gr
Menu

ΦΥΣΙΚΗ ΒΑΦΗ ΚΟΥΡΑΣΑΝΙ LAVAPAINT

Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint είναι βιοκλιματική, ανόργανη, βασισμένη στο κεραμάλευρο, το κουρασάνι και τη θηραϊκή γη, ενώ περιέχει αδρανή υλικά, ειδικά επιλεγμένα, χωρίς καμία χημική επεξεργασία. Δημιουργεί μια ιδιαίτερη αισθητική με “νερά” και υφή που διαμορφώνονται από τον εφαρμοστή με τη χρήση σπάτουλας. Η ειδική της σύσταση την κάνει να έχει εξαιρετική διαπνοή εξασφαλίζοντας στεγνή επιφάνεια και διατηρώντας την ατμόσφαιρα του χώρου υγιεινή και ευχάριστη. Όλες οι ιδιότητες της Φυσικής Βαφής LavaPaint προέρχονται από τις ιδιότητες των φυσικών ορυκτών πρώτων υλών καθώς δεν περιέχονται χημικά πρόσθετα, πλαστικοποιητές, φιλμογόνα και συντηρητικά. Είναι εξαιρετικά ανθεκτική και προστατεύει την επιφάνεια από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την UV ακτινοβολία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά δίνοντας μια εξαιρετικά ανθεκτική αλλά ταυτόχρονα ελαστική και αδιάβροχη επιφάνεια.
Διατίθεται με το ίδιο χρωματολόγιο, σε ειδικά τροποποιημένη έκδοση ως τελικός Σοβάς Θερμομόνωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ MAN & MANETTI

Στις μέρες μας, που όλοι είναι πολυάσχολοι και χρονικά πιεσμένοι, όταν αγοράζεις ρούχα, δεν καλύπτεις απλώς μια πρακτική ανάγκη, αλλά έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να χαρείς μια χαλαρωτική και απολαυστική εμπειρία. Και η απόλαυση ξεκινάει από το μάτι. Η Man & Manetti το ξέρει καλά· γι’ αυτό ήθελε το νέο της κατάστημα στο River West να είναι ένας ευχάριστος και φιλόξενος χώρος που θα αντικατόπτριζε την αισθητική της και θα προσέλκυε τον πελάτη. Η ΠΡΟΛΑΤ φρόντισε να γίνει αυτό πραγματικότητα. Η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint που επέλεξε για τους τοίχους είναι ένα ξεχωριστό υλικό που δίνει μια ιδιαίτερη φυσική και αδρή αίσθηση όταν επιθυμούμε κάτι περισσότερο από τη μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια που δίνουν οι συνηθισμένες μπογιές. Το διακριτικό χρώμα και η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της εξυπηρετούν ιδανικά την εικόνα της άνεσης και κομψότητας που ταιριάζει με τη φιλοσοφία του καταστήματος. Η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι κατάλληλη για όλους τους τοίχους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα και την ομορφιά της φυσικής εμφάνισης με τέλεια αδιαβροχοποίηση και αντοχή, ενώ διατίθεται παράλληλα και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε εξωτερικές θερμομονώσεις. Στο δάπεδο, η ΠΡΟΛΑΤ εφάρμοσε ένα από τα γνωστότερα προϊόντα της, την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster, ένα ενισχυμένο, αδιάβροχο και ανθεκτικότατο υλικό πάχους μόλις 4 χιλιοστών, που εγγυάται εντελώς ομαλές επιφάνειες χωρίς αρμούς και διατίθεται σε ευρύτατη ποικιλία χρωμάτων. Εκτός από δάπεδα και τοίχους, η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster και για σκάλες, πάγκους, μπάνια, χτιστά κρεβάτια και πολλές άλλες χρήσεις. Επιπλέον, η επάλειψή της με ειδικό βερνίκι, εμποδίζει δραστικά τον στιγματισμό των επιφανειών από ρύπους, λάδια κ.λ.π. Τέλος, για τους πάγκους η ΠΡΟΛΑΤ είχε να προτείνει το απόλυτο DIY προϊόν: την Πατητή Τσιμεντοκονία LavaPlaster Cream, ένα εξαιρετικά εύχρηστο υλικό σε μορφή πάστας που εξασφαλίζει λειτουργικότητα και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Η συνολική τελική εικόνα δικαιώνει τις επιλογές της ΠΡΟΛΑΤ και επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την υψηλή ποιότητα και την πολυχρηστικότητα των προϊόντων της.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΠΑΡΟΙΚΙΑ!

