gr
Menu

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΛΗΜΝΟ!

Η ΠΡΟΛΑΤ ΠΑΕΙ ΛΗΜΝΟ! Image

Στο πανέμορφο ηφαιστειογενές νησί της Λήμνου, κάτω από το κάστρο της Μύρινας, η ΠΡΟΛΑΤ έβαλε τις δικές της δημιουργικές πινελιές σε μια αρχοντική διώροφη μονοκατοικία χτισμένη σύμφωνα με τη γραφική παραδοσιακή αρχιτεκτονική και σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, υπό από την επίβλεψη του πολιτικού μηχανικού Στασινού Σάμπαλου, με δύο πολύ ξεχωριστά προϊόντα της: τον Έγχρωμο Αρμό Πέτρας και τη Φυσική Βαφή LavaPaint.

Ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας, ένα βιοκλιματικό υλικό αποτελούμενο μόνο από φυσικά συστατικά – κεραμάλευρο, θηραϊκή γη, υδράσβεστο και χαλαζιακή άμμο – προσφέρει άριστη εργασιμότητα και θαυμάσια πρόσφυση. Η ΠΡΟΛΑΤ τον συνιστά για κάθε είδους πετρόχτιστα κτίσματα, δεδομένου ότι προσφέρει υψηλή αντοχή και εξαίρετη υδρομόνωση χάρη στη συνύπαρξη της υδράσβεστου και της θηραϊκής γης, που του προσδίδουν υδραυλικές ιδιότητες. Ένα πρόσθετο αξιοσημείωτο πλεονέκτημα είναι ότι ο Έγχρωμος Αρμός Πέτρας επιτρέπει στο κτίριο να «αναπνέει», ενώ παράλληλα φωτίζει και αναδεικνύει την πέτρα χάρη στο σωστά επιλεγμένο χρώμα του.

Στους εξωτερικούς τοίχους, χρησιμοποιήθηκε άλλο ένα ποιοτικό προϊόν της ΠΡΟΛΑΤ, η Φυσική Βαφή με Κουρασάνι LavaPaint, που, όπως είναι γνωστό, αποτελεί την καταλληλότερη λύση όταν επιδιώκουμε να πετύχουμε μια ιδιαίτερα φυσική και αδρή αίσθηση, καθώς η ανεπαίσθητη τραχύτητα της υφής της τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες μπογιές και δημιουργεί ένα εντυπωσιακά ελκυστικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η Φυσική Βαφή LavaPaint είναι ιδανική όχι μόνο για τους εξωτερικούς, αλλά και για τους εσωτερικούς τοίχους, μετατρέποντάς τους σε ενιαίες, αδιάβροχες επιφάνειες στα χρώματα της αρεσκείας μας. Διατίθεται δε επίσης και σε ειδική έκδοση, ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Για κάθε οικοδομική ανάγκη και προτίμηση, η ΠΡΟΛΑΤ έχει πάντα να προτείνει τις πιο συμφέρουσες και αξιόπιστες λύσεις, με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που σέβονται το περιβάλλον και τον πελάτη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