BAG
Grout 30 Image

Grout 30

Κονίαμα ενέματος με ποζολάνη.

20KG ΣΑΚΙ
Grout 40 Image

Grout 40

Κονίαμα ενέματος με ποζολάνη.

20KG ΣΑΚΙ
Vistro 30 Image

Vistro 30

Κονίαμα επιχρίσματος τελικής στρώσης χωρίς τσιμέντο.

25KG ΣΑΚΙ
Vistro 40 Image

Vistro 40

Κονίαμα επιχρίσματος τελικής στρώσης με ποζολάνη.

25KG ΣΑΚΙ
Vistro 50 Image

Vistro 50

Κονίαμα επιχρίσματος μιας στρώσης χωρίς τσιμέντο.

25KG ΣΑΚΙ
Donakon Image

Donakon

Κονίαμα δόμησης με ποζολάνη.

30KG ΣΑΚΙ
ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ<br>0-0.3 mm, 0.0-1 mm Image

ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ
0-0.3 mm, 0.0-1 mm

Χαλαζιακή άμμος πάρα πολύ υψηλής ποιότητας και άριστης καθαρότητας, σε διάφορες κοκκομετρίες

25KG ΣΑΚΙ, 1000KG ΠΑΛΕΤΑ, 1TON BIG BAG

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΜΝΟ!

Η Κάλυμνος, το τέταρτο κατά σειρά μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πλούσια ελληνική ναυτική παράδοση και τη σπογγαλιεία, αποτελεί παράλληλα δημοφιλή προορισμό οικολογικού τουρισμού χάρη στην ποικιλία του τοπίου και τη γεωμορφολογία της. Σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον κτίστηκε το σπίτι που εικονίζεται στις φωτογραφίες, με σεβασμό προς τη φύση, αλλά και τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Ο αρμός πέτρας που χρησιμοποίησε η ΠΡΟΛΑΤ, ένα προϊόν βιοκλιματικό με φυσικά συστατικά, επιτρέπει στο σπίτι να «αναπνέει», εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα γοητευτικό αισθητικό αποτέλεσμα. Στο αποτέλεσμα αυτό έχουν συμβάλει σημαντικά οι φυσικές βαφές της ΠΡΟΛΑΤ, με τις οποίες έχουν βαφτεί τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί τοίχοι. Και το σημαντικότερο είναι ότι, αν και το ξεχωριστό αυτό οίκημα βρίσκεται πλάι στη θάλασσα, δεν υπάρχουν φθορές, καθώς τα παραπάνω υλικά είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες, καθώς και στην υγρασία και την αλμύρα της θάλασσας. Η τελευταία πινελιά έχει προτεθεί με την πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ, που έχει εφαρμοστεί στα μπάνια και τις εξωτερικές σκάλες, δημιουργώντας μια κατοικία λειτουργική, ευχάριστη και απόλυτα εναρμονισμένη με την πανέμορφη φύση που την περιβάλλει.

Περισσότερα …
kalymnos-thema-22

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΣΥΡΟ!

Στο μαγευτικό νησί της Σύρου, την «Αρχόντισσα του Αιγαίου», όπου η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική κουλτούρα συνυπάρχει με τη μεσαιωνική γοητεία και τη νεοκλασική κομψότητα, συχνά έχεις την εντύπωση ότι ο χρόνος έχει σταματήσει σε κάποια άλλη εποχή, στα χρόνια των Βενετών και των πειρατών. Και στην ανέγερση κάθε νέου κτίσματος σε ένα τέτοιο ιδιαίτερο οικιστικό περιβάλλον, είναι μεγάλη η ευθύνη να διατηρείται η παράδοση και ο αριστοκρατικός αέρας που το χαρακτηρίζουν εδώ και αιώνες. Αυτή η απλόχωρη και λειτουργική εξοχική μονοκατοικία, χτισμένη σε μια απαλή λοφοπλαγιά που αγναντεύει το πέλαγος, χάρη στα φυσικά υλικά και τα διακριτικά χρώματά της, μοιάζει να είναι ένα με την ήρεμη φύση που την περιβάλλει. Η ΠΡΟΛΑΤ είχε την ιδανική λύση για τους εξωτερικούς χώρους: το χαλαζιακό ψηφιδωτό, ένα υλικό γνωστό για τις υψηλές μηχανικές αντοχές του, που δεν χρειάζεται καμία συντήρηση και διατίθεται σε πλούσια γκάμα χρωμάτων. Η ΠΡΟΛΑΤ έβαλε τη δημιουργική πινελιά της και στο εσωτερικό της ξεχωριστής αυτής κατοικίας: το πρωτότυπο και πρακτικό τραπέζι από Betocore, που έχει όψη και υφή τσιμέντου αλλά είναι πολύ ελαφρύ και πανεύκολο στη μετακίνηση, δίνει ένα μοντέρνο αέρα στο χώρο και ξεκουράζει το μάτι με τις λιτές γραμμές και τους ήπιους χρωματικούς τόνους του. Το τελικό αποτέλεσμα προσφέρει αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη τόσο στην καθημερινή ζωή όσο και στις διακοπές μας: ποιότητα, άνεση και γαλήνη.

Περισσότερα …
syros_7