gr
Menu

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

Η ΠΡΟΛΑΤ παράγει και εμπορεύεται μεγάλη γκάμα προϊόντων για αρχαιολογικές υπηρεσίες, εξειδικευμένα κονιάματα και κατασκευές χωρίς τσιμέντο.

CHAUX BLANCHE - NHL 3.5 Image

CHAUX BLANCHE - NHL 3.5

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΒΕΣΤΟΣ

Φυσική υδραυλική άσβεστος. Δεν περιέχει πρόσθετα και συμμορφώνεται στο Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 459.

25KG ΣΑΚΙ, 1000KG ΠΑΛΕΤΑ
CHAUX TRADI - NHL 5 Image

CHAUX TRADI - NHL 5

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΒΕΣΤΟΣ

Φυσική υδραυλική άσβεστος. Δεν περιέχει πρόσθετα και συμμορφώνεται στο Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 459.

25KG ΣΑΚΙ, 1000KG ΠΑΛΕΤΑ
ΛΕΥΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΔΑΝΙΑΣ Image

ΛΕΥΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΔΑΝΙΑΣ

Εξαιρετικά καθαρός ασβεστόλιθος, που αφθονεί στην περιοχή του Aalborg.

25KG ΣΑΚΙ, 1500KG ΠΑΛΕΤΑ
ΥΔΡΑΣΒΕΣΤΟΣ Image

ΥΔΡΑΣΒΕΣΤΟΣ

Αρίστης ποιότητας υδράσβεστος, για χρήση σε ενέματα, επιχρίσματα και άλλα εξειδικευμένα κονιάματα.

25KG ΣΑΚΙ, 1000KG ΠΑΛΕΤΑ
ΠΟΖΟΛΑΝΗ ΘΗΡΑΪΚΗ ΓΗ 0-200μm, 0-75μm Image

ΠΟΖΟΛΑΝΗ ΘΗΡΑΪΚΗ ΓΗ 0-200μm, 0-75μm

Η ποζολάνη είναι ένα ανόργανο υλικό με ιδιότητες παραπλήσιες με αυτές του τσιμέντου (υδραυλικές ιδιότητες).

30KG ΣΑΚΙ, 1500KG ΠΑΛΕΤΑ
ΚΕΡΑΜΑΛΕΥΡΟ Image

ΚΕΡΑΜΑΛΕΥΡΟ

Kόκκινο 0-0.1mm, 0-2mm, 0-8mm

Κεραμίδι αλεσμένο, χρώματος κόκκινο, σε διάφορες κοκκομετρίες, για χρήση σε εξειδικευμένα κονιάματα, δάπεδα, σοβάδες κλπ.

0-0,1mm: 15KG ΣΑΚΙ, 1000KG BIG BAG , 0-2mm: 25KG ΣΑΚΙ, 1000KG BIG BAG, 0-8mm: 25KG ΣΑΚΙ, 1000KG BIG BAG
Vistro 30 Image

Vistro 30

Επίχρισμα τελικής στρώσης χωρίς τσιμέντο.

25KG ΣΑΚΙ
ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ<br>0-0.3 mm, 0.0-1 mm Image

ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ
0-0.3 mm, 0.0-1 mm

Χαλαζιακή άμμος πάρα πολύ υψηλής ποιότητας και άριστης καθαρότητας, σε διάφορες κοκκομετρίες

0-0,3mm: 25KG ΣΑΚΙ, 1000KG ΠΑΛΕΤΑ, 0-1mm: 25KG ΣΑΚΙ, 1000KG ΠΑΛΕΤΑ, 1000KG BIG BAG

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ!