Για μια ακόμα φορά, η ΠΡΟΛΑΤ βρέθηκε στην Πάρο, το αγαπημένο Κυκλαδονήσι με τους πανέμορφους παραδοσιακούς οικισμούς και τις μαγευτικές χρυσαφένιες παραλίες. Εκεί, στη γραφική Παροικιά με τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα νησιώτικα σπιτάκια και τις ανθισμένες αυλές, η ΠΡΟΛΑΤ είχε την ευκαιρία να βάλει τη δημιουργική της σφραγίδα σ’ ένα από τα πιο κομψά και καλαίσθητα κτίρια της περιοχής με ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της : τη Φυσική Βαφή LavaPaint. Γιατί ένα ξεχωριστό οίκημα όπως το παλιό κτίριο του Πέτρου Ραγκούση, που αγναντεύει περήφανα το λιμάνι από το 1887, δεν μπορεί παρά να απαιτεί και ξεχωριστά υλικά. Και η Φυσική Βαφή LavaPaint όντως ξεχωρίζει, γιατί δεν δίνει απλά μια μονότονα ενιαία πλαστική επιφάνεια, αλλά προσφέρει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό οπτικό αποτέλεσμα χάρη στην ελαφρά τραχύτητα της υφής της, που δημιουργεί μια αδρή αίσθηση φυσικότητας. Άλλωστε το χρώμα που επιλέχθηκε, είναι απόλυτα ταιριαστό με την ατμόσφαιρα του νησιού και το οικιστικό περιβάλλον. Η ΠΡΟΛΑΤ συνιστά τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς τοίχους νέων ή ανακαινιζόμενων κτιρίων για τη μετατροπή τους σε ενιαίες χρωματιστές και αδιάβροχες επιφάνειες, ενώ το προϊόν διατίθεται επίσης και σε ειδική έκδοση ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Πρακτικότητα, αντοχή και ομορφιά είναι το τρίπτυχο που υπόσχεται η Φυσική Βαφή LavaPaint.

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ HANDO ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ!

Το ιδανικό της τέλειας αρμονίας που εκφράζει το αρχαίο γνωμικό «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» μοιάζει με άπιαστο όνειρο στις συνθήκες άγχους, χρονικής πίεσης και έλλειψης ελεύθερου χρόνου που επιβάλλουν οι πυρετώδεις ρυθμοί της σύγχρονης εποχής. Μια εύκολη αλλά αποτελεσματική λύση είναι η θεραπευτική τέχνη που είναι γνωστή από την αρχαιότητα και αποδεδειγμένα συμβάλλει στην καλή υγεία, την ευρωστία, την ομορφιά και την ψυχική γαλήνη: το μασάζ. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά είκοσι ένα είδη μασάζ προσφέρει το Hando Massage & Spa στο κέντρο της Αθήνας, σ’ ένα περιβάλλον που τέρπει, χαλαρώνει και ηρεμεί. Στη δημιουργία του πρωτοστάτησε η ΠΡΟΛΑΤ με ένα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, τη Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint. Πρόκειται για ένα βιοκλιματικό, ανόργανο υλικό που, χάρη στην ειδική του σύσταση, έχει εξαιρετική διαπνοή και διατηρεί υγιεινή και ευχάριστη την ατμόσφαιρα. Τα ζεστά, γήινα χρώματα που επέλεξε η ΠΡΟΛΑΤ δένουν θαυμάσια με τον φιλόξενο χώρο και την αποστολή του. Η Φυσική Βαφή LavaPaint εξασφαλίζει μια ενιαία, ιδιαίτερα ανθεκτική και συνάμα ελαστική και αδιάβροχη επιφάνεια, γι’ αυτό η ΠΡΟΛΑΤ τη συνιστά όχι μόνο για εσωτερικούς, αλλά και για εξωτερικούς τοίχους. Όμως αυτό για το οποίο είναι γνωστότερη η Φυσική Βαφή LavaPaint και διαφέρει αισθητά από τις συνηθισμένες βαφές είναι το πρωτότυπο και ελκυστικό τελικό αποτέλεσμα και η αίσθηση φρεσκάδας και φυσικότητας που δημιουργεί η ελαφρώς τραχιά υφή της. Το προϊόν διατίθεται και ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν… Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και σ’ αυτούς που αγαπάτε μια μοναδική εμπειρία σ’ ένα ονειρικό περιβάλλον που φέρνει την ποιοτική καιαισθητική σφραγίδα της ΠΡΟΛΑΤ!

Περισσότερα …
list-product

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΛΗΜΝΟ!

Στο πανέμορφο ηφαιστειογενές νησί της Λήμνου, κάτω από το κάστρο της Μύρινας, η ΠΡΟΛΑΤ έβαλε τις δικές της δημιουργικές πινελιές σε μια αρχοντική διώροφη μονοκατοικία χτισμένη σύμφωνα με τη γραφική παραδοσιακή αρχιτεκτονική και σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, υπό από την επίβλεψη του πολιτικού μηχανικού Στασινού Σάμπαλου, με δύο πολύ ξεχωριστά προϊόντα της: τον Έγχρωμο Αρμό Πέτρας και τη Φυσική Βαφή LavaPaint. Ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας, ένα βιοκλιματικό υλικό αποτελούμενο μόνο από φυσικά συστατικά – κεραμάλευρο, θηραϊκή γη, υδράσβεστο και χαλαζιακή άμμο – προσφέρει άριστη εργασιμότητα και θαυμάσια πρόσφυση. Η ΠΡΟΛΑΤ τον συνιστά για κάθε είδους πετρόχτιστα κτίσματα, δεδομένου ότι προσφέρει υψηλή αντοχή και εξαίρετη υδρομόνωση χάρη στη συνύπαρξη της υδράσβεστου και της θηραϊκής γης, που του προσδίδουν υδραυλικές ιδιότητες. Ένα πρόσθετο αξιοσημείωτο πλεονέκτημα είναι ότι ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας επιτρέπει στο κτίριο να «αναπνέει», ενώ παράλληλα φωτίζει και αναδεικνύει την πέτρα χάρη στο σωστά επιλεγμένο χρώμα του. Στους εξωτερικούς τοίχους, χρησιμοποιήθηκε άλλο ένα ποιοτικό προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ, η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint, που, όπως είναι γνωστό, αποτελεί την καταλληλότερη λύση όταν επιδιώκουμε να πετύχουμε μια ιδιαίτερα φυσική και αδρή αίσθηση, καθώς η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές και δημιουργεί ένα εντυπωσιακά ελκυστικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι ιδανική όχι μόνο για τους εξωτερικούς, αλλά και για τους εσωτερικούς τοίχους, μετατρέποντάς τους σε ενιαίες, αδιάβροχες επιφάνειες στα χρώματα της αρεσκείας μας. Διατίθεται δε επίσης και σε ειδική έκδοση, ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Για κάθε οικοδομική ανάγκη και προτίμηση, η ΠΡΟΛΑΤ έχει πάντα να προτείνει τις πιο συμφέρουσες και αξιόπιστες λύσεις, με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που σέβονται το περιβάλλον και τον πελάτη.

Περισσότερα …
list-product
Load more projects More