Από τη στιγμή που πρωταντικρίζει ο επισκέπτης την Ερμούπολη, την αρχοντική πρωτεύουσα της Σύρου, φτάνοντας στο μεγάλο, κοσμοπολίτικο λιμάνι της, μαγεύεται από την αρχιτεκτονική της, ένα γοητευτικό κράμα κυκλαδίτικων, μεσαιωνικών και νεοκλασικών στοιχείων. Όπως είναι φυσικό, οποιαδήποτε εργασία αποκατάστασης των σημαντικών κτιρίων της, όπου είναι αποτυπωμένη η πλούσια ιστορία της, προϋποθέτει τεχνογνωσία και υλικά όχι απλώς άριστα και ανθεκτικά, αλλά και ιδιαίτερα εξειδικευμένα. Η ΠΡΟΛΑΤ διαθέτει την υψηλή τεχνογνωσία και τα ποιοτικότερα υλικά για κάθε είδος τέτοιων εργασιών. Τα πιστοποιημένα υλικά της ΠΡΟΛΑΤ είναι έτοιμα κονιάματα για χτίσιμο και αρμολόγημα πέτρας, για ενέματα και σοβάδες χωρίς τσιμέντο που αποτελούν την πιο πρακτική και ιδανική λύση για προβλήματα οικοδομών που απαιτούν ειδική γνώση και εμπειρία. Στην Ερμούπολη η ΠΡΟΛΑΤ, με εξειδικευμένα συνεργαζόμενα συνεργεία, εφάρμοσε Donakon, ένα κονίαμα δόμησης με ποζολάνη που δεν περιέχει τσιμέντο, ως βάση σε λιθοδομή πριν από την επάλειψη στεγανωτικού. Το ίδιο προϊόν εφάρμοσε για σφράγιση πριν από τα ενέματα και έκανε διαβροχή για αποφυγή των ρηγματώσεων. Τέλος, στους δύο κάτω ορόφους παραδοσιακού κτιρίου, έγινε βαθύ αρμολόγημα με το Donakon της ΠΡΟΛΑΤ, ενώ ο τελευταίος όροφος έχει «σαρδελωτό» με έγχρωμο αρμό πέτρας. Το αισθητικά άρτιο και εγγυημένα ανθεκτικό στις φθορές αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι, όσο ευαίσθητες και αν είναι οι παρεμβάσεις και οι επισκευές σε οικοδομήματα ξεχωριστής κατασκευής και αξίας, όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους όταν υπάρχουν τεχνογνωσία, μεράκι και τα πιο σύγχρονα, κατάλληλα για κάθε περίσταση υλικά.

Περισσότερα …
ermoupoli_3

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΜΝΟ!

Η Κάλυμνος, το τέταρτο κατά σειρά μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πλούσια ελληνική ναυτική παράδοση και τη σπογγαλιεία, αποτελεί παράλληλα δημοφιλή προορισμό οικολογικού τουρισμού χάρη στην ποικιλία του τοπίου και τη γεωμορφολογία της. Σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον κτίστηκε το σπίτι που εικονίζεται στις φωτογραφίες, με σεβασμό προς τη φύση, αλλά και τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Ο αρμός πέτρας που χρησιμοποίησε η ΠΡΟΛΑΤ, ένα προϊόν βιοκλιματικό με φυσικά συστατικά, επιτρέπει στο σπίτι να «αναπνέει», εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα γοητευτικό αισθητικό αποτέλεσμα. Στο αποτέλεσμα αυτό έχουν συμβάλει σημαντικά οι φυσικές βαφές της ΠΡΟΛΑΤ, με τις οποίες έχουν βαφτεί τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί τοίχοι. Και το σημαντικότερο είναι ότι, αν και το ξεχωριστό αυτό οίκημα βρίσκεται πλάι στη θάλασσα, δεν υπάρχουν φθορές, καθώς τα παραπάνω υλικά είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες, καθώς και στην υγρασία και την αλμύρα της θάλασσας. Η τελευταία πινελιά έχει προτεθεί με την πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ, που έχει εφαρμοστεί στα μπάνια και τις εξωτερικές σκάλες, δημιουργώντας μια κατοικία λειτουργική, ευχάριστη και απόλυτα εναρμονισμένη με την πανέμορφη φύση που την περιβάλλει.

Περισσότερα …
kalymnos-thema-22